Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Δεν με χαλαει να τις βλεπω και τις 4 ολιβιες ταυτοχρονα. (αντε, παλι τις 2 δηλαδη) Απλα για να ξεδιαλυνει λιγο η υποθεση, θα επρεπε να κανουν και ενα επεισοδιο οπου πρεπει ολες οι ολιβιες να πεσουν σε μια παγωμενη λιμνη και μετα να πρεπει να βγαλουν ολα τα ρουχα τους για να μην παθουν υποθερμια, και μετα.... :jester:

Ευτυχως τουλαχιστον που σε αυτη τη σεζον εφτιαξε και ο χαρακτηρας του πητερ.
Τον εχουν κανει να δειχνει λιγο πιο σκοτεινος,, πιο σοβαρος, πιο επικινδυνος κλπ
Στις πρωτες σεζον ηταν λιγο πιο φλουφλης, τωρα γυαλισε λιγο το ματακι του.

Last edited:
Για αυτο εβαλα την παρενθεση.
2 βλεπουμε ταυτοχρονα, αλλα στο συνολο των επεισοδιων εχουμε 4 σκηνοθετικους "χαρακτηρες"
Το 4 ταυτοχρονα ηταν χιουμορ...απληστιας. :flipout:

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται κανάλι και παραγωγή για την 5η σαιζόν .Το κανάλι δήλωσε μέσω το προέδρου του ότι θέλουν να συνεχίσουν αλλά μόνο αν κοπεί το budget ......
Οι σεναριογραφοι πάντως είναι έτοιμοι και για sudden death finale σε περίπτωση που δεν τα βρουν

Ήδη βαριέμαι να δω το 8 και 9...

Θα περιμένω να δω αν θα κάνουν τα ίδια με το lost με 5ο κύκλο και μπορεί να μην τα δω και καθόλου τελικά... ή να το αφήσω να τελειώσει και να δω τους υπόλοιπους κύκλους μονοκοπανιά.

Παντως σεναριακα ακομα στεκεται.

Και μια πεμπτη σαιζον ισως να ειναι οκ.

Μακαρι δηλαδη αλλα με κομμενο μπατζετ πρεπει να σκαρφιστουν πολλα για να αναπληρωσουν το κενο.

Επρεπε να την ειχαν τελειώσει στους τρεις κυκλους...
Σέρνουν την σειρα και την χαλανε ηδη απο τα μεσα του τριτου κυκλου και προς το παρον δεν βλέπω ενδιαφερον ουτε στον τέταρτο ποσο μάλλον στον πέμπτο

Mολις σημερα ολοκληρωσα τον 3ο κυκλο. Ο 1ος κυκλος και μεχρι τα μισα του 2ου κυκλου, μπορω να πω οτι μου αρεσε. Απο κει και μετα το χαλασε παρα πολυ με τα παραλληλα συμπαντα και αλλες τετοιες σαχλαμαρες. Πιθανο να δω και τον 4ο κυκλο, μιας και δεν εχω καποια αλλη σειρα να δω, αλλα τετοιες σεναριακες αφελειες, ουτε σε μικυ μαους δεν εχω δει. Σαφως και μοιαζει πολυ με το lost, τουλαχιστον εκεινο για 4 κυκλους ηταν πολυ δυνατο, το fringe απο τον 3ο κυκλο μου ειναι ηδη αδιαφορο. Αξιζει ομως να αναφερθω στην υπεροχη ερμηνεια του Γουολτερ Μπισοπ, εστω κι αν ακομα κι αυτος χαντακωνεται για τις αναγκες του σεναριου! Ουδεμια σχεση βεβαια δεν εχει με το....θρυλικο x-files, το οποιο ειχε σταθερη πλοκη και δεν τα ανακατευε ολα.

Εγω απο οσο θυμαμαι, υπηρχαν και παρα υπηρχαν! Και ναι, το x-files ειχε σταθερη πλοκη, ηξερες τι εβλεπες σε καθε επεισοδιο. Ασχολιοταν με καποιο 'μυστηριο' ενω παραλληλα ετρεχε και η ιστορια στο παρασκηνιο. Στο finge παλι... τετοιον αχταρμα μονο σε αυτο και στο Lost εχω δει!
Π.χ. στο τελεος του 3ου κυκλου, εκει που κανει την 1η αποπειρα να 'συνδεθει' ο Πιτερ με το μηχανημα, μολις το ακουμπαει, τον πεταει κατω με ηλεκτρισμο. Ο Σαμ (καπως ετσι λεγεται αυτος) σε καποια αλλη σκηνη, πεταει ενα στυλο ή κατι τετοιο στο μηχανημα και αυτο εκτοξευεται μακρυα. Τοσοι επιστημονες εκει, με τοσα διαγνωστικα που τρεχανε, δεν μπορουσαν να γνωριζουν οτι αν το...ακουμπησεις θα σε ηλεκτρισει; Ενα αλλο: Ο Ολιβια του αλλου συμπαντος, ερχεται στο δικο μας και 'κλεβει' ενα κομματι απο το μηχανημα. Αφου το κομματι αυτο λειπει, πως το συναρμολογησανε μετα; Αλλο: τα κομματια απο οσο θυμαμαι ηταν διασπαρτα στη γη, τα συλλεξανε και συναρμολογησανε το μηχανημα. Πως ειναι δυνατον να συναρμολογησεις ενα μηχανημα και να μην εχεις ιδεα του τι μπορει να κανει; Ή παλι με τι ενεργεια κινειται αυτο το μηχανημα; Μηπως το βαλανε στην...μπριζα; χαχα! Εχω και αλλες πολλες αποριες, αλλα που να τις θυμαμαι, οταν σε καθε επεισοδιο σχεδον, βλεπω....απιστευτα πραγματα![/

