Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Αν είναι τόσο φοβερή, μακάρι να την "ξεχειλώσουν" μέχρι το Μάιο.

Εγώ πάντως βλέπω να έρχεται το "Fringe 2038".

Eδω δεν μπορουσαν να βγαλουν παραγωγη για το Fringe 2012 θα βγαλουν για το Fringe 2038 ?

Μακαρι αλλα μονο το κοστος να σκεφθεις σε CGI και κατασκευες σκηνικων που θαναι απαραιτητα για την φανερα αλλη εποχη το βλεπω απιθανο.

Υ.Γ. Κώστα, όχι άλλο τρέιλερ. Θέλουμε ήσυχο καλοκαίρι. ( :offtopic: Λέμε τώρα. Ας δούμε τα αυριανά και βλέπουμε)

ετσι ετσι καποιος να κρατησει το Κωστη μακρια ή στη καλυτερη bannaρισμενο για κανα διμηνο!!!!! το νου σας!!! :flipout:

Δεν χρειάζεται. Αποχωρώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και θα αρχίσω απεργία Fringe μέχρι να καταλάβετε τι είχατε και τι χάσατε! Πληγώθηκα!

:grandpa: :flipout: :FSGSFGS4:

τα σκηνικά τα περισσότερα ειναι made by andrew Kramer ή μάλλον τα εφέ οπου ο τύπος πραγματικά δίνει ρέστα.Σε κάποιο tutorial του ειχα πετύχει που εξηγουσε πως ειχε στήσει μια σκηνη σε ενα επεισόδιο.Το συμπέρασμα ειναι ο,τι μάλλον δεν χρειάζονται και τρελλα λεφτά για τα σκηνικά.

Απάντηση: Re: Fringe

fringe_a_h.jpg

Ελα ρε ομαδάρα γεράααα:award:

Είδα τις φωτογραφίες απο την Comic-Con. Ο Walter φαίνεται πολύ πιο νέος.

Κάτι είπαν και για ταινία Fringe αλλα δεν μου φάνηκε πολύ πιθανό.

Re: Απάντηση: Re: Fringe

Παίζει ο Walter και σε άλλη μια σειρά αλλά δεν θυμάμαι πως τι λένε ως σχολιαστής ?

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο ουτε το βρίσκω στο IMDb.

Αυτό που ψάχνω ειναι το Pirate Islands: The Lost Treasure of Fiji αλλα δύσκολα θα το βρω. Μαζεύω σιγά-σιγά τα guest που ειχε κάνει στην τηλεόραση της Αυστραλίας.

Παρακολουθω πολυ στενα την Comic Con εδω και χρονια.Καπου τον πηρε το ματι μου σε καποια συνεντευξη.....