Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυριακή 27-05.

Εγω ΑΝ εχει ηλιο θα ηθελα να ειμαι νωριτερα.

Αν δεν εχει και ειναι πυκνη συννεφια θα ελεγα οτι 11 ειναι μια χαρα.

Ας περιμενουμε αυριο να δουμε πιο ακριβη προγνωση.

Συνήθως το φλάς απαγορεύεται σε μουσειακούς χώρους που εκθέτουν παλιά αντικείμενα.

Σε πολλούς χώρους εσωτερικά...επιτρέπεται το φλας...
Όρεξη να έχετε να το ''γυρίσουμε''...

Θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά δυστυχώς κανόνισα εκδρομή την ίδια μερα. Καλά να περάσετε όλοι σας!

Στις 10.30' είναι εντάξει? Στην είσοδο του πλοίου ή αν έχει κοντά κάποιο καφέ... αν ξέρει κανείς ας πεί, και δηλώστε οι σίγουροι.

Εγω ειμαι οκ γενικως.

Θα εχω και την οικογενεια παραδιπλα , ηλιο δεν θα εχει παρα ισως "μεσα εξω" οποτε δωστε παραγγελμα :)

Απάντηση: Re: Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυ

Τελικά δεν θα μπορέσω, δυστυχώς όλες τις εκδηλώσεις των παιδιών τώρα στο τέλος γίνονται Σαββατοκύριακο (ωδεία, αθλητικά, καλλιτεχνικά κλπ), οπότε τα παιδιά προηγούνται.
Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια ή αν είμαι τυχερός (πχ αν κάτι αναβληθεί) μήπως και τα καταφέρω τελικά.

Πάντως όπως και να έχει καλά να περάσετε.

Προς το παρόν δηλαδή είμαστε σίγουροι:
1. Paulmarinis (Παύλος)
2. Kosh
3. cacau (Δημήτρης)
...

Σας στέλνω με pm το κινητό μου ώστε μετά τις 9.30' να μιλήσουμε. Όποιος άλλος ευπρόσδεκτος...

Και ο Νικος Θ ειναι σιγουρα .

Λοιπον 10 και μιση που προτεινατε ειναι μια χαρα λεω.

Σημειο συναντησης αν δεν υπαρχει κατι αλλο στην προβλητα στο καραβι διπλα . (μην πατε στο Βελος που ειναι απεναντι του)

Σιγουρος και εγώ απλώς επειδή έχω μια υποχρέωση σήμερα ίσως αργήσω λίγο να ξυπνήσω να ετοιμάσω τα παιδιά και να τα αφήσω δίπλα οπότε υπάρχει πιθανότητα να αργήσω κανένα τέταρτο. Αν δεν σας προλάβω απ'εξω ελπίζω να σας βρω μέσα.