DimAsi
Supreme Member
Απάντηση: Re: Fringe
Μήπως χάθηκε η μπάλα με τα σύμπαντα και τις Ολίβιες ....:nounder::nounder:
Μήπως χάθηκε η μπάλα με τα σύμπαντα και τις Ολίβιες ....:nounder::nounder:
Σταθερή πλοκή το X-Files?
Ανάθεμα και αν θυμάμαι αν τελικά υπήρχαν εξωγήινοι ή όχι σύμφωνα με τους σεναριογράφους..![]()
Εγω απο οσο θυμαμαι, υπηρχαν και παρα υπηρχαν! Και ναι, το x-files ειχε σταθερη πλοκη, ηξερες τι εβλεπες σε καθε επεισοδιο. Ασχολιοταν με καποιο 'μυστηριο' ενω παραλληλα ετρεχε και η ιστορια στο παρασκηνιο. Στο finge παλι... τετοιον αχταρμα μονο σε αυτο και στο Lost εχω δει!Π.χ. στο τελεος του 3ου κυκλου, εκει που κανει την 1η αποπειρα να 'συνδεθει' ο Πιτερ με το μηχανημα, μολις το ακουμπαει, τον πεταει κατω με ηλεκτρισμο. Ο Σαμ (καπως ετσι λεγεται αυτος) σε καποια αλλη σκηνη, πεταει ενα στυλο ή κατι τετοιο στο μηχανημα και αυτο εκτοξευεται μακρυα. Τοσοι επιστημονες εκει, με τοσα διαγνωστικα που τρεχανε, δεν μπορουσαν να γνωριζουν οτι αν το...ακουμπησεις θα σε ηλεκτρισει; Ενα αλλο: Ο Ολιβια του αλλου συμπαντος, ερχεται στο δικο μας και 'κλεβει' ενα κομματι απο το μηχανημα. Αφου το κομματι αυτο λειπει, πως το συναρμολογησανε μετα; Αλλο: τα κομματια απο οσο θυμαμαι ηταν διασπαρτα στη γη, τα συλλεξανε και συναρμολογησανε το μηχανημα. Πως ειναι δυνατον να συναρμολογησεις ενα μηχανημα και να μην εχεις ιδεα του τι μπορει να κανει; Ή παλι με τι ενεργεια κινειται αυτο το μηχανημα; Μηπως το βαλανε στην...μπριζα; χαχα! Εχω και αλλες πολλες αποριες, αλλα που να τις θυμαμαι, οταν σε καθε επεισοδιο σχεδον, βλεπω....απιστευτα πραγματα![/
Μάλλον πρέπει να ξαναδείς τα επεισόδια πιο προσεκτικά.
Αφου ξερεις τις απαντησεις, γιατι με παιδευεις; :smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.