εγώ ακόμη περιμένω τη φορθνετ, με αίτηση από τέλη Σεπτεμβρίου.
Με την
fothnet πρέπει να έχεις .....πολλή ....
Υπομονηηηηή!!!!!
1) Έκανα την αίτηση στις
1/6/2007 (προσφορά για μια μέρα. 10 ευρώ το μήνα για 6 μήνες και 21,5 ευρώ το μήνα για τους υπόλοιπους 6 μήνες. Δηλαδή περίπου 15,3 ευρώ το μήνα - μεσο όρο για τους 12 μήνες!!!)
2) Λόγω του ότι το τηλέφωνο δεν ήταν στο όνομά μου, δεν μπορούσε να γίνει η αίτηση μου δεκτή , οπότε όταν με το καλό το πήρα στο όνομά μου έγινε και η ενεργοποίηση της adsl γραμμής μου (ειδοποίηση με μήνυμα στις
11/08/2007 Σάββατο στις 15:44)
3) Τηλέφωνο την Κυριακή
12/08/2007 στην forthnet ( όπου μετά από την γνωστή ταλαιπορία αναμονής.... μου απάντησαν) του τί να κάνω το username και το pasword που μου έστειλαν μέσω μηνύματος αφού δεν έχω παραλάβει ... κανέναν εξοπλισμό!!! μου απήντησαν ότι αυτός θα σταλεί με courier μέσα στην επερχόμενη εβδομάδα!!!
Δεδομένου ότι πλησίαζε
15άυγουστος!!! οπότε καλά 40άντα!! τους λέω που είστε ρε παιδιά να έρθω εγώ και να παραλάβω πρωσωπικά τον εξοπλισμό.
Μου είπαν τέλος πάντον ότι είναι στην ...Συγγρού!!! (που αλλού θα ήταν!!!...έτσι όπως συμπεριφέρονται!!!)
Τους είπα μέχρι τί ώρα είστε.. και μου είπε -η κοπέλα - μέχρι τις 8 το βράδυ.
4) Δευτέρα
13/08/2007 (όχι δεν είμαι προληπτικός!!!) πήγα κατα τις 7 το βράδυ για να πάρω τον ... εξοπλισμό!
Μου λέει άλλη κοπέλα ότι ...η
ΑΠΟΘΗΚΗ είναι μέχρι τις
5!!! οπότε έχει κλείσει και ότι δεν μπορώ να πάρω τον εξοπλισμό και ότι δεν έχουν ειδοποιήσει το παραμικρό για παραλαβή εξοπλισμού στο όνομά μου!!!
(δίκιο είχε η κοπέλα , άλλος είναι ο μακάκας!!!)
Της λέω ότι στην χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε η άλλη κοπέλα ότι είστε μέχρι τις 8 το βράδυ!!! - λέτε να είμαι τόσο... μακάκας ώστε να ξέρω ότι είστε μέχρι τις 5 και έγώ να ήρθα στις 7??? :argue:
Αποτέλεσμα μηδέν !!! τσάμπα ο χρόνος μου (έφυγα από Δάσος Χαϊδαρίου!!!)
5) στις
14/08/2007 πήγα τελικά και πήρα τον περιβόητο εξοπλισμό μετά από σχετική ταλαιπορία στην ουρά!!! Το περιβόητο
router crypto 330
σχόλιο: τα παράπονα σχετικά με την σταθερή τηλεφωνία της forthnet έδιναν και έπερναν!!!
6) Δοκιμάζω να συνδεθώ με το crypto αλλά τίποτα!!!
Λέω δεν μπορεί κάτι λάθος κάνω!! Βλέπω τις οδηγίες πάλι αλλά και πάλι τίποτα!!!
Τηλέφωνο στην ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ, αλλά τίποτα !!! όλο στην αναμονή!!! Αποφάσισα να πάω ξανά στην ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ, στις 17/08/2007 το πρωί. (είχα άδεια την εβδομάδα αυτή από την δουλειά, οπότε κάπως έπρεπε να σπαταληθεί… βλέπετε!!!)
7)
16/08/2007 που αλλού στην ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ!!! Ουρά, παράπονα , γκρίνια και κακό!!!
Από τις κοπέλες που προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα δεν έχω παράπονο. Σε τέτοιες συνθήκες πώς να δουλέψεις άλωστε!!!
Για αυτό τον λόγο (ως πιο έμπειρος του κλίματος που επικρατούσε εκεί,) «τσάκωσα» έναν τεχνικό που τον είδα να πλησιάζει, του εξήγησα γρήγορα το πρόβλημά μου και μου λέει στα γρήγορα , … περίμενε να ελένξω το ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ( crypto ) και θα σου πώ!!!
