Ξέρω εταιρία που άφησε επαγγελματία χωρίς τηλ 3 μήνες , και μετά του ζήταγε και 500ευρό για να του διαθέσει πάλι το νούμερο ,, στην διάθεση σας τα στοιχεία όποιος αμφιβάλει ,
Δεν τον συμφέρει όμως. Αυτή τη στιγμή έχει κρατήσει το δίκτυο και συρρικνώνει το customer service. Τα τσεπώνει από όλους τους ιδιωτικούς παρόχους και δεν έχει και τη συναλλαγή με το κοινό.
Πάρε τίς χάντρες Στέργιε μαζί μέ όλη τήν ιδιωτική παραοικονομία και άντε δούλεψε με τά 600 ευρουδάκια.
Οταν τελειώσει τό παραμύθι τού ξεπουλήματος τής δημόσιας περιουσίας θάσαι νέος ακόμα....
Θα χαρείς όλα τά καλά τής ´ελεύθερης αγοράς´πού θα φέρει ισορροπία και χρήμα...σέ όλους....
Τον τελευταίο καιρό, παρατηρώ στον πινακα της ΗΟΛ στο adslgr.com ότι πολλοί χρήστες αμέσως μετά την μετάβαση από ΟΤΕ -> ΗΟΛ δεν έχουν τηλεφωνία... Επίσης παρατηρώ ότι πάρα πολλοί από αυτούς, δεν μπαίνουν στο προκαθορισμένο και προσυμφωνημένο τους όριο που εχει ζητήσει (και προρυθμίσει για το προφίλ τους ωστε να παίξει ιντερνετ και κυρίως τηλεφωνία) η ΗΟΛ, από τους τεχνικούς του ΟΤΕ... (το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ). Τόση αστοχία ρε παιδί μου αυτοί οι οτετζήδες να μην μπορούν να πετύχουν την σωστή πόρτα, και να βυσματώνουν όπου νά'ναι... Ούτε επίτηδες να το έκαναν... :ADFAD2: :slapface:
Αντε και ας πούμε οτι ο χαλκός είναι πρόβλημα ,, το καινούργιο φρούτο με τα πολυδιαφημιζόμενα ασύρματα κουτάκια το έχετε δεί ???? να δείτε χάλια !!!!!!
Αμα δεν θέλουν σαποτάζ οι ιδιωτικοί, να στρώσουν τον κώλο τους κάτω να περάσουν χαλκό. Όσο την κάνουλα την έχει ο ΟΤΕ, θα τους έχει στο χέρι. Και αν κρίνει ότι πρέπει να τους σαμποτάρει θα το κάνει.
Εμενα θα μου απαντησεις; Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ μου lykman;!!!:jester::jester:
Αυτό δεν γίνεται... εκτός βέβαια αν πληρώναμε από το 60 πάγιο σε 10 τηλεπικοινωνιακές εταιρίες... τότε ναι, λογικό θα ήταν να απαιτουσαμε από όλους να εχουν λαστ μάιλ... τωρα όμως που τα έχουμε στάξει τόσα χρόνια στον ΟΤΕ, από αυτόν έχουμε απαιτήσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.