Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Αντε επιστροφή στα δικά μας 😃 Τι ΕΠΕΙΣΙΟΔΑΡΑ ήταν και η χθεσινή;;;;; Επιτέλους ένας Πήτερ MMF έτοιμος για όλα. Σίγουρα υπήρχε και το συναισθηματικό κομμάτι αλλά λειτούργησε περισσότερο ως πρόλογος για το τι θα επακολουθήσει. Σε κάνει πάντως να αναρωτιέσαι αν το τέλος θα είναι καθαρό και λυτρωτικό πλέον. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος μετά και το τελευταίο επεισόδιο για αυτά που συζητούσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΥΓ. Πάντως για τους παλαιότερους αν δε το γνωρίζετε ο παραμυθάς έχει γίνει πλέον τρελός blogger. http://www.paramithas.gr/

Εξαιρετικο επεισοδιο με τον Peter να ειναι αυτος που πρεπει.Συναισθηματισμοι υπαρχουν ομως ειναι απολυτως φυσιολογικο.Πλεον τα πραγματα μετα απο αυτο περνουν αλλη τροπη.
Υπομονη αλλες 5 μερες για το επομενο.Τα καλυτερα μας τα κραταγαν για το τελος...

Άρα παύση μόνο τρεις εβδομάδες, κατά την εορταστική περίοδο, μεταξύ δέκατου και ενδέκατου επεισοδίου. Μια χαρά. :smile:

το δα χθες το επεισοδιακη!!!! Τελικα αυτο το μπιχλιμπιδι που χωσε στο σβερκο του τι ειναι ρεσεις??? ο εγκεφαλος του ή κατι αλλο???

.......and Matrix came to town!!!!

Εντάξει μωρε, δεν ήταν και τόσο πολύ. Όπως το είπες περίμενα να δω bullet time και τον Agent Smith!

Ένα πράγμα με βασανίζει όμως... Ποιος άφησε τη λάμπα αναμμένη στο 413;;

Εντάξει bullet time δεν είχε αλλά είχε teleporting. Χώρια που η σκηνή του ξύλου ήταν copy paste όταν ο Νεο πλάκωσε πρώτη φορά στο ξύλο τον smith.
Άσε που είχαμε και blue matrix.

Μιλάμε για τρελή αντιγραφή :D

δεν έχω σχολιάσει από όσο θυμάμαι καθόλου τα της 5ης σεζόν...
λοιπόν γενικότερα η μεγάλη παύση με ξενέρωσε. Συνεχίζω μεν να παρακολουθώ, αλλά κάπως αποστασιοποιημένα...
Ολα τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν ως τώρα, μου έχουν φανεί απλώς μέτρια, ή στην καλύτερη "καλούτσικα". Ειδικά δε το χθεσινό, με πήρε 2-3 φορές ο ύπνος, μου φαινόταν απίστευτα βαρετό...

υγ. κάποιος να σβήσει την λάμπα στο 413, τσάμπα καίει 20 χρόνια τώρα...

Re: Απάντηση: Fringe

δεν έχω σχολιάσει από όσο θυμάμαι καθόλου τα της 5ης σεζόν...
λοιπόν γενικότερα η μεγάλη παύση με ξενέρωσε. Συνεχίζω μεν να παρακολουθώ, αλλά κάπως αποστασιοποιημένα...
Ολα τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν ως τώρα, μου έχουν φανεί απλώς μέτρια, ή στην καλύτερη "καλούτσικα". Ειδικά δε το χθεσινό, με πήρε 2-3 φορές ο ύπνος, μου φαινόταν απίστευτα βαρετό...

υγ. κάποιος να σβήσει την λάμπα στο 413, τσάμπα καίει 20 χρόνια τώρα...

τα ιδια μου λεγε χθες κ η γυναικα ρε θηριο!!!! σε σημειο που κ να μη ξαναδει το υπολοιπο της σειρας δε προκειται να παθει κ τιποτα.... καθαρα απο περιεργεια ομως πρεπει να τη τελειωσουμε τη σειρα!!

καλα χθες μιλαμε για υπνο ηταν το επεισοδιο. ειχε προηγηθει κ ο αγωνας με την αεκ δεν ηθελε κ πολυ να κοιμηθουμε.

Οσο για τη λαμπα δε τη βλεπω να τη κλεινει κανεις χααχαχαχαααα ευτυχως δεν εχουν ΔΕΗ εκει περα!!

To τέλος του fringe όπως πάει θα είναι χειρότερο και από του lost.
Έχω ξενερώσει και γω, αλλά θα το δω για να μπορώ να κράζω τον jj

To τέλος του fringe όπως πάει θα είναι χειρότερο και από του lost.
Έχω ξενερώσει και γω, αλλά θα το δω για να μπορώ να κράζω τον jj

ΔΕΝ υπάρχει χειρότερο του lost. ΔΕΝ θέλω να φανταστώ χειρότερο του lost. :D

Τα 1-2 τελευταία επεισόδια ήταν κάπως καλύτερα από το σύνολο της σεζον μέχρι τώρα...

Εγώ το βρήκα πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο. Το ενδιαφέρον κρατιέται αμείωτο μέχρι το τέλος... ;)