Τι συμπερασματα ρε μεγαλε ?
Εδω το διαβασα και τσαντιστηκα μονος μου και εριξα και ενα καντηλι στη γυναικα μου .
που ουτε φορθνετ εχω ουτε με ενδιαφερει κατι περαν του ΟΤΕ.
Ρε συνονοματε μηπως να αλαξεις το babis71 ........ σε ΙΩΒ 71 ?
για εμένα η σελίδα της φορθνετ λέει ότι παρελήφθη η αίτησή μου (2play,σε περιοχή καλυπτόμενη από το ιδιόκτητο δίκτυό της) στις 3/10. Έκτοτε έχουν περάσει πόσο; 2 1/2 μήνες. Στην παραπάνω περίπτωση είχε γίνει κάτι τουλάχιστον, εδώ τπτ. Βέβαια δεν κάνω τον κόπο να τους ενοχλήσω, θα τους πάρω μια και καλή στο 3μηνο να τους πω ότι αποσύρω την αίτησή μου.
Βέβαια νετ έχω και δεν καίγομαι, αλλά το έχουν παρακάνει και αυτοί.
Έκανα αίτηση για μεταφορά της ADSL σύνδεσής μου από τον ΟΤΕ στη Forthnet(2play) στις 25 Ιουλίου.Μετά από αμέτρητες απορρίψεις της αίτησής μου από τον ΟΤΕ,κατάφερα να συνδεθώ μετά από 4,5 μήνες αναμονής.Μένω στη Δάφνη και από την ημέρα που έκανα την αίτηση η περιοχή μου ήταν στο ιδιόκτητο της Forthnet.Παρόλα αυτά μετά από μεγάλη ταλαιπωρία,από πολλές ευχάριστες περιπλανήσεις στην οδό Ατθίδων(κεντρικά της 4thnet) συνδέθηκα στην ονομαστική ταχύτητα των 18Mbit. Μπορεί αν ακούγονται πολλά για τους ενναλακτικούς,για την ποιότητα υπηρεσιών κλπ. Στην δικιά μου περίπτωση νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου.Έχω το pc 9 μέρες ανοιχτό να κατεβάζει και να κάνει seed) και δεν έχω φάει ούτε μία αποσύνδεση! Με τον ΟΤΕ τί να σας λέω,καθημερινά πάθαινα 3-4 disconnect άσχετες ώρες.Νομίζω μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημο είναι κάτι τέτοιο,να πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια στο pc μήπως και έχει αποσυνδεθεί. Μην μιλήσω από τις τρελές ταχύτητες του ΟΤΕ,που με 2mbit γραμμή κατέβαζα από Ftp του Πολυτεχνείου με 80kb/secΤώρα περιττό να σας πω πως στο ίδιο ftp δεν πέφτω κάτω από 1,2mb/sec. Αν έχετε υπομονή,κάντε το βήμα και γλυτώστε από το πάγιο του ΟΤΕ.
Μετά από αμέτρητες απορρίψεις της αίτησής μου από τον ΟΤΕ,
Ναι ρε, φταίει ο ΟΤΕ!
Ότι επειδή έχει και το καρπούζι και το μαχάιρι, κόβει τις φέτες;
Κοίτα σύμπτωσις....
Το τσέκαρα μόλις τώρα...
Μέχρι τώρα έλεγε
03/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
Τώρα λέει και:
22/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
:BDGBGDB55:
80 ολόκληρες μέρες για την αποστολή της αίτησης στον ΟΤΕ όταν πριν 150 χρόνια τόσες έφθαναν και περίσσευαν για ένα γύρο του κόσμου!
Απίστευτη ταχύτης, ελπίσω να μην είναι ανάλογη των συνδέσεών τους
Κάτσε βρε Σπύρο, ο ΟΤΕ που μας παίρνει το χρυσάφι τόσα χρόνια, καλύτερος είναι;
Τουλάχιστον, οι άλλοι δίνουν και χάντρες. Από το τίποτα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.