Fuji X-Pro2

Re: New Fuji X-Pro2

Δημητρη και η τριτη μου εβγαλε κατι σημαδακια μπλε στην οθονη....:violent-smiley-030:

αντε λιγο χρωμα για τον Bill και πορτραιτο για τον Tim...

k ευχωριστω πολυ παιδια για τις ευχες... και σε σας οτι καλυτερο:firstprize:

Απάντηση: Re: New Fuji X-Pro2

Καλορίζικια και καλοδούλευτη Κώστα!!
Καλά δεν παλεύεται το μηχάνημα

Κώστα ευχαριστώ για την εκπλήρωση τής επιθυμίας μου να ανεβάσεις πορτραίτο με το πανέμορφο μοντέλο σου..ναι η δεύτερη φωτογραφία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δείχνει καί τις δυνατότητες τής μηχανής στο ασπρόμαυρο,θα ήθελα βέβαια καί με χρώμα μιας και η fuji φημίζεται για την ακρίβεια στην απεικόνιση της χρωματικής παλέτας της επιδερμίδας έχω δει παλαιότερα φωτογραφίες από γάμους από επαγγελματιες πού προτίμησαν την fuji για αυτόν το λόγο και ο φίλος Billy the Kid πολύ έμπειρος και πολύ καλός φωτογράφος την θεωρεί κορυφή,τώρα για τις έγχρωμες απλά μαγικές λήψεις με την υπογραφή σου ,στάθηκα λίγο στην τέταρτη,μην μου πεις ότι φοράς φυλαχτό?καί αν ναι φταίει καί λίγο ο Tarkovsky...:grinning-smiley-043 ίσως και ο Πάνος Τηνιακος,άντε με το καλό καί στο Αγιον Ορος πού είναι μαγικό και μοναδικό για το στυλ σου.

Last edited:

Ο Κώστας ξέρει να φωτογραφίζει.
Το μοντέλο είναι άριστο.
Η φωτογραφική φυσάει.
Όλοι έχουν ενθουσιαστεί
αλλά στο τέλος θα πάρουν Sony :flipout:.

Απάντηση: Re: New Fuji X-Pro2

Η φωτογραφική φυσάει.
Όλοι έχουν ενθουσιαστεί
αλλά στο τέλος θα πάρουν Sony :flipout:.

Και στο τέλος θα κερδίσει ο ισχυρός και αυτός που πραγματικά αξίζει . . . :flipout:

H fuji είναι σαν την ερωμένη, προσπαθείς να την αποφύγεις αλλά αν τη δοκιμάσεις δύσκολα μπορείς να γυρίσεις πίσω.

Απάντηση: New Fuji X-Pro2

Μπα εγώ είμαι σταθερός τύπος και πάνω απ' όλα μονογαμικός . . .
Οι ερωμένες σε βάζουν σε δύσκολα και γλυκά μονοπάτια.

Θα ζήσεις λοιπόν ευτυχισμένος αλλά συμβιβασμένος.

Όποια μηχανή ή σύστημα να επιλέξεις συμβιβασμό θα κάνεις...δεν υπάρχει τέλεια μηχανή και ούτε θα υπάρξει, με όλες κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις και ανάλογα με του που δίνει βαρύτητα ο καθένας μας προτιμάει μια μηχανή σε σχέση με μια άλλη....

Υ.Γ. Ο καθένας μας έχει ''άλλη'' ερωμένη, προσωπικά έχω βρει την ερωμένη μου στην Sony rx10!!!!
Y.Γ. Ωραίες οι φώτος του Κώστα (αν και λίγο καταθλιπτικές όπως είπε και ο Μάνος), σίγουρα θα την ξεζουμίσει και θα δούμε πολλές ωραίες φώτος από αυτήν!!!.....

Δεν νομίζω ότι έχω συμβιβαστεί με την σταθερή ''ερωμένη'' μου ( rx10 ). Ίσα ίσα που όσο περνάει ο καιρός νιώθω και πιο δικαιωμένος για την επιλογή μου.Δεν σου δίνει το περιθώριο αυτή η ''γκόμενα'' να την παρατήσεις για χάρη κάποιας άλλης ....
Και ας φόρεσε τα καλά της πιο πρόσφατα ( rx10ii-rx10iii )

Re: Απάντηση: New Fuji X-Pro2

Δεν νομίζω ότι έχω συμβιβαστεί με την σταθερή ''ερωμένη'' μου ( rx10 ). Ίσα ίσα που όσο περνάει ο καιρός νιώθω και πιο δικαιωμένος για την επιλογή μου.Δεν σου δίνει το περιθώριο αυτή η ''γκόμενα'' να την παρατήσεις για χάρη κάποιας άλλης ....
Και ας φόρεσε τα καλά της πιο πρόσφατα ( rx10ii-rx10iii )

Σε νιώθω απόλυτα, έχω δοκιμάσει ένα σκασμό μηχανές, άλλα καμία δεν μου ''έκατσε'' όπως μου ''έκατσε'' η rx10, είναι όπως το είπες, δύσκολα αν την δουλέψεις την αφήνεις, κάνει τόσα πολλά που δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε άλλες μηχανές, προσωπικά έχω και την Olympus em10II και την Pentax Ks2 και από άποψης χρόνου, η rx10 έχει το 70%, η em10II το 20% και η ks2 το 10%, και αυτό τα λέει όλα για το τι ''γκόμενα'' είναι!!!

Υ.Γ. Sorry για το of topic!!!
Υ.Γ. Ευχαρίστως πάντως θα ήθελα και την xpro2 να προστεθεί στον εξοπλισμό και ας μην την χρησιμοποιούσα πολύ, άλλα είναι πολλά τα λεφτά βρε παιδί μου!!!

Φίλε ''karamela'' εσύ βλέπω είσαι πολυγαμικός.... Χαχαχα
Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα τώρα,θεωρώ πως η fuji σαν εταιρία είναι από τις κορυφαίες στο είδος και αν προσέξει στο μέλον και το βίντεο 📹 θα είναι η μοναδική πρόταση για εμάς(JPG) τους αρχάριος.
Εντάξει εγώ είμαι κολλημένος με την Sony και το παραδέχομαι.
Ο ''tiniakos''το ξέρει για αυτό με πειράζει.

Last edited:

Κώστα ευχαριστώ για την εκπλήρωση τής επιθυμίας μου να ανεβάσεις πορτραίτο με το πανέμορφο μοντέλο σου..ναι η δεύτερη φωτογραφία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δείχνει καί τις δυνατότητες τής μηχανής στο ασπρόμαυρο,θα ήθελα βέβαια καί με χρώμα μιας και η fuji φημίζεται για την ακρίβεια στην απεικόνιση της χρωματικής παλέτας της επιδερμίδας έχω δει παλαιότερα φωτογραφίες από γάμους από επαγγελματιες πού προτίμησαν την fuji για αυτόν το λόγο και ο φίλος Billy the Kid πολύ έμπειρος και πολύ καλός φωτογράφος την θεωρεί κορυφή,τώρα για τις έγχρωμες απλά μαγικές λήψεις με την υπογραφή σου ,στάθηκα λίγο στην τέταρτη,μην μου πεις ότι φοράς φυλαχτό?καί αν ναι φταίει καί λίγο ο Tarkovsky...:grinning-smiley-043 ίσως και ο Πάνος Τηνιακος,άντε με το καλό καί στο Αγιον Ορος πού είναι μαγικό και μοναδικό για το στυλ σου.

μην ανυσηχεις, και με χρωμα θα βρουμε πορτραιτο...
το "φυλαχτο" μου το εχει φτιαξει η κορη μου...
απο νωρις γνωρισα τον Επικουρο και ετσι δεν με συγκινει η μαγεια του πνευματος , αλλα τις υλης κ των αισθησεων
το πνευμα πρεπει να γινει υπηρετης τις υλης για να διμιουργησει,το αντιθετα εχουμε την σκλαβια, τη μοιρολατρία
ο ταρκοφσκι φταιει για αλλα ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

α.. το ξεχασα
στο αγιο ορος εχω δυο μοναχους γνωστους και ενα φιλο απο την θεσσαλονικη που εργαζετε εκει -συντηρητης
επισεις εχω μιλησει και με τον Χαριτοπουλο,
οταν θα ειμαι σιγουρος οτι θα εχω μια ανεκτη ελευθερια κινησεων, θα παω

Ότι διαβάσεις είσαι.
Ότι πιστέψεις γίνεσαι.
Το Αγιον Όρος είναι μοναδικό αλλά και εκεί θα πάρεις ότι ζητήσεις ακόμη και φωτογραφικά.
Αυτό είναι και το ζητούμενο στη φωτογραφία να αποτυπώσεις το πνεύμα στην ύλη.
Έχω δει ντοκιμαντέρ και φωτογραφίες από το Άγιον Όρος εντελώς άψυχες, νεκρές και άλλες ολοζώντανες που μυρίζαν λιβάνι.
Η φωτογραφία είναι αισθήσεις που πρέπει να έχεις ορθάνοιχτες για να επικοινήσεις όχι με αυτό που βλέπεις αλλά με αυτό το νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να δεις.
Κάπου εκεί έρχεται και η fuji φιλοσοφία ώστε να συνυπάρξει η φωτογραφία που θέλεις να πιστέψεις ότι βλέπεις με αυτό που ίσως να υπάρχει.
Ο Κώστας είναι ένα φωτογραφικό κεφάλαιο αυτόνομο του εξοπλισμού τον οποίο όμως φέρνει στα δικά του γούστα.
Φαίνεται να του έχει ταιριάζει η fuji η καλύτερα θα έλεγα ότι την ταίριαξε εκείνος.
Διαβάζοντας στο dpreview βλέπω κόσμο που πάει στη fuji αναζητώντας κάτι που του λείπει στις άλλες εταιρίες.
Δεν υπάρχουν πια κακές μηχανές ειδικά σε τέτοιο εύρος τιμής.
Οπότε η επιλογή γίνεται με άλλα κριτήρια είτε τεχνικά (εστίαση κτλ) είτε αισθητικά όσον αφορά το εξαγόμενο αρχείο
Όλοι μιλάμε για τη μελαγχολία στις classic chrome φωτογραφίες που έβαλε ο Κώστας και τη αποτυπώσεις όπως έπρεπε χωρίς φίλτρα, λούστρα και φτιαξίματα.
Ότι ήθελε το τράβηξε, έτσι απλά.