Φωτογραφηση Γάμου.

ειπα να μη το βαλω αλλα...ας παει το παλιαμπελο!

:ernaehrung004:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γιάννη όπως πάντα εξαιρετικές και διαφορετικές από εκείνες των άλλων φωτογράφων γάμων. Εντύπωση μου προκαλεί στις πρώτες ο καλός φωτισμός. Μάλλον υπήρχαν εξωτερικά φωτιστικά κι όχι μόνο reflectors, έτσι δεν είναι;

Πάντως οι φωτο στην παραλία είναι πιο δύσκολες, διότι ουσιαστικά πρόκειται για One chance shots, δηλαδή από τη στιγμή που βραχεί το νυφικό, το κουστούμι ή το μαλλί, τότε δεν μπορείς να το ξαναγυρίσεις.

Μπράβο Γιάννη!!

υστ. Να υποθέσω ότι οι δεύτερες λήψεις έγιναν στις Καβουρότρυπες και οι πρώτες στο ρέμα κατεβαίνοντας από Μεγάλη Παναγιά προς Γομάτι λίγο πριν τη διασταύρωση προς Πυργαδίκια; Έχω κάποιες πιθανότητες να το πετύχω;

Η παραλία είναι σίγουρα Καβουρότρυπες πάντως. Οι πρώτες δεν μπορώ να καταλάβω.

Γιάννη όπως πάντα εξαιρετικές και διαφορετικές από εκείνες των άλλων φωτογράφων γάμων. Εντύπωση μου προκαλεί στις πρώτες ο καλός φωτισμός. Μάλλον υπήρχαν εξωτερικά φωτιστικά κι όχι μόνο reflectors, έτσι δεν είναι;

Πάντως οι φωτο στην παραλία είναι πιο δύσκολες, διότι ουσιαστικά πρόκειται για One chance shots, δηλαδή από τη στιγμή που βραχεί το νυφικό, το κουστούμι ή το μαλλί, τότε δεν μπορείς να το ξαναγυρίσεις.

Μπράβο Γιάννη!!

υστ. Να υποθέσω ότι οι δεύτερες λήψεις έγιναν στις Καβουρότρυπες και οι πρώτες στο ρέμα κατεβαίνοντας από Μεγάλη Παναγιά προς Γομάτι λίγο πριν τη διασταύρωση προς Πυργαδίκια; Έχω κάποιες πιθανότητες να το πετύχω;

Καλημερα Βλαση κ σ ευχαριστω φυσικα!

οπως πολυ καλα ξερεις, οντως ειναι one take οι φωτος, το ιδιο ταυτοχρονα και τα βιντεο, οποτε...καταλαβαινεις, πρεπει να τα ελεγξεις πολυ καλα πριν για να χεις το επιθυμητο αποτελεσμα, αλλιως...!!

Φωτισμο εχω φλας, χωρις ανακλαστηρες, μονο σωστες κ ομορφες γωνιες φωτισμου.

οι δευτερες ληψεις ειναι οντως Καβουροτρυπες, μιας κ το πατε ηδη , για τις πρωτες θα σου στειλω πμ!

Να σαι καλα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Bollywood,Hollywood και γράψτε ότι θέλετε εμένα το αποτέλεσμα μου αρέσει πάρα πολύ.
Μπράβο Γιάννη.

Σ ευχαριστω Παναγιωτη μου , να σαι καλα κ παλι! το εκτιμω!

Γιαννη μου αρεσει το καινοτομο στυλ σου και το θαρρος που εχεις σαν επαγγελματιας να σπανεις τα κλισε και τους κανονες και να πρωτοπορεις.Γνωριζω οτι περα απο το μερακι χρειαζεται αδιακοπη ερευνα μα και εμφυτη φωτογραφικη ματια που λιγοι την εχουν,καλη συνεχεια σε οτι κανεις.

Last edited:
ας βαλω κι εγω μερικες ακομα...

Και μερικες ακομα γαμου...

αντε, αυτα , νομιζω ειναι υπερβολικα πολλες, μια ιδεα την παιρνετε νομιζω...!

Παίρνουμε - παίρνουμε... :SFGSFGSF:

Με εξαίρεση 2-3 με διάφορα θεματάκια, οι υπόλοιπες πολύ καλές έως εξαιρετικές!

Εξαιρετικες ολες!! Λιγο παραπανω μου αρεσε αυτη με φοντο τον λευκο πυργο :)

και καπιες δικες μου....

11709878_10152844295592511_5282268505965100333_o.jpg

11737842_10152848212007511_3470863613003555128_n.jpg

11753683_10152853486202511_978443862734772351_n.jpg

11709681_10152845936017511_8660524467360543443_n.jpg