ΦΠΑ 21%

Απο το υστερόγραφό σου περίμενα να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση σε ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα..................

υ.γ το δημόσιο και οι δημόσιοι φίλτατε ΔΕΝ είστε μόνο εσείς οι καθηγητές!
υπάρχουν χιλιάδες άλλες ειδικότητες του δημοσίου!
την έψαξες ποτέ να δεις τι γίνεται εκεί, ή επειδή εσύ πιθανόν να είσαι σωστός(αν και δεν σε ξέρω, εν τούτοις δεν νομίζω ΠΟΥΘΕΝΑ να το αμφισβήτησα) νομίζεις οτι όλοι είναι έτσι?
γιατί αν αυτό νομίζεις τότε συγνώμη αλλά πλανάσαι πλάνην οικτράν!

Δεν νομίζω να έχει νόημα να σου απαντήσω. Έχω την εντύπωση ότι καταλαβαίνεις ότι θέλεις από αυτά που γράφω.

Μπορεί πάλι να καταλαβαίνω εγώ ότι θέλω.

Οπότε μια που εμείς δεν φαίνεται να συντονιζόμαστε, ας τα διαβάσουν όσα γράφουμε οι υπόλοιποι κι ας βγάλουν συμπεράσματα.

Καληνύχτα!

Υποθέτω ότι ο πονοκέφαλος πρέπει να ήταν έντονος στο τέλος.
Διαφορετικά δεν εξηγούνται / δικαιολογούνται αυτά που γράφεις.
Σίγουρα πάντως κάτι δεν πήγε καλά......

Φιλε Αλεξη οπως ανεφερα δεν ειμαι ρατσιστης.Εχω ζησει και δουλεψει για χρονια στο εξωτερικοκαι για αυτοτο λογο το ανεφερα οτι εμεις εδω ειμαστε μπου@δελο.Δηλαδη εσενα δεν σε απασχολει που Ελληνες μενουν ανεργοι λογω αλλοδαπων που αναλαμβανουν δουλειες με τιμες ξεφτιλας,χωρις να εκδιδουν αποδειξεις παροχης υπηρεσιων και χωρις βεβαια να πληρωνουν φορο για αυτην την κονομα που κανανε?Η μηπως εισαι καποιος μεγαλογιατρος που περνεις γαμω τα λεφτα και ισως και φακελακια και στα π@π@ρια σου ολα?
Και δεν ανεφερα το θεμα της ουρας των νοσοκομειων με την εννοια που προφανος το πηρες,αλλα γιατι δεν βλεπω μικρα ελληνοπουλα που σημαινει οτι σιγα σιγα Ελληνες θα ειμαστε μονο οι μεγαλοι και λιγοι νεοι.Θα παθουμε με αλλα λογια αυτο που βριζουν εκατομμυρια Βρετανοι δλδ που εχει γεμισει η Αγγλια με τοσους αλλοδαπους(οι οποιοι λαμβανουν ολες τις μεριμνες του κρατους οπως επιδοματα κτλ)που ολοι οι Εγγλεζοι δουλευουν για να συντηρουν το κρατος και τους αλλοδαπους.Λιγο μετρο φιλε μου δεν θα εβλαπτε.
Και μιας και το ανεφερες θα αναφερω απλα οτι πριν περιπου 6 μηνες γνωστος μου Αλβανος μου ελεγε πως καθε 2 μηνες πηγαινει σε γιατρο του ΙΚΑ οπου του γραφη 15μερη αδεια εναντι 50 και ετσι περνει τα λεφτα απο το ΙΚΑ ενω δουλευει και περνει και τα λεφτα απο τον εργοδοτη του!
Εσενα αν σου αρεσει ετσι μπραβο.Εμενα παντως δεν μου αρεσει.Γνωμη μου ειναι δεν σου επεβαλα να συμφωνησεις μαζι μου.

Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Μά όταν ανέφερα 1500 γιατροί μέσω ΔΙΚΑΤΣΑ αυτό εννοούσα...
Βέβαια από τα δικά μου χρόνια 240 μπαίναμε μέ κανονικές εισαγωγικές 480 είχαμε γίνει στό πρώτο έτος.Και μιλάμε σχεδόν 30 χρόνια πρίν.
Δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό.-bye-
Απλά το έγραψα για να τονίσω πως είναι αρκετοί οι απόφοιτοι ιατρικής.
Όσο για το διπλασιασμό του αριθμού των φοιτητών δεν έιναι κάτι παράξενο.
Και στη δική μου σχολή κανονικά περνάνε 200-240 άτομα και μετά το πρώτο εξάμηνο καταλλήγουν να είναι 500!
Να 'ναι καλά ο άριστος σχεδιασμός για την σπορά σχολών χωρίς ουσιαστικές υποδομές. Δεν υπάρχουν εστίες, και είναι αρκετοί οι δικαιούχοι για μετεγγραφές. Παλιότερα ίσως υπήρχαν και πλάγιοι τρόποι για να πάρει κάποιος μετεγγραφή. Και δε λείπουν και οι καφρίλες....
Στη σχολή μου είχε γίνει με τη βοήθεια της γραμμματέος του τμήματος, μετεγγραφή δύο, αν θυμάμαι καλά, φοιτητών της Γυμναστικής Ακαδημίας. Και η σχολή μου είναι παντελώωωωωωωωως άσχετη με τη Γ.Α.:fahne90:

Παλιότερα έρχονταν μέ ´λευχαιμίες´...Δέν θά ξεχάσω ποτέ τον αείμνηστο Καθηγητή Παθολογίας(Iατρός απο εκείνους πού έδιναν αξία στόν Ορκο τού Ιπποκράτη) Γαρδίκα να ρωτά συνδικαλιστή τής εποχής:'Τί κάνετε κύριε...τάδε μου??Πώς πάει η λευχαιμία σας??'..............

Παλιότερα έρχονταν μέ ´λευχαιμίες´...Δέν θά ξεχάσω ποτέ τον αείμνηστο Καθηγητή Παθολογίας(Iατρός απο εκείνους πού έδιναν αξία στόν Ορκο τού Ιπποκράτη) Γαρδίκα να ρωτά συνδικαλιστή τής εποχής:'Τί κάνετε κύριε...τάδε μου??Πώς πάει η λευχαιμία σας??'..............
:flipout::flipout::flipout:
Τελικά του πέρασε η "λευχαιμία" και έπαθε......"συνδικαλισμό";;;;;;
Κρίμας το παιδί.....:flipout::flipout:

Και δεν ανεφερα το θεμα της ουρας των νοσοκομειων με την εννοια που προφανος το πηρες,αλλα γιατι δεν βλεπω μικρα ελληνοπουλα που σημαινει οτι σιγα σιγα Ελληνες θα ειμαστε μονο οι μεγαλοι και λιγοι νεοι.Θα παθουμε με αλλα λογια αυτο που βριζουν εκατομμυρια Βρετανοι δλδ που εχει γεμισει η Αγγλια με τοσους αλλοδαπους(οι οποιοι λαμβανουν ολες τις μεριμνες του κρατους οπως επιδοματα κτλ)που ολοι οι Εγγλεζοι δουλευουν για να συντηρουν το κρατος και τους αλλοδαπους.Λιγο μετρο φιλε μου δεν θα εβλαπτε.

Εδώ φίλε Κώστα θα ήθελα να σχολιάσω μερικά πράγματα έχοντας τις καλύτερες προθέσεις. Θεωρείς ότι οι αλλοδαποί που ζουν στην Ελλάδα δεν πληρώνουν φόρους; Εγώ νομίζω το αντίθετο. Δεν έχει σημασία αν εργάζονται νόμιμα ή παράνομα, μιας και ο φόρος εισοδήματος που θα πλήρωναν κατα κανόνα θα ήταν μικρός λόγω χαμηλών εισοδημάτων. Σήμερα έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό για το πόσο φόρο πληρώνει ένας νέος εργαζόμενος στα 1000 Ευρώ το μήνα. Με την φορολογική κλιμακα που ισχύει, και το αφορολόγητο να έχει πάει στα 12.000 Ευρώ, ο νέος θα φορολογηθεί για 2000 στα 15%, δηλαδή ο φόρος εισοδήματος θα είναι 300 Ευρώ. Από αυτόν σίγουρα θα εκπέσει λόγω δαπανών ένα ποσό γύρω στα 50-100 Ευρώ. Τώρα αν υποθέσουμε -αυθαίρετα- ότι το 1/3 του εισοδήματος του νέου πηγαίνει προς κατανάλωση, τα 4666 Ευρώ του θα φορολογηθούν με συντελεστή 9% (βάζω επίτηδες τον μικρό συντελεστή) ΦΠΑ και η τελική φορολογία από τις αγορές του θα αγγίζει τουλάχιστον τα 419,92 Ευρώ. Μεγαλύτερη από την φορολογία εισοδήματος. Και κοιτάω μόνο τι γίνεται με το ΦΠΑ, και όχι με φόρους στα τσιγάρα, τα ποτά, τα καύσιμα κλπ. Συνεπώς ακόμα και ο λαθρομετανάστης που δεν έχει χαρτιά, δεν εργάζεται νόμιμα, και απλά βγάζει κάποια χρήματα για να φάει, πληρώνει φόρους στο κράτος. Λιγότερους ίσως από ότι πρέπει αλλά πληρώνει. Συνεπώς επειδή οι Βρετανοί είναι σωβινιστές και έχουν μείνει στην εποχή της αυτοκρατορίας τους και όλους αυτούς τους ινδούς-πακιστανούς και αφρικάνους τους βλέπουν ακόμα σαν υποτελείς, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και όπως τα λένε.

Τώρα για την υπογεννητικότητα, έτσι όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Όταν χρειάζονται απαραίτητα δύο εισοδήματα για να τα βγάλει πέρα ένα νοικοκυριό, και η γυναίκα θα πρέπει να τεκνοποιήσει, να μεγαλώσει τα παιδιά και ταυτόχρονα να δουλεύει, τότε σιγά μην κάνουμε και παιδιά. Οι γεννιές που τεκνοποιούσαν ακόμα αρκετά είχαν το προνόμιο να μπορούν να τα βγάζουν πέρα με ένα μισθό. Όχι πλουσιοπάροχα, και με περισσότερες ελλειψεις, αλλά τα βγάζανε πέρα και είχαν μάθει και έτσι. Σήμερα που έχουμε μάθει αλλιώς μας λείπουν χρήματα. κάνουμε το πολύ ένα παιδί. Και έρχεται και η εποχή που δεν θα το κάνουμε ούτε αυτό.

Και μιας και το ανεφερες θα αναφερω απλα οτι πριν περιπου 6 μηνες γνωστος μου Αλβανος μου ελεγε πως καθε 2 μηνες πηγαινει σε γιατρο του ΙΚΑ οπου του γραφη 15μερη αδεια εναντι 50 και ετσι περνει τα λεφτα απο το ΙΚΑ ενω δουλευει και περνει και τα λεφτα απο τον εργοδοτη του!
Εσενα αν σου αρεσει ετσι μπραβο.Εμενα παντως δεν μου αρεσει.Γνωμη μου ειναι δεν σου επεβαλα να συμφωνησεις μαζι μου.

Εγώ το είχα γράψει αρκετά πριν και δεν ξέρω αν το είδες. Για κάθε ρεμούλα που γίνεται σε επίπεδο ιδιωτικού τομέα (μικρή ή μεγάλη) πάντα υπάρχει ένας συνεργός από το δημόσιο. Ε αυτόν τον π@@στη, θέλω να τον σταυρώσουν. Αυτό.

Ενα Ενδιαφερον αρθρο σημερα στο Εθνος της Κυριακης ....

θα το βρητε σιγουρα ενδιαφερον !!!!

Μπόνους - πρόκληση στους βουλευτές
«E» 19/10

ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ο Δ. Σιούφας στην πρώτη ουσιαστικά πρωτοβουλία του με την ιδιότητα του προέδρου της Βουλής. Και ειλικρινά εκπλήσσει που ένας κοινοβουλευτικός με τη δική του εμπειρία δεν διέβλεψε ή, το χειρότερο, αδιαφόρησε για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πράξη του αποτελεί πρόκληση για την κοινή γνώμη, καθώς τη στιγμή που η κυβέρνηση προγραμματίζει φοροεπιδρομή σε βάρος των κοινωνικά ασθενέστερων, αυτός προωθεί αποφάσεις, με τις οποίες προβλέπονται δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ για κάλυψη χρεών ή αναγκών των βουλευτών.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μικρό το ποσό που δικαιούνται οι βουλευτές για κάλυψη των τηλεφωνικών αναγκών τους. Τα 250 ευρώ τον μήνα για τα κινητά και τα 13.000 ευρώ τον χρόνο για τις γραμμές σταθερής τηλεφωνίας είναι αντικειμενικά υπεραρκετά για τις ανάγκες του κάθε μέλους του Κοινοβουλίου. Δυστυχώς, όμως, οι ίδιοι άλλη γνώμη φαίνεται να έχουν και οι συνολικές τους δαπάνες δημιούργησαν μια υπέρβαση εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό της Βουλής.

ΠΟΙΟ είναι το ύψος της δαπάνης αυτής είναι άγνωστο. Ή εν πάση περιπτώσει δεν δημοσιοποιείται και φυσικά ο καθένας αντιλαμβάνεται γιατί. Οπως, επίσης, εύκολα αντιλαμβάνεται και τον λόγο που η συγκεκριμένη απόφαση «εγκρίθηκε» τη στιγμή που στην αίθουσα υπήρχαν μόνο πέντε βουλευτές. Οπως, άλλωστε, επανειλημμένα έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε περιπτώσεις που η εθνική αντιπροσωπεία κλήθηκε να επικυρώσει αναλόγου περιεχομένου αποφάσεις.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ μάλιστα της νοοτροπίας που διακατέχει το προεδρείο της Βουλής είναι και το δεύτερο σκέλος της χθεσινής απόφασης, που προβλέπει τις δαπάνες για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών κ.λπ. Για τους νέους βουλευτές το ποσό ανέρχεται σε 5.500 ευρώ. Και οι πληροφορίες λένε ότι ο λόγος της υψηλής αυτής δαπάνης είναι το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος και θα λειτουργούν και ως δορυφορική τηλεόραση.

ΕΙΝΑΙ υπερβολική η εκτίμηση ότι κάπου έχει χαθεί το μέτρο;

ας κοψουν αυτοι τις δαπανες ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ γιατι ΑΥΤΟΙ επρεπε να δινουν το παραδειγμα Αυταρκειας και ταπεινοτητας........ και μετα να απαιτουν απο τους Πολιτες την σωστη καταβολη του ΦΠΑ.....

αφου το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι τι λεω και εγω ;;;;;...................

Μα καλά ρε παιδιά 13.000 Ευρώ το χρόνο σταθερό!!! Τι διάολο ροζ τηλέφωνα παίρνουν; Σπίτι μου που μιλάμε συνέχεια με Κύπρο (με χρέωση εξωτερικού) δεν πληρώνουμε ούτε το 1/20 σε τηλέφωνα!!!

Μα το ωραίο είναι (σύμφωνα με το δημοσίευμα) ότι ακόμα κι αυτά τα 13.000 δεν τους φτάνουν!! Και μετά οι ίδιοι .........ς (άντε μη πω τη λέξη) έρχονται και ψηφίζουν ή ζητούν μέτρα που αφορούν τη τσέπη των άλλων που βγάζουν το 1/10 και λιγότερο, των χρημάτων που βγάζουν αυτοί!

Μα ναι! Μιλάω για τα προβλεπόμενα!!! Απίστευτο! 13.000 Ευρώ προβλέπονται ως δαπάνη για τα σταθερά των βουλευτών. Τη στιγμή που με 16 Ευρώ το μήνα σου δίνιε ο ΟΤΕ όλες τις κλήσεις σε αστικά και υπεραστικά!

Για να μην μιλήσουμε για το πάρκιν της Βουλής , όπου υπάρχουν μόνο κάτι σκουριασμένα παπάκια του 80 ....

βρε φίλε βουλευτής είσαι , πάρε μια mercedes να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος ....

Για να μην μιλήσουμε για το πάρκιν της Βουλής , όπου υπάρχουν μόνο κάτι σκουριασμένα παπάκια του 80 ....
Yamaha δίχρονα;
Βρε τους καημένους....
Έναν έρανο ρε σεις, τα παιδιά σε λίγο θα βγουν στον ηλεκτρικό να πουλάνε στυλό.:BDBDG54:

Φιλε Αλεξη οπως ανεφερα δεν ειμαι ρατσιστης.Εχω ζησει και δουλεψει για χρονια στο εξωτερικοκαι για αυτοτο λογο το ανεφερα οτι εμεις εδω ειμαστε μπου@δελο.Δηλαδη εσενα δεν σε απασχολει που Ελληνες μενουν ανεργοι λογω αλλοδαπων που αναλαμβανουν δουλειες με τιμες ξεφτιλας,χωρις να εκδιδουν αποδειξεις παροχης υπηρεσιων και χωρις βεβαια να πληρωνουν φορο για αυτην την κονομα που κανανε?

Έφτιαξα ολόκληρο σπίτι και 9 στους 10 μάστορες ήταν Έλληνες και ούτε ένας
δεν μου έδωσε ποτέ απόδειξη. Αντίθετα όταν τους ζητούσα έβγαζαν φλίκτενες
και μου ζητούσαν παραπάνω λεφτά 20% με 30%.

Η μηπως εισαι καποιος μεγαλογιατρος που περνεις γαμω τα λεφτα και ισως και φακελακια και στα π@π@ρια σου ολα?

Ναι ναι ....... τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια μου :flipout::flipout::flipout:

Άμα αρχίσω και εγώ να γράφω τις λαμογιές που γνωρίζω ότι έχουν κάνει Έλληνες δεν θα καταλήξουμε πουθενά.

Άστο καλύτερα ..........

Μα ναι! Μιλάω για τα προβλεπόμενα!!! Απίστευτο! 13.000 Ευρώ προβλέπονται ως δαπάνη για τα σταθερά των βουλευτών. Τη στιγμή που με 16 Ευρώ το μήνα σου δίνιε ο ΟΤΕ όλες τις κλήσεις σε αστικά και υπεραστικά!

δεν ειναι ομως μεσα διαφορες χωρες οπως Ουγκάντα,Ζιμπάμπουε,Λεσότο,Ακτη ελαφαντοστου απο κει ξεσηκωνουν ιδεες και μας της "φορανε"

900 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Ευρω θα παρουν αναδρομικα οι Δικαστες .....

το αποφασισαν για την Παρτυ τους ...

( ΕΣΥ !!!! ΑΧΡΕΙΕ ΠΟΤΑΠΕ ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ...ΕΚΟΨΕΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΠΩΔΩΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΠΑ ;;;;;;;;;; )

..................................τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ;;

Κάποιος έλεγε κάτι περί ατομικής ευθύνης ..... μην ήταν ο Κομφούκιος ??? μπορεί και να σας γελάσω και δεν το θέλω .....

Δε μπα να κλέβουν όλοι....

εγώ θέλω να κοιμάμαι τα βράδυα ήσυχος ....

Κάποιος έλεγε κάτι περί ατομικής ευθύνης ..... μην ήταν ο Κομφούκιος ??? μπορεί και να σας γελάσω και δεν το θέλω .....

Δε μπα να κλέβουν όλοι....

εγώ θέλω να κοιμάμαι τα βράδυα ήσυχος ....

Ο χριστος ηταν !!!!

*** μην κοιτας την αγκιδα στο ματι του αλλου ...κοιτα το δοκαρι που ειναι στο δικο σου Ματι ....)-bye--bye-

και πραγματι ο ησυχος υπνος ειναι προνομιο των Ασυνειδητων αλλα παρομοιως ....και των Αγαθων ΤΙΜΙΩΝ ανθρωπων!!!:grandpa::grandpa: