Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Λυσάξατε με τις μπαταρίες...
Ήθελα νάξερα που θα πάτε και δεν θα έχετε ρεύμα. Ά, ξέχασα... Ενοχλεί το καλώδιο... :flipout:
Βέβαια κι εγώ που τα λέω μπαταρίας έχω αλλά όταν βλέπεις οτι με 50 κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου κι εγώ έδωσα πενταπλάσια για μια φρεζοκαβιλιέρα μπαταριλας, solo παρακαλώ, εκεί δν γελάς αλλά κλαίς.

+1 στα παραπάνω. :a0210:

Απάντηση: Re: Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Ειναι ενα πραμα σαν τα κινητα τηλεφωνα, καλο το σταθερο αλλα αλλη η χαρη του κινητου ακομα και μεσα στο σπιτι.

Αντε να βγαλει η Ryobi καμμια πριονοκορδελα μπαταριας να γουσταρουμε ακομα περισσοτερο:))

Μήπως έκανες λαλακία με το καινούριο σου αυτοκίνητο;
Ή περιμένεις κι εκει τη Ryobi; :grinning-smiley-043

Ryobi 18V One+.
Γιαπωνεζικη δυναμη, best value for money, η ιδανικη 18βολτη σειρα για καθε ερασιτεχνη και οχι μονο.

Aν την βγαλει σε μπαταριας, την τσιμπησα αμεσα λεμε :grinning-smiley-043

p_1000722732.jpg

Λυπαμαι που θα επιμεινω guys, αλλα τα εργαλεια μπαταριας ειναι ΚΑΙ το παρον ΚΑΙ το μελλον. :builder::smileJap:

Ryobi 18V One+.
Γιαπωνεζικη δυναμη, best value for money, η ιδανικη 18βολτη σειρα για καθε ερασιτεχνη και οχι μονο.

Aν την βγαλει σε μπαταριας, την τσιμπησα αμεσα λεμε :grinning-smiley-043

p_1000722732.jpg

Λυπαμαι που θα επιμεινω guys, αλλα τα εργαλεια μπαταριας ειναι ΚΑΙ το παρον ΚΑΙ το μελλον. :builder::smileJap:

ποσο παει το εικονιζομενο τεμαχιο...???

Μιχαλη ειναι το παρον και το μελλον, με ημερομηνία ληξης της μπαταρίας ειδικά για εναν ερασιτέχνη που θα χρησιμοποιει το εργαλείο σε πολυ περιορισμενη χρηση τοτε η ημερομηνία ληξης ερχετε ακομα πιο κοντα...δυστηχως
προσωπικα περα απο κατσαβιδιερες παλμικα κτλ, δεν μπορω να δικαιολογησω την χρηση περαν του καλωδιου, αλλα εγω ειμαι και μυστηριο τραινο που λενε και στο χωριο μου...