ΦΤΑΙΕΙ Ο Ο.Τ.Ε !!!

Μάλλον είμαι από τους τυχερούς της Forthnet, από τον Μάϊο που είμαι στο 2play δεν είχα κανένα πρόβλημα !!!!!

Τι να πω, διαβάζω διάφορα και για όλους τους Ποτέδες και δεν βγάζω συμπέρασμα....

Τι συμπερασματα ρε μεγαλε ?
Εδω το διαβασα και τσαντιστηκα μονος μου και εριξα και ενα καντηλι στη γυναικα μου .
που ουτε φορθνετ εχω ουτε με ενδιαφερει κατι περαν του ΟΤΕ.

Ρε συνονοματε μηπως να αλαξεις το babis71 ........ σε ΙΩΒ 71 ?

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! Η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη!!!! Είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ για να μην έχουμε και τίποτα απώλειες!!! :violent-smiley-008:

σχόλιο: ΔΕΝ θα με τρελάνουν ΑΥΤΟΙ!!! ΕΓΩ θα τους ΤΡΕΛΑΝΩ!!!

για εμένα η σελίδα της φορθνετ λέει ότι παρελήφθη η αίτησή μου (2play,σε περιοχή καλυπτόμενη από το ιδιόκτητο δίκτυό της) στις 3/10. Έκτοτε έχουν περάσει πόσο; 2 1/2 μήνες. Στην παραπάνω περίπτωση είχε γίνει κάτι τουλάχιστον, εδώ τπτ. Βέβαια δεν κάνω τον κόπο να τους ενοχλήσω, θα τους πάρω μια και καλή στο 3μηνο να τους πω ότι αποσύρω την αίτησή μου.
Βέβαια νετ έχω και δεν καίγομαι, αλλά το έχουν παρακάνει και αυτοί.

Βλέπω ότι ...πας να ξεκόψεις από τον ΟΤΕ!!!

Έ λοιπόν εκεί που ..ΠΕΡΙΜΕΝΑ στην ΟΥΡΑ της ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ήταν και κάποια ΚΥΡΙΑ κάποιας ηλικίας, τσαμπουκαλού (και μπράβο της) - μετα του συζύγου της - η οποία είχε σταθερή τηλεφωνία στην ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ!!!

Τί είχε δηλαδή, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για 8 ΗΜΕΡΕΣ!!!

ΦΩΝΑΖΕ - ΕΚΑΝΕ - ΕΔΕΙΝΕ - ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΚΑΚΟ!!!

Μέχρι και με τον Άντρα της τα ήχε πάρει που ήταν πιό ήπιος και ΔΕΝ φώναζε!!

Μιά ΦΡΑΣΗ της μου ΈΜΕΙΝΕ στο ΜΥΑΛΟ!!!

"8 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ;;;" "ΕΔΩ και στην ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!"

ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΗ!!! (έτσι για να γελάσουμε και λίγο!!!)

Και ο τεχνικός της ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ της έλεγε ότι ...ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ!!!

Πράγματι φταίει ο ΟΤΕ!!! Που δεν "μπορεί" να κάνει μια ΠΡΟΣΦΟΡΑ να τους ΠΑΤΗΣΕΙ όλους κάτω!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεσμεύεται από προηγούμενες συμφωνίες με τους ιδιωτικούς "Παρόχους" αλλά βρίσκεται - από ότι ξέρω - σε δικαστική οδό ώστε να μπορεί να του " χτυπήσει " στα ΙΣΙΑ!!! Οπότε αναμένονται εξελήξεις!!! (περίπου σε κανένα χρόνο!!!!).

Έκανα αίτηση για μεταφορά της ADSL σύνδεσής μου από τον ΟΤΕ στη Forthnet(2play) στις 25 Ιουλίου.Μετά από αμέτρητες απορρίψεις της αίτησής μου από τον ΟΤΕ,κατάφερα να συνδεθώ μετά από 4,5 μήνες αναμονής.Μένω στη Δάφνη και από την ημέρα που έκανα την αίτηση η περιοχή μου ήταν στο ιδιόκτητο της Forthnet.Παρόλα αυτά μετά από μεγάλη ταλαιπωρία,από πολλές ευχάριστες περιπλανήσεις στην οδό Ατθίδων(κεντρικά της 4thnet) συνδέθηκα στην ονομαστική ταχύτητα των 18Mbit. Μπορεί αν ακούγονται πολλά για τους ενναλακτικούς,για την ποιότητα υπηρεσιών κλπ. Στην δικιά μου περίπτωση νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου.Έχω το pc 9 μέρες ανοιχτό να κατεβάζει και να κάνει seed) και δεν έχω φάει ούτε μία αποσύνδεση! Με τον ΟΤΕ τί να σας λέω,καθημερινά πάθαινα 3-4 disconnect άσχετες ώρες.Νομίζω μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημο είναι κάτι τέτοιο,να πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια στο pc μήπως και έχει αποσυνδεθεί. Μην μιλήσω από τις τρελές ταχύτητες του ΟΤΕ,που με 2mbit γραμμή κατέβαζα από Ftp του Πολυτεχνείου με 80kb/sec :( Τώρα περιττό να σας πω πως στο ίδιο ftp δεν πέφτω κάτω από 1,2mb/sec. Αν έχετε υπομονή,κάντε το βήμα και γλυτώστε από το πάγιο του ΟΤΕ.

