Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Απάντηση: Re: Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Ανδρέας, Γιάννης , Δημήτρης, Ηλίας, Νίκος, Κλεαρχος στη δεύτερη που φαινόμαστε στη σκιά .
Ο Κώστας (costas_) κι ο Γιάννης (ampalaeos) ήρθαν αμέσως μετά, αφού ...κέρδισαν στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού! !! Μας βρήκαν σαν λαγωνικά με οδηγίες μέσω τηλεφώνου και gps. ..

Ο Ανδρέας (Ανδρεόπουλος) που έγραψε ο Ηλίας, είναι μή μέλος του φόρουμ και προσωπικός μου φίλος.

Πράγματι ήταν πολύ ωραία, γνωρίσαμε νέα μέλη, ξαναβρεθήκαμε οι "παλιοί" (οϊμέ... ), φωτογραφίες δεν βγάλαμε πολλές αλλά είχαμε ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων - ολίγον περί εξοπλισμού και κυρίως περί φωτογραφίας - που είναι το ζητούμενο!

Ωραία ήταν παίδες! Χάρηκα που σας γνώρισα! Ελπίζω να επαναληφθεί και να τραβήξουμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες! Ντίνο έπρεπε να έρθεις! :P

Αν προλάβω αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες!

Ωραία ήταν παίδες! Χάρηκα που σας γνώρισα! Ελπίζω να επαναληφθεί και να τραβήξουμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες! Ντίνο έπρεπε να έρθεις! :P

Αν προλάβω αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες!

Θα εξαρτηθει απο την συμπεριφορα σου, αν θα ερθω την επομενη :p

Μερικες ..."ξεπετες" ακομα...

_ELI4320.jpg

_ELI4330.jpg

_ELI4363.jpg

_ELI4380.jpg

_ELI4381.jpg

_ELI4310.jpg

_ELI4316.jpg

_ELI4324.jpg

_ELI4331.jpg

_ELI4341.jpg

Last edited:
Πολύ ξεπετες. .. Η επιλογή export for email του Lightroom μου έβγαλε φώτο χειρότερες κι από κινητού ΝΟΚΙΑ 6600.
Άς είναι. Τουλάχιστον παίρνετε μια αμυδρη ιδέα της περιοχής όσοι δεν έχετε πάει.

Ξεπετες στην ποιότητα του αρχείου εννοώ.
Επειδή (όσο απίθανο κι αν σας φαίνεται) τωρα αρχίζω να μαθαίνω το LR, έκανα export σε πολύ κακή ποιότητα με απαίσια συμπίεση.
Θα διορθώσω ASAP! !!

Πρώτα ο Θεός την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 θα είμαι στην Αθήνα
λόγω της συμμετοχής μου στο http://www.nightrun.gr/ το Σάββατο 20/6/15.
Υπάρχει διάθεση να βρεθούμε για καμία φωτογραφική βολτούλα ή για παρεούλα?

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, αν είμαι Αθήνα θα αλληλοκεραστούμε...

Πάλι εκτός Αθήνας θα είμαι, αν αλλάξει κάτι θα είμαι και στο nightrun πάντως.