Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Καθίστε να παραλάβω πρώτα.
Μη νομίσετε ότι είναι κανένα wow μηχανάκι.
3ετιας μοντέλο, απλα για να χωράει σε τσαντάκι ώμου.
Την ιδέα μου την έβαλε ο karamela.
Αφήστε με εμένα.
Δηλώστε συμμετοχή για να πιούμε κανένα καφέ την Κυριακή (μου χει λείψει εδώ και κάτι μήνες )

αϋριο 10.30 Σύνταγμα λοιπόν , έχει κανείς πρόταση που καθόμαστε εκεί γιατί αλλοι θάναι στην ώρα τους και άλλοι θα καθυστερήσουν λίγο. Ηλία αν θέλεις να δοκιμάσεις καποιο φακό στο νέο εργαλείο στειλε π.μ.

Τα κλασικα γαρυφαλλα σταυτια να εχετε, για να γνωρισουμε οσους δε ξερουμε!
Εγω μαλλον λιγο πιο μετα, θα σας παρω τηλεφωνο...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Είμαι σε αναρρωτική άδεια λόγω ποδιού,για αυτό δεν είμαι για πολύ περπάτημα.
Ενα καφέ όμως με τη παρέα θα τον πιω.

Ακριβώς, έβαλα το link για όσους δεν είχαν παρευρεθεί (και τους ξεχασιάρηδες) :flipout:

Δυστυχώς κατά 90% δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί απόψε τρέχω Μαραθώνιο με τον Σ.Ε.Β. και λογικά αύριο θα είμαι κουρασμένος για περπάτημα....

Αν αντέχεις, εμείς θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και τους 2 Νικολακηδες εννοώ

Αμα μπορέσω θα έρθω και εγώ να σας γνωρίσω και από κοντά, θα κουβαλήσω και ότι έχω από εξοπλισμό για όποιον ενδιαφέρεται...
Υ.Γ. Ηλία ελπίζω να έχεις σχηματίσει καλή γνώμη για το νέο σου απόκτημα και να μην τα ακούσω!!!χαχα

Re: Street Photography

Απο τη σημερινη συναντηση, που εχασαν οσοι δεν ηρθαν...

(ακομη και ... μισοι, οι Νικολακηδες μας τιμησαν με την παρουσια τους, αλλα και το γκρινιαρικο τζοβενο που ροβολαει παντου)

b2sovs5i7gwefc96g.jpg

73fd81wiau1n4t56g.jpg

Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ...

Οποιος αλλος θελει, μπορει να ανεβασει οτι θελει απο τη δικη μου μερια (φωτογενεια δεν εχω, αλλα ουτε και προβλημα... :flipout: )

H επομενη θα ειναι βραδυ, για μπυρες, οπως προτεινε και ο εξαιρετος συναδελφος που κερασε ολους τους καφεδες (επιφυλασσομεθα αγαπητε)

Last edited: