Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Αδύναμο το πρώτο επεισόδιο, περίμενα περισσότερα στην έναρξη της 4ης σαιζόν

Είναι δυνατόν να βάζουν τόσο εύκολα νέο μέλος στο Fringe division? Όπως είπε και ο Παρατηρητής, δεν γνώριζαν τον Lee, του έδωσαν όμως αμέσως clearance επειδή είχε 1-2 καλές ιδέες! Σαν να μην έφτανε αυτό, του δείξανε και το παράλληλο σύμπαν απο την πρώτη μέρα.

Δεν μπορώ να βλέπω και τη metrosexual φάτσα του, καλύτερος ήταν στο εναλλακτικό σύμπαν :p

Καλό ήταν αν και δεν νομίζω οτι θα αντέξει η σειρά τα χωρίς Peter ξεσπάσματα του Walter ενώ και η Ολιβια δείχνει λίγο χαμένη

Εγω βρηκα καταπληκτικες τις αντιπαραθεσεις των Ολιβια παντως.

Και μην βιαζεστε για τον Πιτερ....η εξαλειψη απεφευχθη αλλωστε.

Το θέμα είναι πότε θα κάνει την επανεμφάνιση του και πως θα αντιδράσουν οι χαρακτήρες (ήδη πήραμε ένα δείγμα από το Γουόλτερ).Τα καλύτερα έρχονται πάντως......υπομονή

Απάντηση: Re: Fringe

Το θέμα είναι πότε θα κάνει την επανεμφάνιση του και πως θα αντιδράσουν οι χαρακτήρες (ήδη πήραμε ένα δείγμα από το Γουόλτερ).Τα καλύτερα έρχονται πάντως......υπομονή

Στα επόμενα τέσσερα - πέντε λένε οι κασσάνδρες

O Μπρόυλς στην απο κει πλευρά δεν είχε πεθάνει όταν δραπετευσε η Ολίβια?

Ο Μπροιλς φυσικα. Η ιστορια ξαναγραφτηκε οταν ο Πιτερ μπηκε στο μηχανημα και τα γεγονοτα της αποδρασης της Ολιβια σε συνδυασμο με την θυσια του Μπροιλς για να την σωσει προφανως ειτε δεν συνεβησαν ποτε ειτε εγιναν διαφορετικα και παντως χωρις τον θανατο του Μπροιλς.

Ανυπομονω για την συναντηση των πρακτορων Λι.

Last edited:
Παιδιά το σήριαλ το είδα νερό το καλοκαίρι (3 κύκλους σε ένα μήνα)... οκ ήταν ευχάριστο δεν σου καίει εγκεφαλικά κύταρα (όπως το lost), ενδιαφέρον σενάριο, πολύ καλή κινηματογράφηση, επιτυχημένο cast, ωραία εφε... όλα καλά... όμως...

πολλά τα είδαμε σε άλλες σειρές και το τραβάνε πολύ και αυτό...

H ατμόσφαιρα είναι Χ-Files (καρμπον), η ιστορία με τα πειράματα του Γουόλτερ στη Φλόριντα και οι super δυνάμεις έφερναν στο Heroes (που έφερνε σε άλλα, κοκ) οι παρτίδες του JJ με το startrek έβαλαν τον Νιμοι στη ταινία σε ένα ρόλο που έπρεπε να χτιστεί-εμφανιστεί πολύ περισσότερο αλλά τον είδαμε σε καρτούν (!), ένα σωρό guest stars πχ o Hugo του Lost... ακόμα και ο Lt Sheppard από το Atlantis στο τελευταίο (ελπίζω να εμφανιστεί στο άλλο σύμπαν, ως κακός!).... ε εντάξει τι άλλο να πω... πάσχει και προσπαθούν να διαιωνίσουν τεχνικά και όχι με σενάριο...

Κατά τη γνώμη ο τέταρτος κύκλος πρέπει να είναι ο τελευταίος... να εξιστορήσει τολμηρά το θέμα Παρατηρητές και πρώτοι άνθρωποι και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...
Θεωρώ απίθανο να δω 5ο κύκλο σε άλλη περίπτωση... όχι άλλη αρπαχτή Μr JJ!!! θα φάει Χ ακριβώς εκεί που το έφαγε και το lost.... :smash: :nounder:

Last edited:
Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου να χρησιμοποιεί "φιλαράκια" από άλλα project που έτρεξε... ούτε από σειρές που έκλεισαν το κύκλο τους...
Αν του κάνουν σαν ηθοποιοί να τους βάλει στο σενάριο κανονικά...

Εντάξει γούστα και απόψεις είναι αυτά... έτσι κι αλλιώς τον έχω στη μπούκα τον JJ... :flipout:

Δεν νομίζω ότι είναι (μόνο?) θέμα φιλιών, αλλά και θέμα διαθεσιμότητας... Ε και εδώ που τα λέμε, και οι ηθοποιοί που βλέπουμε στις ταινίες, μόνο σε μια ταινία τους βλέπουμε? Ετσι και οι τηλεοπτικοί... -bye-

Lyk για μένα όλα αυτά είναι φτηνοί εντυπωσιασμοί για να κρατήσει το ενδιαφέρον... τίποτα παραπάνω...
...δεν εξυπηρετούν, κατα καμία έννοια, το σήριαλ!

Ο άνθρωπος κάνει τα πάντα για να πουλήσει... και καίει τόσο τις προσπάθειες των σεναριογράφων όσο και των ηθοποιών...
Με αυτά και με αυτά, να μου το θυμηθείτε, ότι θα το τραβήξει όσο δε πάει άλλο, όπως το lost και στο τέλος θα τα κάνει σκ@τ@....

Θα τους φαει το σκοτάδι.
Έτοιμοι μου φαίνονται οι δημιουργοί του Fringe να την κανουν την πατάτα.

Για μενα η σειρα ξεκίνησε αυτο το καλοκαιρι.
Ειχα δει τα πρωτα 5 επεισόδια περσι αλλα την παρατησα αφου μου χαλούσε τις αϋπνίες.
Την ξεκίνησα ξανα μετα απο μηνες και μεχρι να δω τα 12 πρωτα επεισόδια περασαν αλλοι 2 μηνες.
Πραγματικα με την γυναικα μου καθε βραδυ δεν την παλεύαμε με τιποτα με την απίστευτη βαρεμαρα και την παντελή έλλειψη πρωτοτυπίας.
Και ξαφνικα παταει γκαζι και βλεπουμε μονοκοπανιά σε ενα μηνα δυόμισι κυκλους.

Ξαφνικα σαν να ξύπνησαν δινοντας ενα φιναλε πρωτου κυκλου γεματο υποσχέσεις και εναν δευτερο ισως οτι καλυτερο εχω δει μετα τον τριτο κυκλο του lost.
Ο τριτος κύκλος ξεκίνησε εξίσου καλα αλλα καπου στη μέση άρχισε να ξεφουσκώνει.
Εκει λοιπον οπως ηταν αναμενόμενο αρχιναν να φαίνονται τα σημάδια απο το τράβηγμα της σειρας.
Το τελος του τριτου κυκλου αρχισε να μου μυρίζει αποτυχία.
Εχω αρχισει να κρατω μικρο καλαθι για τον τέταρτο αφου από δω και μπρος βλεπω πως προσπαθούν απλως να την γεμισουν χωρις να ξερουν πως ακριβως.
Μακαρι να κανω λαθος γιατι όπως γραφω παραπανω εδωσε ένα πολύ καλο δεύτερο κυκλο και είναι κριμα να χαλάσουν στο τελος το γλυκο

Αν σου πω Ανδρέα ότι είχα την ίδια ακριβώς ιστορία και τις ίδιες ακριβώς σκέψεις θα με πιστέψεις? Είδα 5 επεισόδια, κενό, καμιά 15 αργά-αργά, και το καλοκαίρι όλα τα επεισόδια με ρυθμούς μέχρι και 3/μέρα.
Πραγματικά πιστεύω ότι το έχουν τραβήξει πολύ. Και όσο πετάνε καινούρια πράγματα μέσα τόσο θυμάμαι εποχές lost που μείναμε στο τέλος όλοι βλάκες..
Αν καταλήξει και αυτό έτσι το δηλώνω πως αρνούμε να ξαναδώ κάτι που έχει το όνομα JJ Abrams μέσα...:violent-smiley-030:

Βλέπω καινούριο κλάδο στην θεραπευτική ψυχολογία, θεραπεία του "Συνδρόμου απογοήτευσης απο το Lost" :p

Μια χαρά ειναι το Fringe, ποτέ δεν το βαρέθηκα κυρίως λόγω cast. Τώρα αν εμφανίστηκαν σε 2-3 επεισόδια ηθοποιοί απο άλλες σειρές του JJ...ποιο το πρόβλημα; Αν δεν το αναφέρατε δεν θα το θυμόμουν καν. Να πω την αλήθεια, ούτε καν θυμάμαι τι ρόλο έπαιξε ο "Hugo". Αν τους βάζανε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως στο FlashForward τοτε, εντάξει, φωνάζει οτι ειναι αρπαχτή.

Η τέταρτη σαιζόν είναι ουσιαστικά μια νίκη των τηλεθεατών που ήθελαν να συνεχιστεί ενω το στούντιο ήθελα να το κόψει -ξαφνικά- στην 3η. Εντάξει, η επανεμφάνιση του "άλλου" Broyles μου κακοφάνηκε αλλα δεν χορταίνω να βλέπω τη φάτσα του Reddick (απο το Lost και αυτός, σε περίπτωση που ξεχάσατε ένα απο τα καλύτερα τηλεοπτικά ονόματα: Matthew Abaddon). Άντε, να ξαναφέρουν τον Charlie και στα δύο σύμπαντα :smile: