Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Kώστα στο δικό μου το μυαλό λειτουργεί διαφορετικά...

Με τους guest stars - συνεργάτες από άλλες "δικές μου επιτυχημένες σειρές" μου μοιάζει με ενοχλητικό πουσάρισμα-αβάντα, λόγω έλλειψης δυναμικής και σεναρίου που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σταθεί για τόσα επεισόδια. Ξεγελάμε το θεατή κρατώντας το ενδιαφέρον του με soap τεχνάσματα, με λίγα λόγια...

Αν ήταν πάγια πολιτική του σήριαλ να παίζουν γνωστοί guests θα το δεχόμουν (πχ star trek), αλλά έτσι όχι... Μοιάζει φθηνό και στα μάτια μου χαλάει την προσπάθεια σεναριογράφων, τεχνικών και ηθοποιών που είναι πραγματικά αξιόλογη!

Φυσικά αυτό που λέω ισχύει μόνο για μένα... δεν καταδικάζω τη σειρά για αυτό το λόγο. Θα φάει Χ όμως αν το παρακάνει με τα "fringe" συμβάντα... και τίποτα αισθηματικά (που υποπτεύομαι...) που πλέον δεν προσφέρουν τίποτα στην εξέλιξη της ιστορίας.

ΙΜΟ μισή σαιζόν (10-12 επεισόδια) επικεντρωμένη στη συνεργασία ή πόλεμο των δύο συμπαντων και τους παρατηρητές και τίτλοι τέλους σε μια κινηματογραφική ταινία ή διπλό προσεγμένο επεισόδιο θα ήταν ιδανικό... αλλά από αυτόν τον τσαρλατάνο δεν περιμένω και πολλά...

Θα στοιχημάτιζα σε 4ο κύκλο φούσκα, για να πάει σε 5η σαιζόν...

ps. εκτός από το "σύνδρομο απογοήτευσης LO(L)ST", έχω και σύνδρομο απογοήτευσης ST". To κατάστρεψε ο μ@λ@κ@ς!!!
Θέλει να κάνει καριέρα και λεφτά με τα παραμυθάκια του Spielberg, δεν εξηγείται αλλιώς...

Last edited:
Δηλαδη συγνωμη, οι ηθοποιοι του lost, να μην ξαναπαιξουν σε σειρα ?

Το εξήγησα όσο μπορούσα καλύτερα παραπάνω... Αφορά την δική μου οπτική και τίποτα περισσότερο.

Νίκο, οι απόψεις μας για τον JJ απέχουν αντιδιαμετρικά.. Εγώ θεωρώ το ST του το καλύτερο ST που έχει γυριστεί ποτέ, και μάλιστα με τεράστια διαφορά από το επόμενο. Βασικά, δεν είναι μυστικό ότι όλες οι ταινίες ST θεωρούνται B-movies, και αυτό το παραδέχομαι και εγώ που είμαι και semi-trekkie.

Αλλά αυτά είναι τραγικά off topic.

Περί Fringe, θεωρώ ότι η σειρά τα σπάει, και θα συνεχίσει να τα σπάει, και χάρη στον JJ.

Φαντάσου εγώ που δεν έχω δει ούτε δίλεπτο από lost... ούτε ξέρω τους ηθοποιούς του, ούτε τίποτα... -bye-

Ρε παιδιά στην αρχή είναι ακόμα το Fringe μόνο δύο επεισόδια έχουν παιχτεί έχει μέλλον και τουλάχιστον παίρνεις κάποιες απαντήσεις,το Lost ήταν ένας αχταρμάς τα πρόσωπα άλλαζαν συνεχώς αλλά το μυστήριο παρέμενε.Εγώ πιστεύω πάντως πως τα καλύτερα έρχονται

Ρε παιδιά στην αρχή είναι ακόμα το Fringe μόνο δύο επεισόδια έχουν παιχτεί έχει μέλλον και τουλάχιστον παίρνεις κάποιες απαντήσεις,το Lost ήταν ένας αχταρμάς τα πρόσωπα άλλαζαν συνεχώς αλλά το μυστήριο παρέμενε.Εγώ πιστεύω πάντως πως τα καλύτερα έρχονται

Ετσι. Στο Fringe εκτος του ποιοι ειναι οι Παρατηρητες και ποιοι οι Πρωτοι ανθρωποι
που λογικα θαναι οι ιδιοι...
αντε και το ποιος εφτιαξε την μηχανη δεν εχει μεινει αναπαντητο τιποτα.
Στους αλλους περιμεναμε να απαντηθουν ολα στο τελος και μειναμε με τον ...φελλο.

Απάντηση: Re: Fringe

Νίκο, οι απόψεις μας για τον JJ απέχουν αντιδιαμετρικά.. Εγώ θεωρώ το ST του το καλύτερο ST που έχει γυριστεί ποτέ, και μάλιστα με τεράστια διαφορά από το επόμενο. Βασικά, δεν είναι μυστικό ότι όλες οι ταινίες ST θεωρούνται B-movies, και αυτό το παραδέχομαι και εγώ που είμαι και semi-trekkie.

