Κώστα , και βεβαία είναι παπαριές , οσο καλές και αν είναι η ακαθρέφτες -σορυ- δεν πας σε γάμο, αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας (με οτι αυτο συνεπάγετε)
Πες μου έναν γνωστό γάμο/φωτογράφο -εδω στην Ελλαδα- που δουλεύει αποκλειστικά με ακαθρέφτη....
προσωπικά νομίζω οτι μια χαρά πας και με ακαθρεπτη... το image ομως???
ποιος έχει κότσια να επένδυση μόνο σε ακαθρεπτη??
θα σου πω εγώ..
κανενας!
/QUOTE]
δεν σε καταλαβαίνω, ειλικρινά, δηλαδή η χτ1 είναι ότι καλύτερο για τους επαγγελματίες αλλά δεν την παίρνουν λόγω ίματζ;
τι σόι επαγγελματίες είναι αυτοί;
ή ξέρεις πελάτες που ψάχνουν φωτογράφο και ζητάνε να δουν τη λίστα εξοπλισμού αντί για προηγούμενη δουλειά τους;
Σου λεει ο ανθρωπος οτι ειναι μηχανη αναψυχης λεμε, αλλο suzuki GSXR και αλλο Harley Davidson, εξαρταται τι θελεις και τι γουσταρεις:beatnik2:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτό γιατί δεν το καταλαβαίνω.
Για την ταχύτητα εστίασης; Ειδικά στο γάμο, πιστεύω πως ένας έμπειρος επαγγελματίας που έχει προετοιμάσει σωστά, για μια απλή δουλειά με τα βασικά αν μπορούσε να στρίψει και τσιγάρο κατά την τελετή θα το έκανε. Για την ακρίβεια εστίασης; Στο 60-70% των περιπτώσεων υστερεί μια DSLR κατά τη γνώμη μου. Για την "εμφάνιση;". Μαζί σου, αλλά εδώ υποτίθεται είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι με αναλυτική σκέψη και γραφή, δεν μπορεί η ασχετοσύνη των πελατών και το "μπούγιο" να θεωρηθεί βασικό επιχείρημα.
Και μπορώ να σου παραθέσω 10άδες "επαγγελματικές" συνήθειες που δεν τις θεωρώ καθόλου καλές τακτικές. Όπως και άλλες που τις θεωρώ πολύ καλές. Αλλά προς θεού, τα milisecond διαφοράς στην εστίαση δεν παίζουν τον καθοριστικό ρόλο.
τα milisecond διαφοράς στην εστίαση σιγουρα παιζουν ρολο οταν προκειται για γαμο αλλα εννοειται και τα σπορ,
πχ παλια που τραβουσα με μηχανες manual focus(πριν 30 χρονια λεμε) φροντιζα να ειχα προεστιασει στο θεμα μου για να παρω το αποτελεσμα που ηθελα,