Πραγματι να είναι καλά, ήρθε μετά από λίγο και μου είπε ότι ήθελε το ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ κάποιες εσωτερικές ρυθμίσεις και ότι τώρα θα είναι οκ!!
Τον ευχαρίστησα και έφυγα .
Δοκιμή στο σπίτι. Όλα ΟΚ , μπήκα internet, κτλ.
Μετά από 15 λεπτά …ΚΟΛΑΕΙ η ΣΥΝΔΕΣΗ !!!
Τι έγινε πάλι γμτ μου!!! – λέω!!! :twoguns:
Βγάζω το καλώδιο του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ , περνάνε μερικά λεπτά , σύνδεση και όλα ΟΚ!!
ΟΚ λέω και μετά από κανα 15-20 λεπτά τα ΙΔΙΑ πάλι!!! Λέω κάτι φταίει!!!
Το ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ «
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ» με τα λεντάκια του όλα
αναμένα!!!
Γμτ την
CRYPTO, λέω!!! Τηλέφωνο στην
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ, όπου μετά από κανα «τρίμηνο» το σήκωσε το «ρημάδι» ο …«κλέφτης» του σπιτιού!!!
Ρε παιδιά λέω ..το και το!! –Ά μου λέει πρέπει να πάτε στην
CRYPTO, για τι είναι στην εγγύηση κτλ!!!
-Τι δουλειά έχω εγώ να τρέχω στην
CRYPTO, εγώ από εσάς το πήρα, πρίν μια ημέρα κτλ, και ούτε
CRYPTO ζήτησα, και ας διάλεγα άλλο με κάποιο επιπλέον κόστος κτλ.
Αν γίνεται να κάνω αλλαγή router με κάποιο καλύτερο..κτλ…
Η «βλαμμένη» το χαβά της μέχρι που μου το … έκλεισε!!!
Να πώ εδώ και την άλλη
ΠΑΤΑΤΑ!!!
Η
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ αναφέρει στο site της ότι
Forthnet ADSL σε απίστευτη ταχύτητα έως 24Mbps από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet!
Για εσάς που θέλετε να αξιοποιείτε τις δυνατότητες του broadband internet και να απολαμβάνετε την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής της αγοράς.
ΜΟΝΟ 21,50 /μήνα.
Μοναδικοί λόγοι για να την αποκτήσετε:
• Απεριόριστο broadband internet με την πιο γρήγορη ταχύτητα στην αγορά, έως 24Mbps
• Με δωρεάν εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (έως 31/01/08)
• Με δωρεάν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας
Στις περιοχές που προσωρινά δεν υπάρχει κάλυψη του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet
η υπηρεσία διατίθεται στην ταχύτητα του 1Mbps.
Δείτε τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, εδώ.
Εγώ εξαρχής έκανα download με ταχύτητα 82 kbps, γεγονός που με έκανε να σκεφτώ ότι δεν έχω ταχύτητα 1Mbps. Αλλά
768Kbps!!!
Πράγματι μετά από έλεγχο στο
ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ είδα ότι «κλειδώνει» στα 768Kbps!!!
Πράγματι τυπώνω το «κλείδωμα» του router στα 768Kbps
17/08/2007 που αλλού στη
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ!!!
Καφέ, γλυκά, κουλουράκια κτλ στο τέλος θα βγούμε και συγγενείς!!!
Τίποτα από όλα αυτά!!!
Προς το παρόν βγήκαμε από τα ρούχα μας!!!
Η κοπέλα να μου λέει ότι δεν γίνεται αλλαγή στο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ και να πάω στην
ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ (
crypto) και ότι είμαι – σύμφωνα με τον υπολογιστή της – σε ταχύτητα 1Mbps. Και ο τεχνικός απέναντι να μου λέει ότι είμαι σε 768Kbps και ότι δεν υπάρχει αίτηση για 1Mbps!!! (
ΕΛΛΑΔΑ… ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ…)
:fahne90:
Του λέω ότι … μπλά μπλά μπλά.. έχω την αίτηση από
1/06/2007 που λέει ότι … σύμφωνα με το site κτλ…
Μου λέει να πάω για έλεγχο στα «κορίτσια» απέναντι κτλ
Του λέω από εκεί έρχομαι .. και να και το κλείδωμα του router και αν θες και μπορείς ΚΑΝΕ κάτι.
Μου λέει ότι μάλλον θα το δώσουμε στον ΟΤΕ σαν βλάβη για να μας αναβαθμίσει την γραμμή (θα πάρει καμιά βδομάδα!!!). Αυτό μόνο μπορώ να κάνω!!!
Τον ευχαρίστησα και έφυγα πίσω για το απέναντι κτίριο της ΠΕΡΙΒΙΗΤΗΣ όπου και άφησα το router (το ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ) για έλεγχο γιατί με το που το είδε ο τεχνικός ότι μπαίνει internet, ζεσταίνεται και κολλάει στο 15άλεπτο, μου λέει άστο για έλεγχο και θα σε ειδοποιήσουμε εμείς!!!
21/08/2007 Τηλεφωνική ειδοποίηση ότι όντως έχει πρόβλημα το router και θα πρέπει να πάει (μέσω εμένα δηλαδή ) στην ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ διότι έχει εγγύηση!!!
Τα χάπια για τα νεύρα μου δηλαδή!!! :violent-smiley-008:
Να σας πώ ότι το
ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ήταν δυνατότητας μέχρι 8Mbps (ενώ τότε στην αίτησή μου στις 1/06/2007 η ταχύτητα δυκτίου της
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ήταν μέχρι 10 Mbps!!!
(Γιατί μου έδωσαν router μικρότερης ταχύτητας από αυτή που έκανα αίτηση;;;

Προφανώς για να «
σπρώξουν» ότι άχρηστο και ξεπερασμένο εξοπλισμό είχαν στον κάθε μακάκα σαν και εμένα που έκανε το λάθος να εμπιστευθεί την
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ!!!
Βέβαια στην περιοχή μου ενώ την
1/06/2007 έλεγε ότι θα μπεί το ιδιόκτητο δύκτιο της
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ στις
20/08/2007 – κάτι που το έλαβα υπ’όψιν μου όταν έκανα την αίτηση – βγήκε καινούργια ανακοίνωση που έλεγε ότι αυτό θα μπεί στην περιοχή μου στις
10- 10-2007 – μετά ότι θα μπεί στις
29-10-2007
Βεβαίως μου είπαν ότι μόλις έρθει το
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ δίκτυο στην περιοχή μου θα συνδεθώ αυτόματα και
ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ROUTER υψηλής ταχύτητας με κόστος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ – της
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ-.
(το χάψαμε και αυτό):BDGBGDB55:
Μετά από δυό μέρες πήγα στην
ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ (κουράστηκα να γράφωωωωω!!!!)
Και ευτυχώς βρήκα μια κοπέλα και με εξυπηρέτησε και μάλιστα
επειδή το ήθελε αυτή, πέρα από την πεπατημένη της ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ, μου έδωσε και ένα άλλο router SIEMENS (μέχρι ταχύτητα 12 Mbps) και με πήγε στον τεχνικό για να λυθεί και το πρόβλημα της ταχύτητας από 768 Kbpsστο 1 Mbps!!! Είναι ο μόνος
ΆΝΘΡΩΠΟΣ που
ΕΚΤΙΜΗΣΑ,
διότι εξυπηρέτησε με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ και ΑΚΟΥΣΕ και τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ όχι μόνο τα δικά μου – και έδωσε και λύση αλλά και των υπολοίπων ΤΑΛΑΙΠΟΡΩΝ!!! :aktion033:
Πράγματι όλα καλά με την σύνδεση και περίμενα πως και πώς να έρθει το ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ιδιόκτητο δύκτιο της ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ στην περιοχή μου (Δ. Χαϊδαρίου)
Πράγματι ήρθε γύρω στις
25/10/2007 (αν θυμάμαι καλά).
Οπότε και εγώ περίμενα να αλλάξει κάτι στην σύνδεσή μου!!!
ΑΚΟΜΗ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!! :frusty:
Τους παίρνω τηλέφωνο, πάλι μετά από κανα «τρίμηνο» το σήκωσε το «ρημάδι» ο …«κλέφτης» του σπιτιού!!! – αυτοί το έχουν συνήθεια!!! – λέω ετσι και έτσι ..πότε θα μπώ στο δύκτιό σας εφόσων έχει έρθει εδώ και 1 ½ βδομάδα κτλ.
Μου λέει η «κοπέλα» ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα εγώ – μην κουραστώ κιόλας-
Αλλά θα μπώ αυτόματα σε …βάθος χρόνου!!! – (ήξερα ότι ο χρόνος έχει μήκος ..
τώρα έμαθα ότι έχει και βάθος!!!) – ο μακάκας!!! :tdown:
Τελικά αφού ο …«κλέφτης» του σπιτιού!!! Δεν το ξανα σήκωνε το «ρημάδι» αποφασισα και τους έστειλα το παρακάτω pm.!!
28/11/2007
Από: babis [
[email protected]]
Προς '
[email protected]'
Το τηλέφωνό μου είναι: 210-58*****, μένω στο Δάσος Χαϊδαρίου και ονομάζομαι Α****** ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. Έχω ήδη ADSL σύνδεση internet στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ από τον Αύγουστο, (αίτηση προσφοράς 1-6-2007)και θα ήθελα να σας ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ότι παρότι αναφέρετε στο site σας ότι στο
ΔΙΚΟ ΣΑΣ δίκτυο θα έχω ταχύτητες intερνετ έως 24Mbps , παρότι υπάρχει
ΔΙΚΟ ΣΑΣ δίκτυο στο
ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ πάνω από ΈΝΑ ΜΗΝΑ από τώρα, η ταχύτητα που "πιάνω" είναι 1Mbps, - δηλαδή παραμένω καθηλωμένος στο 1Mbps!!! Να σας αναφέρω εδώ ότι και για αυτό ακόμη το 1Mbps, χρειάστηκε να έρθω στα κεντρικά σας γραφεία 4-5 φορές, όπου μου λέγατε ότι έχω 1Mbps, ενώ εγώ είχα 768 Κbps!!! (είχα εκτυπώσει και το κλείδωμα του router sta 768Κbps!!!). Στο τηλέφωνο που "δεινοπάθησα" για να πιάσω γραμμή και να μιλήσω για "τεχνική υποστήριξη" η κοπέλα μου είπε πριν 3 εβδομάδες, ότι η ταχύτητα θα "ανέβει " "αυτόματα".
Αλλά ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ!!! Το θεωρώ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ από μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ, διότι ένας από τους λόγους που σας επέλεξα ήταν το "γρήγορο internet" τότε την 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2007, πράγμα που ακόμη....περιμένω!!! Αναγκάζομαι να σας στείλω αυτό το e-mail διότι
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ για να μιλήσω με κάποιον ΕΙΔΙΚΟ σας, αλλά και να βρω μια ΛΥΣΗ!!! Το κινητό μου είναι 6944******, παρ' ότι δεν περιμένω πλέον να αλλάξει κάτι σύντομα, από μερους σας, (πράγμα που δικαιώνει την γνώμη μου για την Forthnet,) απλά να ξέρετε ότι - όπως και πολλοί - φανταζομαι - πελάτες σας , σκεφτομαι σοβαρά να διακόψω την "συνεργασία" με την εταιρία σας, διότι πέρα από το αποτέλεσμα της υπηρεσίας που δέχομαι από εσας το οποίο δεν είναι ικανοποιητικό και σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, με έχει ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ η έλλειψη και η
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μαζί σας, τηλεφωνικώς και άμμεσα!!!
Αποτέλεσμα αυτού … ΤΙΠΟΤΑ!!!! (Ο ΜΑΚΑΚΑΣ!!!)
Τελικά στις 19/12/2007 το μαγαζί στο οποίο έκανα την αίτηση την 1/6/2007 έστειλε το εξής pm στην ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ!!! (μετά από παράκληση δική μου –
του μακάκα!!!)
From: Karvounis George [mailto:
[email protected]]
Sent: Wednesday, December 19, 2007 9:58 AM
To: Forthnet -Indirect
Subject: ΑΡ. 210 58*****
Παρακαλώ όπως για τον πελάτη με αριθμό 21058*****, να γίνει μεταφορά του adsl του στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet.
Όπου πήρε και την ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
From:
[email protected] [mailto:
[email protected]]
Sent: Wednesday, December 19, 2007 10:52 AM
To:
[email protected]
Cc:
[email protected]
Subject: FW: ΑΡ. 210 58*****
Kalimera,
To parakatw symvolaio einai se symvolaio 1hs Iouniou sto opoio den mporei na perastei kamia tropopoihsh prin to prwto 6mino. Meta to peras tou 6minou tha perastei aytomata sto idioktito diktyo.
Eyxaristw poly,
Pagonis Petros
Εδώ να σας πώ και τα εξής:
Για την προσφορά στις 1/6/2007 είχαν εκδοθεί περίπου στις 25000 αιτήσεις (το ξέρω εκ των έσω!!!)
Αν υποθέσουμε ότι μόνο για εκείνη την ημέρα πρόλαβαν και έκαναν αίτηση - ίσχυε μόνο για 1/6/2007- οι 15000 αιτήσεις, έχουμε:
15000x60euro = 900000euro MONO εκείνη την ημέρα ΑΜΕΣΑ και ΖΕΣΤΑ!!!
(αλλιώς δεν έπαιρνες την προσφορά) Φανταστείτε και τα υπόλοιπα έσοδα τον άλλο καιρό!!! Το λέω αυτό διότι στις τόσες φορές που πήγα στα κεντρικά τους , έβλεπα ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!! (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)
Και ΑΥΤΗ η Εταιρία Θεωρείται από Ορισμένους ως η Καλύτερη Ιδιωτική Πάροχος!!!
Συγνώμη αν σας κούρασα με την ιστορία μου αλλά είναι πέρα για πέρα
ΑΛΗΘΙΝΗ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!