Έκανα αίτηση για μεταφορά της ADSL σύνδεσής μου από τον ΟΤΕ στη Forthnet(2play) στις 25 Ιουλίου.Μετά από αμέτρητες απορρίψεις της αίτησής μου από τον ΟΤΕ,κατάφερα να συνδεθώ μετά από 4,5 μήνες αναμονής.Μένω στη Δάφνη και από την ημέρα που έκανα την αίτηση η περιοχή μου ήταν στο ιδιόκτητο της Forthnet.Παρόλα αυτά μετά από μεγάλη ταλαιπωρία,από πολλές ευχάριστες περιπλανήσεις στην οδό Ατθίδων(κεντρικά της 4thnet) συνδέθηκα στην ονομαστική ταχύτητα των 18Mbit. Μπορεί αν ακούγονται πολλά για τους ενναλακτικούς,για την ποιότητα υπηρεσιών κλπ. Στην δικιά μου περίπτωση νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου.Έχω το pc 9 μέρες ανοιχτό να κατεβάζει και να κάνει seed) και δεν έχω φάει ούτε μία αποσύνδεση! Με τον ΟΤΕ τί να σας λέω,καθημερινά πάθαινα 3-4 disconnect άσχετες ώρες.Νομίζω μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημο είναι κάτι τέτοιο,να πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια στο pc μήπως και έχει αποσυνδεθεί. Μην μιλήσω από τις τρελές ταχύτητες του ΟΤΕ,που με 2mbit γραμμή κατέβαζα από Ftp του Πολυτεχνείου με 80kb/sec :( Τώρα περιττό να σας πω πως στο ίδιο ftp δεν πέφτω κάτω από 1,2mb/sec. Αν έχετε υπομονή,κάντε το βήμα και γλυτώστε από το πάγιο του ΟΤΕ.

Από ΥΠΟΜΟΝΗ!!! να φάνε και οι κότες!!!

Μην μας ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ!!!

Τι να πω ρε παιδιά... εγώ έκανα αίτηση μαζί με ένα φίλο tellas και ενεργοποιηθήκαμε αυτός σε 18 μέρες (Αγ.Δημήτριο) και εγώ σε 20 (Γέρακας). Είναι λαχείο...όπως σου κάτσει...

Ναι ρε, φταίει ο ΟΤΕ!

Το ότι δεν ολοκληρώνει τις φορητότητες ο ΟΤΕ από την πλευρά του το σκεφτήκατε ποτέ;
Ότι επειδή έχει και το καρπούζι και το μαχάιρι, κόβει τις φέτες;

Ξέρετε τι πρόστιμα πληρώνει ο ΟΤΕ για το σαμποτάζ που κάνει στους άλλους;

Εξηγήστε μου, πώς είναι δυνατόν, ενώ κάναμε ταυτόχρονα μετάβαση στις γραμμές του σπιτιού και του μαγαζιού (από ΟΤΕ σε Τελλάς), η γραμμή του σπιτιού να μην έχει ποτέ πρόβλημα, ενώ του μαγαζιού να μας έχει βγάλει την πίστη; Συνεχείς διακοπές και τα ρέστα.

Για να σας προλάβω, το σπίτι και το μαγαζί, έχουν 1 όροφο διαφορά.
Ρώτησε ο πατέρας μου και άλλους γνωστούς που άλλαξαν εταιρεία (είτε forthnet είτε Tellas) και είπαν οι περισσότεροι ότι έχουν πρόβλημα μόνο στα επαγγελματικά τους κι όχι στα τηλέφωνα των σπιτιών!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο ξάδερφός μου που μένει 100 μέτρα πιο βόρεια από μένα έκανε και αυτός μεταφορά του adsl και μέσα σε 22 μέρες είχε Internet και τηλεφωνία.... Τί να τους πεις μετά......:furious3:

Η αληθεια βρισκετε καπου στη μεση , ο ΟΤΕ εχει δυνατοτητες αλλα δεν εχει προσωπικο για να παει μπροστα και σιγουρα πολλοι τραβανε καναλι και με τον ΟΤΕ .
Εγω προσωπικα μιας και ειμαι και εκτος Αθηνων αλλα και σε ποιο απομακρυσμενη περιοχη απο τη Λαμια και να θελω δεν μπορω να παω αλλου .
Παω κατ ευθειαν στο γραφειο του τεχνικου που ειναι μονο 2 ατομα για νεες συνδεσεις και βλαβες σε ολη την περιφερεια .
Τι να κανουν 2 ανθρωποι σε μια τοσο τεραστια περιοχη ευθηνης ?
Ειπα την αλλη φορα και στη διευθηντρια ( χρυση καρδια η γυναικα το ομολογω) : αντι να πετατε τα εκατομυρια στο Mega , Ant1 κ.λ.π. δεν παιρνετε κανενα υπαλληλο να κανετε δουλεια ?
Αμ δικιο εχεις μου λεει αλλα ποιος σ ακουει .
Πλακα πλακα εκει πανε τα φραγκα και απο την αλλη οτι παρουμε κι οπως τα φερουμε βολτα με τους χρηστες .
Μηπως ιδρωνει το αυτι κανενος υπευθηνου ? με τους υπαλληλους μπινελικιαζομαστε των 700 ευρω και αν , που ειναι η τελευταια τρυπα του κλαρινου .
Ετσι αν δουλευει κατι σε καποιον καλως , αν οχι φταιει η προηγουμενη κυβερνηση , ο ΟΤΕ ,ο καιρος και ο εργολαβος που σκαβει .

Εγω θα μεινω στα 16.5 ευρουλακια μιας και καλυπτομε πληρως απο θεμα ταχυτητας και με τα 768 που θα γινουν 1 οσονουπω .

Λοιπόν έχουμε και λέμε. 1η) Αν δεν δηλωθεί από τη Forthnet το σωστό αστικό κέντρο του υποψηφίου πελάτη (στην φορητότητα έχουμε αλλαγή αστικού κέντρου) τότε ο ΟΤΕ σου απορρίπτει την αίτησή σου.Αν και είχα κάνει τικ στο κουτάκι με την ένδειξη φορητότητας της Forthnet αυτή το αγνόησε, άρα πρώτη υπαιτιότητα στην 4tnet. 2η απόρριψη μετά από 1 μήνα από την πλευρά του ΟΤΕ ότι δεν μπορεί να προβεί στην αποδέσμευσή μου μιας και έχω απλήρωτους λογαριασμούς! Εκεί πήγα στο Μαρούσι στα κεντρικά του ΟΤΕ και έγινε κυριολεκτικά χαμός. Είχα μαζί μου τους τελευταίους 6 λογαριασμούς με την πληρωμή τους και τους ζητούσα να μου πουν που χρωστάω χρήματα.Ευτυχώς παραδέχτηκαν το δήθεν μηχανογραφικό τους λάθος,υπαιτιότητα ΟΤΕ. 3η απόρριψη ενώ είχε περάσει ένας ακόμα μήνας και ενώ μου είχε έρθει ένα αρχικό Sms που στέλνει η 4Thnet στους συνδρομητές της που αναφέρει ότι σε 2 μέρες θα κοπεί η γραμμή σας για λίγες ώρες και μετά θα συνδεθείτε έγινε το εξής: Μου κόπηκαν οι εισερχόμενες κλήσεις ενώ μπορούσα να καλώ από το σταθερό.Η μετάβαση της γραμμής δεν έγινε και έμεινα χωρίς εν μέρη τηλέφωνο για 11 μέρες, υπαιτιότητα forthnet,μιας και κατεβάζοντας θεούς και δαίμονες στα κεντρικά μου ανέφεραν ότι φταίνε αυτοί,έκαναν κάποιο λάθος μηχανογραφικό. 4η απόρριψη ενώ είχε οριστεί η συνάντηση μεταξύ τεχνικού του ΟΤΕ και της 4thnet για να γίνει η φορητότητα ο τεχνικός του ΟΤΕ πολύ απλά τους έστεισε.Μετά από 7 μέρες ακολούθησε 2ο στήσιμο και μετά συνδέθηκα.Για τα τελευταία φυσικά έφταιγε ο ΟΤΕ.

Ναι ρε, φταίει ο ΟΤΕ!

Ότι επειδή έχει και το καρπούζι και το μαχάιρι, κόβει τις φέτες;

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρώ στον πινακα της ΗΟΛ στο adslgr.com ότι πολλοί χρήστες αμέσως μετά την μετάβαση από ΟΤΕ -> ΗΟΛ δεν έχουν τηλεφωνία... Επίσης παρατηρώ ότι πάρα πολλοί από αυτούς, δεν μπαίνουν στο προκαθορισμένο και προσυμφωνημένο τους όριο που εχει ζητήσει (και προρυθμίσει για το προφίλ τους ωστε να παίξει ιντερνετ και κυρίως τηλεφωνία) η ΗΟΛ, από τους τεχνικούς του ΟΤΕ... (το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ). Τόση αστοχία ρε παιδί μου αυτοί οι οτετζήδες να μην μπορούν να πετύχουν την σωστή πόρτα, και να βυσματώνουν όπου νά'ναι... Ούτε επίτηδες να το έκαναν... :ADFAD2: :slapface:

Last edited:
Κοίτα σύμπτωσις....

Το τσέκαρα μόλις τώρα...
Μέχρι τώρα έλεγε
03/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Τώρα λέει και:
22/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

:BDGBGDB55:

80 ολόκληρες μέρες για την αποστολή της αίτησης στον ΟΤΕ όταν πριν 150 χρόνια τόσες έφθαναν και περίσσευαν για ένα γύρο του κόσμου!

Απίστευτη ταχύτης, ελπίσω να μην είναι ανάλογη των συνδέσεών τους

Κοίτα σύμπτωσις....

Το τσέκαρα μόλις τώρα...
Μέχρι τώρα έλεγε
03/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Τώρα λέει και:
22/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

:BDGBGDB55:

80 ολόκληρες μέρες για την αποστολή της αίτησης στον ΟΤΕ όταν πριν 150 χρόνια τόσες έφθαναν και περίσσευαν για ένα γύρο του κόσμου!

Απίστευτη ταχύτης, ελπίσω να μην είναι ανάλογη των συνδέσεών τους

Σε λιγα χρονια που θα μαστε ετσι , δεν θα τους εχουμε αναγκη:flipout::flipout:

Eυτυχώς πού μάς έσωσαν οι ιδιωτικές εταιρείες τηλεφωνίας...
Θάμαστε ακόμα στά δέντρα τού Δημοσίου Ο.Τ.Ε.
Δώστα όλα Χατζηαβάτη...
Δώσε χάντρες στούς Ινδιάνους και πάρτους το χρυσάφι...

Κάτσε βρε Σπύρο, ο ΟΤΕ που μας παίρνει το χρυσάφι τόσα χρόνια, καλύτερος είναι;
Τουλάχιστον, οι άλλοι δίνουν και χάντρες. Από το τίποτα...

Απάντηση: Re: ΦΤΑΙΕΙ Ο Ο.Τ.Ε !!!

Κάτσε βρε Σπύρο, ο ΟΤΕ που μας παίρνει το χρυσάφι τόσα χρόνια, καλύτερος είναι;
Τουλάχιστον, οι άλλοι δίνουν και χάντρες. Από το τίποτα...

Πάρε τίς χάντρες Στέργιε μαζί μέ όλη τήν ιδιωτική παραοικονομία και άντε δούλεψε με τά 600 ευρουδάκια.
Οταν τελειώσει τό παραμύθι τού ξεπουλήματος τής δημόσιας περιουσίας θάσαι νέος ακόμα....
Θα χαρείς όλα τά καλά τής ´ελεύθερης αγοράς´πού θα φέρει ισορροπία και χρήμα...σέ όλους....

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΟΤΕ δεσμεύεται από την ΕΕΤΤ να παραχωρεί τον χαλκό του σε ιδιωτικές εταιρίες. Θέλεις κύριε να κάνεις εταιρία τηλεφωνίας; Πέρνα δικά σου καλώδια, ίνες κλπ. Τι πάει να πει ο χαλκός είναι κοινόχρηστος; Από που κι ως που; Εγώ αν διοικούσα τον ΟΤΕ θα τους πέταγα όλους έξω και θα τους άφηνα να σκάβουν την Αθήνα, όπως κάποτε το έκανε ο ΟΤΕ, και να βρουν την άκρη δικαστικά. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι τα μαγαζιά τα έχουν βρει 100% μεταξύ τους και μας τα παίρνουν όλοι μαζί. Αν ψάξουμε ποιοι έχουν μετοχές του ΟΤΕ ίσως μας λυθούν οι απορίες...

Εμένα κάτι μου λέει ότι ο ΟΤΕ κάποια στιγμή που αυτός θα κρίνει, θα βγεί δυναμικά και απλά θα τους τσακίσει όλους...

Last edited:
Δεν τον συμφέρει όμως. Αυτή τη στιγμή έχει κρατήσει το δίκτυο και συρρικνώνει το customer service. Τα τσεπώνει από όλους τους ιδιωτικούς παρόχους και δεν έχει και τη συναλλαγή με το κοινό.