Απάντηση: Re: Fringe

Σταθερή πλοκή το X-Files?

Ανάθεμα και αν θυμάμαι αν τελικά υπήρχαν εξωγήινοι ή όχι σύμφωνα με τους σεναριογράφους.. :p

+1 για το "X"...

Xθες καθίσαμε με τη σύζυγο και είδαμε 8,9,10...

Κλασική απάτη για να κερδίσει επεισόδια... φαινόταν το πράγμα βέβαια, αλλά είπα μπας και...

Να μου βρείτε ένα καλό free sw για μονταζ να απομονώσω τα 3-5άλεπτα που έχουν νόημα σε κάθε επεισόδιο...
Imo, δεν βλέπεται πλέον (όπως ακριβώς και το Χfiles και Lost μετά κάποιο σημείο)

Το βλέπω χλωμό να ξαναπιάσω σήριαλ χωρίς αυτοτελή επεισόδια!

Εγω απο οσο θυμαμαι, υπηρχαν και παρα υπηρχαν! Και ναι, το x-files ειχε σταθερη πλοκη, ηξερες τι εβλεπες σε καθε επεισοδιο. Ασχολιοταν με καποιο 'μυστηριο' ενω παραλληλα ετρεχε και η ιστορια στο παρασκηνιο. Στο finge παλι... τετοιον αχταρμα μονο σε αυτο και στο Lost εχω δει!
Π.χ. στο τελεος του 3ου κυκλου, εκει που κανει την 1η αποπειρα να 'συνδεθει' ο Πιτερ με το μηχανημα, μολις το ακουμπαει, τον πεταει κατω με ηλεκτρισμο. Ο Σαμ (καπως ετσι λεγεται αυτος) σε καποια αλλη σκηνη, πεταει ενα στυλο ή κατι τετοιο στο μηχανημα και αυτο εκτοξευεται μακρυα. Τοσοι επιστημονες εκει, με τοσα διαγνωστικα που τρεχανε, δεν μπορουσαν να γνωριζουν οτι αν το...ακουμπησεις θα σε ηλεκτρισει; Ενα αλλο: Ο Ολιβια του αλλου συμπαντος, ερχεται στο δικο μας και 'κλεβει' ενα κομματι απο το μηχανημα. Αφου το κομματι αυτο λειπει, πως το συναρμολογησανε μετα; Αλλο: τα κομματια απο οσο θυμαμαι ηταν διασπαρτα στη γη, τα συλλεξανε και συναρμολογησανε το μηχανημα. Πως ειναι δυνατον να συναρμολογησεις ενα μηχανημα και να μην εχεις ιδεα του τι μπορει να κανει; Ή παλι με τι ενεργεια κινειται αυτο το μηχανημα; Μηπως το βαλανε στην...μπριζα; χαχα! Εχω και αλλες πολλες αποριες, αλλα που να τις θυμαμαι, οταν σε καθε επεισοδιο σχεδον, βλεπω....απιστευτα πραγματα![/

Μάλλον πρέπει να ξαναδείς τα επεισόδια πιο προσεκτικά.

Αφου ξερεις τις απαντησεις, γιατι με παιδευεις; :smash:

Και να σου χαλάσω την ευχαρίστηση της ανακάλυψης; ;)

Να πω την αλήθεια, έχω μνήμη χρυσόψαρου και δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες

Ψιλομουφα το επεισοδιο ασχετα αν ......

ειδαμε τις δυο Αστριντ να συναντιουνται που ηταν οντως ενδιαφερον αλλα και να αρχισει να ξετυλιγεται το κουβαρι των Παρατηρητων.

E, καιρός ήταν να κάνουν ένα επεισόδιο με την Astro/Aspirin/Asterix ή όπως αλλιώς τη λέει ο Walter.

Μια άλλη απορία μου δημιουργήθηκε βλέποντας το όμως: αν χρειαστεί να κάνουν καταδίωξη, με το Nissan Leaf θα την κάνουν; Και που θα βρουν πρίζα να το φορτίσουν; ;)

Άτιμοι σπόνσορες, απο τις τεράστιες τζιπούρες του έριξαν στα κουρδιστά...