Αλλά αυτά είναι τραγικά off topic.

Περί Fringe, θεωρώ ότι η σειρά τα σπάει, και θα συνεχίσει να τα σπάει, και χάρη στον JJ.

Εντάξει... άμα βλέπεις πολύ Grey's Anatomy, ER και τα σχετικά σήριαλ με χειρουργεία δεν θα σε ξενίσει καθόλου η οπτική του JJ στο τελευταίο star trek...
Ούτε η ζαλάδα από το τρέμουλο της κάμερας, ούτε τα φωτάκια που πάνε και έρχονται, ούτε τίποτα.... σκηνοθετική άποψη!
Eιδικά δε, αν βαρέθηκες τον Vulcan, τα τρίγωνα αυτιά των κατοίκων του και τη φιλοσοφία τους, πρέπει να βάρεσες παλαμάκια στην φαεινή ιδέα κάποιου άσχετου να τους αφανίσει.......
Mπορεί πάλι σε κάποιον να αρέσει το θέμα ohura και ποιος θα την κερδίσει (ο αυτιάς ή ο κάπτεν?) Η συνέχεια επί της οθόνης...

Πιάνουμε την Oργή του Καν... την ξεσκίζουμε στην αντιγραφή με ριζοσπαστικές προσθήκες (τύπου δεν ξαναβλέπετε Vulcan!) και φτιάξαμε το reboot του star trek.....
Yποθέτω ότι στο επόμενο θα έχουμε επαναφορά του Shatner, αντιγραφή του the voyage home και guest star το hugo στο ρόλο του χοντρού αρχηγού των Κλιγκον.... ουπσ! τους ξέρει τους Κλιγκον ο JJ???

Long live JJ.....

Δεν συνεχίζω γιατί είμαστε όντως off topic.... άλλωστε μόνο προσωπικές απόψεις μπορούμε να εκφράσουμε και γούστα...

:ernaehrung004:

Ετσι. Στο Fringe εκτος του ποιοι ειναι οι Παρατηρητες και ποιοι οι Πρωτοι ανθρωποι
που λογικα θαναι οι ιδιοι...
αντε και το ποιος εφτιαξε την μηχανη δεν εχει μεινει αναπαντητο τιποτα.
Στους αλλους περιμεναμε να απαντηθουν ολα στο τελος και μειναμε με τον ...φελλο.

Ακριβώς βλέπεις μια σειρά και καταλαβαίνεις τι βλέπεις που κινείται σαν υπόθεση τώρα πάλι το Lost είναι άλλη περίπτωση........συγνώμη Περιπτωσάρα

Ειδα και τα 3 μονοκοπανια.Μια χαρα μου φανηκαν ολα.
Μου φανηκε παραξενο παντως που μετα απο τοσες δυσκολιες βρηκαν τροπο να επικοινωνουν μεταξυ τους λες και απλα μπαινουν σε ενα ταξι ...τεσπα... θα δειξει...

Το 3ο ήταν αρκετά καλό! Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι! Μπήκα πάλι στην πρίζα με το κλεισιμο του επεισοδίου

Kολαση το επεισοδιο. Και χωρις να δουμε το τελος και το θεμα του Πητερ. Απο τα καλυτερα stories που εχουν παιξει ποτε.

Τι να εννοεί άραγε ο ποιητής ;

A shared vision like this... He must be real! And if he's real... We have to find him.

Τι εννοει?Αφου απο την στιγμη που συναντηθηκαν
οι δυο κοσμοι ο Πητερ ειναι σαν να μην υπηρξε ποτε (πεθανε στην παγωμενη λιμνη).
Αυτο βεβαια δεν ισχυει γιατι τον εσωσε ο παρατηρητης οποτε αυτοι με καποιον τροπο τον εχουν ...σβησει/διαγραψει.Προφανως ο καθηγηταρας θα τον φερει πισω...
Η ουσια σε αυτο ειναι οτι οι παρατηρητες ουσιαστικα εξαφανισαν τον Πητερ και διεγραψαν απο τις μνημες των δικων του την υπαρξη του.Προφανως εχουν μεινει καταλοιπα.Τα οραματα του καθηγητη και της Θεάς :p
.

Δεν τον εξαναφανισαν οι παρατηρητες.

Η επιλογη του Πητερ στην μηχανη τον εξαφανισε. Και οι Παρατηρητες βλεποντας τα καταλοιπα διεταξαν την απαλοιψη τους για να τελειωνουν με το θεμα ....
Μονο που ο "δικος μας" Παρατηρητης ειχε αλλη αποψη και δεν πατησε το κουμπι τελικα ωστε να τον διαγραψει μια και καλη με αποτελεσμα να προσπαθει να σκισει το χωροχρονικο πεπλο της διαστασης που βρισκεται και να κανει αισθητη την παρουσια του (ο Πητερ)

Ολα ειναι θεμα ραψιματος δηλαδη....

:idea: