Fuji X-M1 είναι εδώ....

Μπορώ να πω πια ότι αγαπώ πολύ τη fuji x series.
Τα χρώματα, η φυσικότητα,το film simulation και άλλα πολλά μου δίνουν έμπνευση να φωτογραφίσω, με προκαλεί να δημιουργήσω, να αιχμαλωτίσω στιγμές,εκφράσεις,συναισθήματα.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.
Μικρή Ζωγράφος by Panos Tiniakos, on Flickr

Αυτή είναι η ζημιά στο φακό,κάτω από το sp,το κεντρικό σημάδι είναι λέρωμα.
Από ότι μπορείτε να δείτε στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασα δεν είναι ορατό σε αυτές.
Μίλησα με Σταυρινάκη ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός και μετά από επικοινωνία με τη fuji μου είπε ότι ο φακός πρέπει να σταλεί στη Γερμανία
και το τελικό κόστος επισκευής δε θα ξεπεράσει τα 100 ευρώ.
Ο φακός βρίσκεται ολοκαίνουργιος στα 250 ευρώ και με ακόμη λιγότερα ελαφρώς μεταχειρισμένος ενώ με λιγότερα από 400 ευρώ ακόμη και στην Ελλάδα
μπορώ να βρω καινούργιο τον κιτ 18-55 f2.8.
DSC02852 by thniakos2001, on Flickr

http://www.tinostoday.gr/2014/06/blog-post_2872.html
Ενδιαφέρον σεμινάριο στην Τήνο αλλά σε άκυρη μέρα και ώρα.

...δεν χανεις και τιποτα....(ναι ειμαι αντιαμερικανος και αντιwarholικος) χαχαχχαχαχ..
παντος οι τιμες στο αμερικα ειναι λιωμα, για τους 2 zeiss 700 ευρο .....αξιζη να εχεις καποιον θειο bill

Σήμερα στην παραλία έβγαλα μερικές οικογενειακές φωτογραφίες αλλά για πρώτη φορά αυτό που βγήκε δεν ήταν το επιθυμητό.
5:30 το απόγευμα με πολύ ήλιο και το αποτέλεσμα δεν με καλύπτει.
Ήταν πολύ δύσκολο με την οθόνη να τραβήξεις και να δεις τι πραγματικά τραβάς, μάλλον έπρεπε να χαμηλώσω την έκθεση.
Ίσως με άλλη μηχανή να ήταν χειρότερα τα πράγματα αλλά δεν μπορώ να το ξέρω.:BDGBDGB53:

Καλός οπτικά αλλά σκοτεινός.
Και με 170 ευρώ μόνο το σώμα!!!!!!!!
http://www.fotomundus24.de/shop/fujifilm-finepix-braun-gehΓ€use-p-19882.html
Και αν κατάλαβα καλά βάζεις στα σχόλια τον κωδικό Mundus-FUJI50-2014
και σου στέλνουν δωροεπιταγή 50 ευρώ!

Αν ισχύει, και αν βρεθει κάποιος να θέλει μια και να αναλάβει να κάνει την "δουλεια", παίρνω μια...

Περίεργο πάντως γιατί την δίνουν 150 και σε μαυρο/ασημι 500...
(μήπως είναι μεταχειρισμένη/επισκευασμενη?)

Με τα φτωχά μου γερμανικά ΔΕΝ βλέπω να είναι μεταχειρισμένη ή εκθεσιακή, μάλλον δεν "περπατάει" το χρώμα. Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, ειδικά για όσους έχουν ήδη μια Fuji X...

Είναι ασαφής η περιγραφή.
Αναφέρει οτι σου δίνει 50 ευρώ δώρο επιταγή αν επιστρέψειςτην παλιά σου μηχανη;
Η τιμή είναι καλή αλλά με λιγότερα από 150 ευρώ δεν βρίσκεις κανένα fuji φακο ,όποτε η ολοκληρωμένη αγορά της fuji x-m1 ανεβαίνει στα 300+ ευρώ.

Είναι ασαφής η περιγραφή.
Αναφέρει οτι σου δίνει 50 ευρώ δώρο επιταγή αν επιστρέψειςτην παλιά σου μηχανη;
Η τιμή είναι καλή αλλά με λιγότερα από 150 ευρώ δεν βρίσκεις κανένα fuji φακο ,όποτε η ολοκληρωμένη αγορά της fuji x-m1 ανεβαίνει στα 300+ ευρώ.

την παλιά fuji μηχανή. Π.χ. την F30.

Μην παίζεται με τον πόνο μου είχα στην άκρη λίγα ευρουλάκια για φακό και μου τα έφαγε το νέο laptop.
Αναγκαστική αγορά λόγω καταστροφής του προηγούμενου από γραστρεντερίτιδα.