Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυριακή 27-05.

Ο Παύλος αυτοτιμωρηθηκε...γιατί έφερε φακό και ξέχασε μηχανή...άσε που δεν έφερε μοντέλα...:flipout:
Τώρα για εσωτερικές,μάλλον πρέπει να ξανάπαμε...

Από εμένα πάντως εσωτερικές μην περιμένεις Βilly δεν εβγαλα ούτε μια.
Θα έλεγα πάντως ότι η τιμωρία του Παύλου είναι ο ορισμός της "Θείας Δίκης" που δεν είχαμε μοντέλα
:flipout:

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον Kosh εκμέρους των παιδιών για τις παιδικές χαρές, τα αμαξάκια, τα ζωάκια που οδηγούνται και όλα τα υπόλοιπα. Μηπώς ξέρεις που έχει και αχινούς γιατί κάηκα να ψάχνω ως τις 2:30 στα βράχια του Φαλήρου?

Aμα θέλετε μπορώ να ανεβάσω μερικές που τράβηξα το 2004.
Να θυμηθεί και ο φίλος smartakis...

ΜΑζευτηκατε ο Κοsh με κανον, NtinNton και Νικος με πενταξ, cacau με πεν και Paul με ολυμπους δηλαδη? Νικονακια ουτε εναν δεν ειχε?

ΜΑζευτηκατε ο Κοsh με κανον, NtinNton και Νικος με πενταξ, cacau με πεν και Paul με ολυμπους δηλαδη? Νικονακια ουτε εναν δεν ειχε?

Ετσι και πήγαινε και ο Kosh με τη Sigma, θα μιλάγαμε για το τέλος της μεταπολίτευσης! :fahne90:

Ok λοιπόν, πίσω στο 2004, όταν δεν υπήρχε μνημόνιο και η Fuji S2 ήταν στα ντουζένια της.
Όπως βλέπετε, Nikon δεν υπάρχει:flipout:

Attachments

• DSCF6115.jpg
    DSCF6115.jpg
    218.1 KB · Views: 171
  • DSCF6130.jpg
    DSCF6130.jpg
    59.6 KB · Views: 167
  • DSCF6143.jpg
    DSCF6143.jpg
    242.9 KB · Views: 167
  • DSCF6152.jpg
    DSCF6152.jpg
    200.5 KB · Views: 167
  • DSCF6153.jpg
    DSCF6153.jpg
    206.1 KB · Views: 167
  • DSCF6155.jpg
    DSCF6155.jpg
    212.2 KB · Views: 167
Φανταστικες φωτογραφιες!! Το απολαυσα κι ας εμεινα εκτος σημερα. Ηταν σαν να ειμουν εκει!

Μακαρι να μπορουσε να εβγαζε κανεις και το μηχανοστασιο. Οι ρετρο φωτο του BtK μου αρεσαν πολυ, ιδιαιτερα αυτη με το εκκλησακι!!

Re: Απάντηση: Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυ

Μπράβο Billy the Kid :worshippy: Ισως εκεινη την ημερα που το επισκευθηκες να ειχα βαρδια...που ξερεις :)

Απάντηση: Re: Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυ

Aυτό πρέπει να τον πόνεσε!!

Ε ναι ρε σύ Σίμο!
25 μήνες ήταν αυτοί!!!:twoguns:

Ετσι και πήγαινε και ο Kosh με τη Sigma, θα μιλάγαμε για το τέλος της μεταπολίτευσης! :fahne90:
Αν ηξερα οτι τα καμαρια μου θα αντεχαν σχεδον 3 ωρες πανω στο σκαφος και αρα θα μεναμε κυριως εξω στα καταστρωματα οπως και εγινε θα την επαιρνα, καλυτερη θα ηταν ειμαι βεβαιος.
Αλλα μιας και ειναι τελειως αχρηστη σε εσωτερικους χωρους που θες ψηλα iso διαλεξα την canon.

Να βαλω κι εγω τις δικες μου .

Πρωτα η τρελοπαρεα

IMG_2411.jpg

κατοπιν τα νεα μελη του πληρωματος

IMG_2432.jpg