Fuji X-E4/ Χ-E3

Re: Fuji X-E3

Είναι η άτιμη!! και ωραία half case!!! Ομορφο και το ''κουμπί'' που έχεις βάλει. Αλλα και ο 50αρης κουκλί. Για την εστίαση τι να σου πω ο 23mmf2 που έχω εστιάζει σχεδόν το ίδιο με τον 18-55, δεν βλέπω διαφορές ακόμα και σε βίντεο, άντε ίσως να είναι ένα τσικ πιο γρήγορος ο 18-55, άλλα ανεπαίσθητα.

Υ.Γ. Πάντως όσο όμορφη και αν είναι η Χ-Ε3, σε εμφάνιση συνεχίζω να προτιμώ την σειρά Χ-Τ1/2/3 :flipout:
Υ.Γ. Η σειρά X-T10/20 πάλι τις θεωρώ τις πιο άσχημες και οι μόνες μηχανές που δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά από τις fuji. Και οι Xpro με τις Χ100 είναι πανέμορφες πάντως!!!

Απάντηση: Fuji X-E3

Νικο την θηκη την πηρα ΠΡΑΣΙΝΗ,καθοτι ΒΑΖΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Fuji X-E3

Νικο την θηκη την πηρα ΠΡΑΣΙΝΗ,καθοτι ΒΑΖΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Παρόλο που είμαι Ολυμπιακός, θα το δεχτώ, πολύ όμορφη η θήκη!!! Καλή επιλογή είχες κάνει!!!χαχα

Απάντηση: Fuji X-E3

Αν τα είχε αυτά, θα είχα βάλει προπαραγγελία (κι ας με περίμεναν στην γωνία οι fujinon... ).

η οποια διαφορα θα φανει σε 2 περιπτωσεις κυριως... σε χαμηλο φωτισμο, οπου η χτ20-xe3 εχει λιγο χειροτερη αποδοση λογω line skipping kai se moire - aliasing σε βιντεο με πολυ λεπτομερεια (κεραμιδια, γρασιδι, κτιρια πχ ).

Και φυσικα οχι τοσο στο youtube λογω συμπιεσης...

Σήμερα έπιασα στα χέρια την Χ-Ε3 του Γιάννη και εντυπωσιάστηκα από τρία πράγματα. Πρώτον από την ποιότητα κατασκευής, δεύτερον από το πόσο κόμπακτ είναι (μου φάνηκε μικρότερη από την Χ-Ε2 ή ιδέα μου είναι?) και τρίτον από την ταχύτητα εστίασης σε σκοτεινό χώρο και με φακούς τους 15-45 και 18-55. Η έλλειψη σπαστής οθόνης είναι αυτό που δεν μου άρεσε

Όντως, τώρα που το έψαξα είναι μικρότερη σε πλάτος και ύψος αλλά και 13 γραμμάρια ελαφρύτερη. Μ' έβαλες στο λούκι :)

Αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ευκολα μπαταρία NP-W126s, ας βάλει λινκ.

Δε μπορώ να βρω κάποιον να στέλνει κατευθείαν Ελλάδα., ούτε Ελλάδα υπάρχει φυσικά (οχι αυθεντική βέβαια).

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

που να έπαιρνε δηλαδή και το τελευταίο firmware και πήγαινε στο - 1EV όπως η XT2 σε low light

Σήμερα έπιασα στα χέρια την Χ-Ε3 του Γιάννη και εντυπωσιάστηκα από τρία πράγματα. Πρώτον από την ποιότητα κατασκευής, δεύτερον από το πόσο κόμπακτ είναι (μου φάνηκε μικρότερη από την Χ-Ε2 ή ιδέα μου είναι?) και τρίτον από την ταχύτητα εστίασης σε σκοτεινό χώρο και με φακούς τους 15-45 και 18-55. Η έλλειψη σπαστής οθόνης είναι αυτό που δεν μου άρεσε

Αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ευκολα μπαταρία NP-W126s, ας βάλει λινκ.

Δε μπορώ να βρω κάποιον να στέλνει κατευθείαν Ελλάδα., ούτε Ελλάδα υπάρχει φυσικά (οχι αυθεντική βέβαια).

Patona Platinum στα 22,50 + 14 Μεταφορικά (Στα δύο τεμάχια τα μεταφορικά γίνονται 18 )

Εγώ στην X-T2 έχω βολευτεί με τις Patona Premium βγαίνουν στα 33 το ζευγάρι με τα μεταφορικά και η αντοχή τους είναι ανάλογη με τις απλές NP-W126. Δυστυχώς δεν τραβάω βίντεο για να σου πω εάν έχουν θέματα υπερθέρμανσης αλλά με τις ριπές όσες φορές χρειάστηκε δεν είχα θέμα.

OK... Ευχαριστω

Απ ότι βλέπω τσιμπάνε πολύ τα μεταφορικα, οπότε θα πάρω μια αυθεντική από Ελλάδα να τέλειωνουμε.

Μια αημί/καφέ Χ-Ε3 είναι πλέον στα χέρια μου και γι αυτό "φταίει" ο Γιάννης Σπύρου (ξέρει αυτός). Αρχικά γιατί η δική του ήταν η πρώτη που έπιασα στα χέρια μου, δημιουργώντας μου πολύ καλή εντύπωση και τοποθετώντας την στην άκρη του μυαλού μου σαν πιθανή αγορά αν και εφόσον έβρισκα καμιά καλή περίπτωση. Και κατά δεύτερον γιατί αυτή η καλή περίπτωση ήρθε όταν παραβρέθηκα σε μια αγοραπωλησία του Γιάννη, κατά την οποία βγήκε στο τραπέζι και η εν λόγω Χ-Ε3. Δεν ήθελε πολύ, έφυγα μαζί της με προίκα τις δύο θήκες που είχε αφήσει εκεί και τώρα ψάχνω να δω τι φακό θα της βάλω. Ζορίστηκα λίγο να τη ρυθμίσω, αυτά τα κόλπα με κουμπιά Fn μέσω της οθόνης δεν τα πολυπάω αλλά δουλεύει τελικά το πράγμα τόσο καλά που δεν με πειράζει (σε αντίθεση με την αντίστοιχη λειτουργία στην Χ-Τ100 όπου η ταλαιπωρία στη χρήση πάει περίπατο). Τη δούλεψα λίγο με τον 35/1.4 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δεν πήρα την ταχύτητα μιας Χ-Η1 ή μιας Χ-Τ2, αλλά όλοι ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος φακός δεν είναι και πιστόλι στην εστίαση. Θα τη δοκιμάσω την επόμενη εβδομάδα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι και θα επανέρθω με εντυπώσεις και δείγματα.

Απάντηση: Re: Fuji X-E3

:grandpa: και σουχω πεί μην πλησιάζεις κέντρο ούτε για καφέ ! :flipout: Καλορίζικη εύχομαι !

Απο FUJI είναι αυτή που μου κλείνει το μάτι και όλο λοξοδρομώ.... ευτυχως η PenF είναι υπεραρκετή για της ανάγκες μου.