Φωτογραφική βόλτα στο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Μουσείο Πολεμικού Ναυτικού...Κυριακή 27-05.

Παιδιά και εγώ δεν θα τα καταφέρω τελικά, είμαι και κουτσός.. Την επόμενη φορά. Καλό shooting και καλά να περάσετε..

Χίλια συγγνώμη που δεν ειδοποίησα νωρίτερα.

Χθες το βράδυ έβγαλα σπυριά (πετάλες) από αλλεργική αντίδραση. Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο υγείας Κιάτου και ορός με κάτι που έφερνε υπνηλία με αποτέλεσμα να ξυπνήσω πριν από λίγο. Τελικά όλα καλά.

Μιλάμε για την τύχη, καθώς πρώτη φορά εμφανίζεται κάτι τέτοιο.
Χαιρετισμούς και την αγάπη μου σε όσους ήταν εκεί, ελπίζω να τα πούμε άλλη φορά!!

Εχω να πάω σε ένα γάμο το προηγούμενο βράδυ, αλλά αν ξεμπερδέψω μια ανθρώπινη ώρα και καταφέρω να ξυπνήσω, μπορεί να έρθω κι εγώ.

6 το πρωί δεν είναι ανθρώπινη ώρα, οπότε... περιμένω τα αποτελέσματα των κόπων σας και επιφυλάσσομαι για επόμενη φορά!

Ωραία βόλτα παιδιά μπράβο, επιφυλάσσομαι κι εγώ μια άλλη φορά... Νομίζω το εσωτερικό του πλοίου σηκώνει HDR κάργα... Λοιπόν ο pentaxian είναι ο Ντιν, οι υπόλοιποι??

[edit Μαντεύω]: με την παντοφλίτσα ο Παύλος, με την canon ο Κosh, και ο εξ αριστερόν Νίκος Θ.? Mε κάθε επιφύλαξη...

Last edited:
Kαλα τα πηγες με μια διαφορα. Εκ δεξιων ο Νικος και αριστερα ο NtinNton.

Μια πολυ ωραια παρεα σε εναν ιστορικο χωρο και με τον καταλληλο ξεναγο βεβαιως βεβαιως :ernaehrung004:.

Τους ζαλισαμε λιγο με τους μικρους μου κερβερους αλλα καποια καρε της προκοπης πρεπει να καταφεραμε να βγαλουμε.

ο Παυλος απο την στιγμη που δεν ηρθε με συνοδεια μοντελων του απαγορευσαμε να βγαλει την μηχανη απο το αυτοκινητο και απλα φυλουσε τα παιδια μας :D

Περιμένω να δώ την αίθουσα του Ναυάρχου στην πρύμνη καθώς και το καρέ των αξιωματικών! Χλιδή άλλης εποχής!
Επίσης τις αιώρες στις ενδιαιτήσεις των ναυτοδιόπων!

Εγω μεσα δεν μπηκα σχεδον καθολου ελεω μικρων.Μονο την κουζινα τραβηξα γιατι με ενδιαφερει παντα η ναυτικο εργονομια στην προετοιμασια φαγητου :p.

Πιθανον ο cacau και ο ntinnton να καταφεραν να φτασουν εκει .

Kαλα τα πηγες με μια διαφορα. Εκ δεξιων ο Νικος και αριστερα ο NtinNton....

Μαντάρα τα 'κανα τεσπα, ωραία παρέα πράγματι, άντε και στην επόμενη...

2 pentax ταυτόχρονα δεν είναι και σύνηθες όπως είπε και ο Kosh φυσιολογικό να μπερδευτείς Στελλιο.
Ηρθα τελευταίος έφυγα πρώτος οπότε αποκλείεται να πέρασα από δωμάτια ναυάρχου χωρίς εσάς, σε δυο κουζίνες με πήγατε και από εκει και πέρα κανόνια και πολυβόλα. Ισως μόνο ο Παυλος θα πέρασε αλλά αυτός είχε την απαγόρευση:flipout:
Για καρέ της προκοπής σε λίγο το ξεσκαρτάρισμα δεν υπόσχομαι και πολλά αλλά η παρέα ήταν πολύ καλή η ώρα πέρασε σαν νεράκι με τις ιστορίες του εξαιρετικού ξεναγού τον οποίο και εγώ ευχαριστώ και για την ιδέα και για την ξενάγηση.
Χαρηκα που σας γνώρισα και θα τα ξαναπούμε ελπίζω σύντομα

Πολύ ωραία παρέα,περάσαμε όμορφα,τα είπαμε,και κανονίσαμε να τα ξαναπούμε στο μέλλον...
Να 'στε καλά παιδιά...και οι λοιποί απόντες στην επόμενη...παρόντες...-bye-

7279253336_69f00d647d_c.jpg

7279246546_74ccc30740_c.jpg

7279208748_d16ae25047_c.jpg

7279237234_cd69f256bd_c.jpg

7279224726_08b3849a0b_c.jpg

Νίκο ωραία κάδρα, αλλά η δεύτερη τα σπάει IMHO (αν μπορούσες να δώσεις περισσότερο αέρα κάτω, κόβωντας λίγο ουρανό θα ήταν κορυφαία)...:smash:

Στέλιο να σαι καλά...πιο κάτω έχει ασπίδιο (για τα κύματα),οπότε το κάδρο δεν άνοιγε άλλο...

Κι ελεγα κι εγω τι στα κομματια εκανε αυτο το τοιχακι το μεταλλικο εκει περα να εμποδιζει την διελευση......

Και μερικές ακόμα

Και επειδή είμαι και ειρηνικός άνθρωπος

Πολύ καλές Γιώργο, επιφυλάσσομαι κι εγώ όταν ξεσκαρτάρω τις δικές μου! Καλά περάσαμε, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά, παρά το γεγονός ότι ο παλιός γνώριμος Παύλος μας άφησε χωρίς μοντέλα και τιμωρήθηκε δεόντως :flipout: