ΦΠΑ 21%

Αλλά ο Δ.Αντωνόγλου σε τί έφταιξε και ζητούν μερικοί επίσης το μπανιάρισμά του?

Ο άνθρωπος υπερασπίστηκε το λειτούργημά του.

οχι με όποιον δεν "κολλάμε" ιδεοπολιτικοποδοσφαιρικά να ζητάμε και τη διαγραφή του ..

Last edited:
Φιλε Scaddas αν αρχισουμε ολοι και βριζουμε με τον τροπο που εβρισες εσυ με το προηγουμενο account που ειχες (meletov) τοτε καλυτερα να εξαφανιστουμε. Τα διπλα account απαγορευονται απο τους κανονισμους που αποδεχθηκες κατα την δευτερη εγγραφη σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΦΠΑ 21%

Νομίζω πως εδώ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα φίλε Σπύρο. Ότι θα φτάσουμε σε μια κατάσταση που όπως περιγράφει ο Hertzog θα είναι "ο καθένας μόνος του και ο Θεός εναντίον όλων". Πως/Πόσο μπορεί να αντισταθεί μόνος του κάποιος; Εγώ που το προσπάθησα, ξέρεις πόσο μόνος ένιωσα σε αυτη μου την προσπάθεια; Ξέρεις πόσο άσχημο αίσθημα είναι αυτό; Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί ή πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, ούτε καν αν το κλίμα είναι αντιστρέψιμο...

Φώτη έχεις δίκιο.Το μόνος στηρίζεται σέ προσωπικές αρχές και αξίες,που πολλές φορές χρειάζεται μεγάλος αγώνας γιά νά μήν μάς φάει η μαρμάγκα...
Το ´καθείς και τά όπλα του´σαφώς δέν αναφέρεται σε μιά κατακερματισμένη κοινωνία ατομικών και μόνον συμπεριφορών...
Τά όπλα είναι η μόρφωση η πολυποίκιλη ενημέρωση και η συνείδηση ακόμα και τού πιό χαμηλόμισθου εργαζομένου..
Μερικές ιδέες είναι πιό ´ζόρικες´γιατί χρειάζονται(γιά να μήν γίνουν δικτατορίες)να παραχωρείται μέρος τού εγώ υπέρ τών πολλών...
Ενώ συνθηματάκια περί τού ελεύθερου καί μόνον ανταγωνισμού είναι απλοϊκά και πιό κατανοητά(κάτι σάν το αμερικάνικο όνειρο...................).Γι´αυτό και πουλάνε και πολλοί τσιμπάνε τό αγκίστρι....
Συλλογικό ήταν είναι καί θά παραμείνει το θέμα...

Φιλε Scaddas αν αρχισουμε ολοι και βριζουμε με τον τροπο που εβρισες εσυ με το προηγουμενο account που ειχες (meletov) τοτε καλυτερα να εξαφανιστουμε. Τα διπλα account απαγορευονται απο τους κανονισμους που αποδεχθηκες κατα την δευτερη εγγραφη σου.

Αρα ???:7SFGSFG:

Φιλε Νίκος Μπαβιόλης και λοιποι (συγνωμη αν γινομαι σπαστικος και ξαναδιακοπτω) διαβασες το ποστ του Αντωνογλου ? Η μηπως εσβησε και δεν το πηρες χαμπαρι....εκτος αν αναφερεσαι στο''τεμπεληδες-κοπριτες δημοσιοι υπαλληλοι'' ...οποτε μπορω ευκολα αν ψαξω να σου βρω αντιστοιχα σκληρους χαρακτηρισμους για πολιτικους παπαδες αρχιεπισκοπους ...αλλα κανεις δεν πειραχτηκε γιατι προφανως δεν ανηκει κανεις σε αυτους τους κλαδους...οσο για το δευτερο λογαριασμο...ναι δεν ειναι εντιμο οπως δεν ειναι εντιμη και η αντιμετωπιση απο το φορουμ να μπανισει μονο εμενα

ΑΡΑ ΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ?ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,..

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

Λοιπόν παραθέτω μερικά από τα γραφόμενα του Meletov-Scaddas σε αυτό το thread που προηγήθηκαν του δικού μου Post για τα οποία είχα ενημερώσει από χτες τη διαχείρηση με σκοπό να τον συνετίσει και να μη φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Κάποια άλλα σβήστηκαν.

"ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ...ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟς ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ..ΕΕΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ

ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ''ΤΕΧΝΙΚΟΙ'' ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ...ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΔΕΙΕΣ-ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ....

ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ......ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.....

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΠΟΣΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ \ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ...? (εχω την εντυπωση οτι ειναι εξτρα...διορθωσεε με αν κανω λαθος)

...η να κανουμε το μαθημα δυο λαλουν και τρεις χορευουν για να πιασουμε πελατες για τα φροντιστηρια ?"

Θεωρείτε ότι δεν περιέχονται προσωπικές μομφές και υπαινιγμοί;

Το μελος Δ.Αντωνογλου δεν το γνωριζω οπως δεν γνωριζω και εσενα. Ομως το ban σου εγινε οχι απο εμενα αλλα απο την ομαδα των S.mods.

Χαρακτηρισμοι του στυλ "Ρε μεγαλε" κτλ. οπως και υποδειξεις για αντικειμενικοτητα κτλ. θα σε παρακαλουσα να τις κρατησεις για τον εαυτο σου και να εισαι πολυ πιο συγκρατημενος απεναντι σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις.

Tοτε Νικο να με σεβονται οπως θελουν να τους σεβομαι....δεν εχω ακουσει πουθενα στην ιστορια των φορουμ ..τα κεφαλαια γραμματα να θεωρουνται προσωπικη βρισια σε ολους...ΑΡΑ ? ΑΡΑ ?

Δε γνωρίζομαι με κανέναν προσωπικά στο Forum εκτός του Θ. Ραδιώτη που τον γνώρισα τυχαία στο εξωτερικό. Με το Δ. Ιωάννου μάλιστα έχουμε διαφωνήσει κι όλας στο παρελθόν. Με το Γιατρό έχουμε συμφωνήσει σε πολλά και διαφωνίσει σε άλλα τόσα.

ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕς ΠΙΟ ΠΑΝΩ ?

Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Tοτε Νικο να με σεβονται οπως θελουν να τους σεβομαι....δεν εχω ακουσει πουθενα στην ιστορια των φορουμ ..τα κεφαλαια γραμματα να θεωρουνται προσωπικη βρισια σε ολους...ΑΡΑ ? ΑΡΑ ?

Γιατι δεν κανεις μια αποχη μερικες ημερες να ηρεμησεις λιγο ? Αποτι καταλαβαινω εχεις εκνευρισθει και αυτο σε οδηγει στο να γραφεις ασυστολα παρα πολυ ασχημα απεναντι σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις καν.

ΑΡΑ ΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ?ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,..

Επειδή είμαι αντικειμενικός και επειδή "ρε μεγαλε" δεν είμαι φιλαράκι του (ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο) σταμάτα το τώρα το παραμύθι..

Νικο σε παρακαλω πολυ.....αυτα βλεπεις αυτη τη στιγμη ? Βλεπεις εναν ανθρωπο εκτος εαυτου να γραφει παραλογα και να βριζει παραλογα ? Δειχτε μου ενα ποστ μου..και θα δειξω που ακριβως αναφερεται .για ποιον λογο και με ποιο υφος...και μετα θα μου δωσετε εμενα το βημα ...

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

Ποιές κλίκες ακριβώς έχεις στο νού σου ? εκτός αν πάσχεις από μανία καταδίωξης.
Επιτέλους σταμάτα και πάρε τα φαρμακά σου να κουλάρεις..

ΤΕΣΠΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Ο Αrgi οταν ελεγε οτι πολλοι εχουν αποτραβηχτει απο το φορουμ...