Φωτογραφηση Γάμου.

Πολύ καλό!

Αυτή η μόδα να βουτανε στη θαλασσα με νυφικο από που μας έχει ερθει; Προσωπικά δε μαρεσει καθολου να βλεπω φωτογραφιες με βρεγμενα νυφικα, αλλα περι ορεξεως θα μου πειτε...

Μερικοί για να εντυπωσιάσουν είναι ικανοί και στην φωτιά να πέσουν για να κανουν κάτι διαφορετικό. Και εμένα αυτό το σκηνικό στημένου ερωτισμού στα ανεμοδαρμένα κύματα μου φαίνεται τελείως κακόγουστο. Αςε που μερικοί πάνω στον ενθουςιαμο τους να είναι όλο και πιο άμεσοι, ουσιαστικά γυρίσουν σοφτ πορνό! Άλλα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! Αφού το πληρώνουν γιατι όχι!

Αςε που μερικοί πάνω στον ενθουςιαμο τους ...........................

Πανω στον ενθουσιασμο της νυφης, μαλλον ειναι το σωστοτερο.
Αυτες ζουν μια ζωη με το ονειρο της μερας που θα φορεσουν το νυφικο :cool4:

Πανω στον ενθουσιασμο της νυφης, μαλλον ειναι το σωστοτερο.
Αυτες ζουν μια ζωη με το ονειρο της μερας που θα φορεσουν το νυφικο :cool4:

Ενώ οι μαντράχαλοι με τα 150 κιλά που κυλιούνται στα βράχια είναι καλύτεροι? φίλε αυτά τα σόου γίνονται γιατι τα θέλουν και οι 2 ! Αλλιώς δεν γίνονται....

Εμένα μου είναι αδιάφορη η ψυχολογία αυτών που φωτογραφίζονται. Εστιάζω στον τρόπο φωτογράφησης, και έχω δει μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες σε αυτό το νήμα.
Ότι και να λέμε θέλει μεγάλο ταλέντο με τόσο απλά υλικά να τραβήξεις και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον.

καλο θα ηταν να μεινουμε στην ουσια κατα τη γνωμη μου,που ειναι οι φωτογραφιες και οχι στα ψυχολογικα του καθενος, μιας κ αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα και δεν ειμαστε η μαλλον δεν μπορουμε να ειμαστε εμεις αυτοι που θα το λυσουμε.
Και ισως διαβαζουν κι αλλοι τα θεματα εκτος απο μας τους φωτογραφους...

καλο θα ηταν να μεινουμε στην ουσια κατα τη γνωμη μου,που ειναι οι φωτογραφιες και οχι στα ψυχολογικα του καθενος, μιας κ αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα και δεν ειμαστε η μαλλον δεν μπορουμε να ειμαστε εμεις αυτοι που θα το λυσουμε.
Και ισως διαβαζουν κι αλλοι τα θεματα εκτος απο μας τους φωτογραφους...

Εγώ δεν αναφέρθηκα στην ψυχολογία αυτού που φωτογραφίζεται όσο στο κακόγουστο του θέματος των φλογισμενων εραστών με τα λαμε κοστούμια και τα αραχνοΰφαντα νυφικά μουσκιδι , και το στυλ δεν μας νοιάζει τπτ μόνο ο έρωτας μας! . Η γνώμη μου είναι ότι το θέμα είναι κιτς, υπερβολικο και τραβηγμένο απο τα "μαλλιά". Και αν θες την γνώμη μου και η συγκεκριμένη θέση των νεονύμφων στα βράχια την βρήκα τελείως αφύσικη. Η κοπέλα είναι ξαπλωμένη μαρμαρωμένη και απο πάνω ο γαμπρός την έχει πλακώσει λες και προσπαθεί να την βγάλει νοκ αουτ!

δεν αδικώ τα παιδιά δεν είναι εύκολο με τακούνια και στενά κοστούμια να ξαπλωσεις αμεριμνα σε ένα βράχο λες και είσαι στο κρεβάτι σου.

Last edited:
Εγώ δεν αναφέρθηκα στην ψυχολογία αυτού που φωτογραφίζεται όσο στο κακόγουστο του θέματος των φλογισμενων εραστών με τα λαμε κοστούμια και τα αραχνοΰφαντα νυφικά μουσκιδι , και το στυλ δεν μας νοιάζει τπτ μόνο ο έρωτας μας! . Η γνώμη μου είναι ότι το θέμα είναι κιτς, υπερβολικο και τραβηγμένο απο τα "μαλλιά".

Και το κακο ειναι πως βλεπουμε ολο και περισσοτερο τετοιες "συνθεσεις". Αλλα ο πελατης εχει παντα δικιο.

Και το κακο ειναι πως βλεπουμε ολο και περισσοτερο τετοιες "συνθεσεις". Αλλα ο πελατης εχει παντα δικιο.

Το ταγκό θέλει δυο για να χορευτει. Στην προκειμένη το γύρισμα θέλει τον σκηνοθέτη που θα συλλάβει το θέμα θα βρει το μέρος και θα πει στους "ηθοποιούς" πως να στηθούν και τους νιόπαντρους που θα το εκτελεσουν. Δλδ μην τα φορτώνουμε όλα στον πελάτη.

ΥΓ η εν λόγω συνθέση είναι μια τάση που λέγεται trash the dress , είναι / ήταν μια μόδα που φυσικα ξεκίνησε στην Αμερική.

Last edited:
Το ταγκό θέλει δυο για να χορευτει. Στην προκειμένη το γύρισμα θέλει τον σκηνοθέτη που θα συλλάβει το θέμα θα βρει το μέρος και θα πει στους "ηθοποιούς" πως να στηθούν και τους νιόπαντρους που θα το εκτελεσουν. Δλδ μην τα φορτώνουμε όλα στον πελάτη.

Εχεις δικιο. Απλα ακομη και καλος να ειναι ο σκηνοθετης καποιες φορες υπερισχύει το "πελατης". Αν και εχω συναντησει επαγγελματιες φωτογραφους που απλα δειχνουν το υφος της δουλειας τους και αν ο πελατης θελει κατι αλλο απλα δεν τον αναλαμβανουν.

Εγώ πάλι διαφωνώ κάθετα. Αυτές που θεωρείτε κιτς είναι οι μοναδικές που έχουν ενδιαφέρον και είναι διαφορετικές. Αντίθετα αυτές οι εκατοντάδες φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία, σε τετριμμένες πόζες (που σίγουρα θα συνοδεύουν και αυτές τις ενδιαφέρουσες) είναι τόσο βαρετές, που σε όποιον πει το ζευγάρι να τις δείξει, θα δεινοπαθήσει.

Άσχετο, άλλα το έθιμο τε ζευγάρι να φωτογραφίζεται (συνήθως Σάββατο) με τα ρούχα του γάμου σε διάφορες τοποθεσίες και σε διάφορες πόζες, στην Ρωσία υπάρχει δεκαετίες.

Μα προφανως δε θα τις συγκρινεις με αυτες τις "βαρετες" που λες της εκκλησιας (εμενα καθε αλλο παρα βαρετες μου φαινονται οι φωτογραφιες του μυστηριου), αλλα με αλλες φωτογραφισεις "επομενης μερας".

Ε ναι! Δλδ ή βαρετές φωτογραφίες μυστηρίου , που μόνο βαρετές δεν είναι , συμφωνώ, ή το ζεύγος σε ερωτικες περιπτύξεις στα βράχια για να μην βαριούνται οι φίλοι που θα δουν το θέαμα? κάποια άλλη επιλογή δεν υπάρχει?

καλα η ρωσια ειναι η χωρα απολυτος leader στο κιτσαριο:)
ενα αρθρο που πετυχα χτες με τα day after....

http://www.lifo.gr/team/u46519/59938

Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες στο lifo τις θεωρώ κορυφαίες!

Από την άλλη περί της αισθητικής (και της όρεξης) του καθενός...κολοκυθόπιτα.
Δε βλέπω το λόγο να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο σε τόσες σελίδες αν η αισθητική για στυλ ιεραποστολικό στα βράχια είναι κάτι ωραίο ή όχι.
Λες και είναι κάτι αντικειμενικό.
Ας τις δούμε σαν φωτογραφίες και τέλος.
Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά so what? who cares? Αν αρέσουν στο ζευγάρι τέλος.
Είναι οι φωτισμοί σωστοί είναι το ερώτημα;

Άντε, αφήστε τα αυτά και ποστάρετε καμία καλή φωτογραφία.

Πολύ ωραίες όλες αλλά μακράν η καλύτερη είναι αυτή:
873995_adaymag-wedding-photos-will-make-want-elope-04.jpg

Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες στο lifo τις θεωρώ κορυφαίες!

Από την άλλη περί της αισθητικής (και της όρεξης) του καθενός...κολοκυθόπιτα.
Δε βλέπω το λόγο να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο σε τόσες σελίδες αν η αισθητική για στυλ ιεραποστολικό στα βράχια είναι κάτι ωραίο ή όχι.
Λες και είναι κάτι αντικειμενικό.
Ας τις δούμε σαν φωτογραφίες και τέλος.
Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά so what? who cares? Αν αρέσουν στο ζευγάρι τέλος.
Είναι οι φωτισμοί σωστοί είναι το ερώτημα;

Άντε, αφήστε τα αυτά και ποστάρετε καμία καλή φωτογραφία.

Μα γιαυτο ειναι το φορουμ για να λεμε και προσωπικες αποψεις πανω σε αυτα που βλεπουμε και σαφως να σχολιαζουμε και την αισθητικη μιας φωτογραφιας που ειναι βασικο για το αποτελεσμα. Αν ηταν να σχολιαζουμε μονο τα τεχνικα λαθη, φωτισμους κτλ των φωτογραφιων ή να βαζουμε ο καθενας φωτογραφιες μονο για διαφημιση, πιστεψε με εγω θα ειχα αποχωρησει εδω και καιρο.

Οι φωτογραφίες της lifo εκπληκτικές οι περισσοτερες!