Η φωτογραφική φυσάει.
Όλοι έχουν ενθουσιαστεί
αλλά στο τέλος θα πάρουν Sony.
Θα ζήσεις λοιπόν ευτυχισμένος αλλά συμβιβασμένος.
Δεν νομίζω ότι έχω συμβιβαστεί με την σταθερή ''ερωμένη'' μου ( rx10 ). Ίσα ίσα που όσο περνάει ο καιρός νιώθω και πιο δικαιωμένος για την επιλογή μου.Δεν σου δίνει το περιθώριο αυτή η ''γκόμενα'' να την παρατήσεις για χάρη κάποιας άλλης ....
Και ας φόρεσε τα καλά της πιο πρόσφατα ( rx10ii-rx10iii )
Κώστα ευχαριστώ για την εκπλήρωση τής επιθυμίας μου να ανεβάσεις πορτραίτο με το πανέμορφο μοντέλο σου..ναι η δεύτερη φωτογραφία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δείχνει καί τις δυνατότητες τής μηχανής στο ασπρόμαυρο,θα ήθελα βέβαια καί με χρώμα μιας και η fuji φημίζεται για την ακρίβεια στην απεικόνιση της χρωματικής παλέτας της επιδερμίδας έχω δει παλαιότερα φωτογραφίες από γάμους από επαγγελματιες πού προτίμησαν την fuji για αυτόν το λόγο και ο φίλος Billy the Kid πολύ έμπειρος και πολύ καλός φωτογράφος την θεωρεί κορυφή,τώρα για τις έγχρωμες απλά μαγικές λήψεις με την υπογραφή σου ,στάθηκα λίγο στην τέταρτη,μην μου πεις ότι φοράς φυλαχτό?καί αν ναι φταίει καί λίγο ο Tarkovsky...ίσως και ο Πάνος Τηνιακος,άντε με το καλό καί στο Αγιον Ορος πού είναι μαγικό και μοναδικό για το στυλ σου.
Οι φωτογραφίες είναι το καλύτερο review.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.