audiophile62
AVClub Enthusiast
Σήμερα που ξεσκόνιζα τή βιβλιοθήκη μου , επεσε τό τσακίρικο τό μάτι μου σέ κάτι παλιά σκονισμένα καί "ξεχασμένα" από καιρό βιβλία. Σκέφτηκα νά τά αποσύρω σέ χαρτοκιβώτια στήν αποθήκη κι ετσι οπως τά πήρα στά χέρια μου γιά νά τά πακετάρω , κάνει τσάκ ενα καί γλιστράει στό πάτωμα. Εσκυψα νά τό μαζέψω κι επεσε τό μάτι μου τυχαία στή σελίδα που είχε στάθει ανοιχτή μετά τήν πτώση. Εκεί "κοκάλωσα" !!! Διαπίστωσα τό ΜΕΓΑ λάθος μου , γιά τό ξεπερασμένο των περιεχομένων του καί μέ αποφασιστική κίνηση τό εβαλα αυτή τή φορά στό πιό προσιτό ράφι , εκεί πού βρίσκονται τά πιό ΕΠΙΚΑΙΡΑ καί ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ εκεί πού οι αλήθειες ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ κάθε μέρα στή πράξη , στή ζωή.
Τί εγραφε λοιπόν καί με εκανε να πάρω μιά τέτοια απόφαση γιά τήν τύχη του? Δέ θα σας πω πολλά , απλά ξεκίναγε μέ τή φράση " Ενα Φάντασμα πλανιέται πάνω απ τήν Ευρώπη...." καί συνέχιζε μέ τή πιό διαχρονική αλήθεια στή πορεία αυτου τού κόσμου.
Αχ μπάρμπα Κάρολε ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ.............
Τί εγραφε λοιπόν καί με εκανε να πάρω μιά τέτοια απόφαση γιά τήν τύχη του? Δέ θα σας πω πολλά , απλά ξεκίναγε μέ τή φράση " Ενα Φάντασμα πλανιέται πάνω απ τήν Ευρώπη...." καί συνέχιζε μέ τή πιό διαχρονική αλήθεια στή πορεία αυτου τού κόσμου.
Αχ μπάρμπα Κάρολε ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ.............