Photis
Supreme Member
Είσαι σίγουρος γι αυτό που λές;Ο ΟΤΕ δεν είναι ιδιοκτήτης του ενσύρματου δικτύου, αυτό αποτελεί κρατική περιουσία.
Είσαι σίγουρος γι αυτό που λές;Ο ΟΤΕ δεν είναι ιδιοκτήτης του ενσύρματου δικτύου, αυτό αποτελεί κρατική περιουσία.
Εναλλακτικοί ήταν και η telestet και η panafon. Και αυτοί κάνανε έργα. Και τα δικά τους έργα με δικά μου και δικά σου χρήματα έγιναν μιας και εγώ και εσύ είμασταν πελάτες. Για εμένα δεν αποτελεί δικαιολογία για τους εναλλακτικούς. Και ο ΟΤΕ ακόμα και σήμερα που μιλάμε καλώδια και ίνες περνάει. ΚΑΙ για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των εναλλακτικών. Και για να το πάμε και αλλού, γιατί οι εναλλακτικοί δεν δραστηριοποιούνται όσο θα έπρεπε στην επαρχία;
Ας μην συγκρίνουμε τώρα το σκάψιμο μιας ολόκληρης χώρας για απλωμα καλωδίων, με την εγκατάσταση κεραιών κινητής ε?
Eίχα την κόρη μου αγκαλιά πριν.. και την οθόνη μοιρασμένη μισή μισή στο λάπτοπ, ζουζούνια :singer: :guitarist: στο mpc στο δεξιό κομμάτι, και firefox στο μισό αριστερό... Ηταν λιγο δυσκολο. :BXVZCBXZ6:
Θεωρητικά... δεν θα εχεις πρόβλημα. Θεωρητικά. Το μόνο που αλλάζει όταν περνάς σε εναλλακτικό, είναι στο Α/Κ (αν υπάρχει φυσική συνεγκατάσταση, αλλά ακόμα και απομακρυσμένη δεν πρεπει να αλλάζει κάτι) που "φτιάχνουν" το κύκλωμα σου, δλδ όπως το έχω καταλάβει εγώ, την ένωση από το μηχάνημα του ΟΤΕ που πέφτει πάνω η γραμμή σου, σε αυτό του εναλλακτικού που πλέον θα ανήκεις... Αυτό είναι όλο (ΟΚ, υποτίθεται ότι περιλλαμβάνονται και έλενχοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...).
Τωρα, επειδή βλέπω για εναέρια καλώδια κλπ... Επειδή δεν ξερω αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά δεν θυμάμαι και αν έχεις αναφέρει και τι ποιότητας είναι η γραμμή σου... Αν έλεγες attenuation και SNR να κάναμε καμιά μαντεψιά τι ταχύτητες θα άντεχε...
υγ. Παλλήνη είναι η δουλειά μου... εχει και ένας συναδελφος σπίτι... εχω ακούσει τραγικά πράγματα... στο σπίτι του, τα φερέσυχνα λεει δεν χωράγανε μεσα στο κουτί, και τα εχουν μέχρι και απέξω... ουτε καν λόγος για adsl φυσικά...
Από όσο γνωρίζω η Tellas πάει και μικροκυματικά τα σήματά της. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το κάνουν και άλλοι πάροχοι αυτό και να σταματήσουν να ασχολούνται με τον ΟΤΕ.
Και στην τελική, το ξέρουν ότι ο ΟΤΕ θα τους βάζει εμπόδια, το ξέρουν ότι έχουν εναλλακτικές, και δεν κάνουν τίποτα γι αυτό παρά μόνο τα φορτώνουν όλα στον ΟΤΕ. Σιγά μην έχει ο ΟΤΕ καμία υποχρέωση απέναντί τους. Κανονικά το μόνο που θα έπρεπε να κάνει ο χρήστης είναι να διακόπτει την σύνδεσή του με τον ΟΤΕ, μόνος του. Τίποτα άλλο. Με την αίτησή του στον εναλλακτικό φορέα, θα έπρεπε να τελειώνει η υπόθεση. Και αν ο εναλλακτικός φορέας είχε γραμμή να τον συνέδεε. Αν δεν είχε να μην του πούλαγε φούμαρα.
Thanks for the reply!
To modem μου με otenet 1mbps λεει τα ακολουθα:
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:13,5 / 21,0SN Margin (Up/Down) [dB]:31,0 / 30,5![]()
Πως το βλεπεις Γιατρε μου;:singer:
Οσο για τις εναλλακτικές λυσεις? Καμία δεν είναι εύκολη, ούτε φτηνή. Και οι άλλοι πάροχοι δεν είναι κολλοσοί όπως ο ΟΤΕ, αλλά αρκετά μικρότερες σαν εταιρίες...
H Tellas δεν ανήκει πια στην wind?...
Η ΗΟL είναι η μεγαλύτερη ανταγωνίστρια της Forthnet, και είναι η πρώτη φορά που ακούσω για τέτοιο σενάριο αγοράς της φορθ από την Ηολ! Αντίθετα οργιάζουν φήμες που θελουν την Ηολ να πουλιέται στην βονταφον... (αν και δεν το βλέπω).
Η Vivodi (που στο εξωτερικό έχει καλό όνομα από όσο γνωρίζω) έχει ρίξει κάποια δικά της καλώδια και ίνες, ενώ και για την ON πάλι έχω ακούσει ότι έχει στα πλάνα της την ανάπτυξη του δικού της δικτύου. Και η ON βέβαια έχει αρκετά καλό όνομα στο εξωτερικό.
Αμα δεν θέλουν σαποτάζ οι ιδιωτικοί, να στρώσουν τον κώλο τους κάτω να περάσουν χαλκό. Όσο την κάνουλα την έχει ο ΟΤΕ, θα τους έχει στο χέρι. Και αν κρίνει ότι πρέπει να τους σαμποτάρει θα το κάνει.
Από όσο ξέρω κατά 50% ανήκει στον Αιγύπτιο που έχει και την ΤΙΜ. Αλλά η ΔΕΗ εξακολουθεί να έχει μεγάλο μερίδιο της TELLAS.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.