οχι δεν χρειαζετε να εισαι μελος
η καθε μηχανη εχει ενα η και περισσοτερα pool
αν πατησεις στο γκουγκλ fuji xt1 flickr pool η olympus em1 flickr pool θα σου βγαλει ποσα μελοι εχει
ε μάλλον υπερβολή είναι,
όταν δεν βρήκε ούτε ένα αρνητικό, δεν μπορεί, αν τα είχε όλα καλύτερα από την 5D θα το είχανε ανακαλύψει οι επαγγελματίες πολύ πριν τα γράψει αυτός,
θα με έπειθε περισσότερο αν μας έλεγε , η XT καλυτερη εκεί, εκεί και εκεί και η 5D καλύτερη σε εκείνο και εκείνο,
όταν ανάμεσα στα + βάζει ότι ανυπομονεί για τον επόμενο γάμο,
ε, τι να πω;
αν ήμουν επαγγελματίας φωτογράφος, ακόμη και zenit 12 να είχα, θα ανυπομονούσα για τον επόμενο γάμο
ε μάλλον υπερβολή είναι,
όταν δεν βρήκε ούτε ένα αρνητικό, δεν μπορεί, αν τα είχε όλα καλύτερα από την 5D θα το είχανε ανακαλύψει οι επαγγελματίες πολύ πριν τα γράψει αυτός,
θα με έπειθε περισσότερο αν μας έλεγε , η XT καλυτερη εκεί, εκεί και εκεί και η 5D καλύτερη σε εκείνο και εκείνο,
όταν ανάμεσα στα + βάζει ότι ανυπομονεί για τον επόμενο γάμο,
ε, τι να πω;
αν ήμουν επαγγελματίας φωτογράφος, ακόμη και zenit 12 να είχα, θα ανυπομονούσα για τον επόμενο γάμο
. Παντως εαν πεσει καμια ΧΤ1 σε καλη τιμη θα την παρω (-μαλλον).
Εν ταχει..
Ο 18-55 ειναι ενας παρα πολυ καλος φακος με πολυ καλο οπτικα χαρακτηριστικα και πολυ καλη μηχανικη κατασκευη.
Ενα θεματακι ειχε...
Με ενεργοποιημε το VR οι φωτογραφιες του ΔΕΝ ηταν στο ιδιο επιπεδο με αυτες που επερνες εαν τοχες κλειστο. Το ειχα διαπιστωσει και εγω και ασυναισθητα ειχα την ταση να το εχω κλειστο.
Με το νεο firmware update του φακου που βγηκε πριν λιγες μερες το θεμα αυτο ΛΥΘΗΚΕ και πλεον ειναι σχεδον σαν να εχεις 'νεο' φακο.
(Γιαυτο φιλοι οπως ο Μανθος εκαναν 'παραπονα' για τις κοπιες, ηταν θεμα λογισμικου και οχι φακων)
Ο 55-200 ειναι εξαιρετικος φακος μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Κατα την γνωμη μου ειναι ανωτερος του 70-300 ΝΙΚΚΟR και ανετα (για καποιον που δεν τον ενδιαφερει το f2.8) βολευεται με αυτον αντι ακριβοτερων λυσεων. Και γιαυτον υπαρχει το αντιστοιχο update.
Προς το παρον εχω την ΕΧ2. Καλο μηχανακι αλλα εκει που χωλενει ειναι στο AFC.
Προσωπικα δεν με χαλαει γιατι εχω και αλλες ιδανικοτερες λυσεις απλα το αναφερω...
Την ΧΤ1 την επιασα μια φορα οταν ηλθε στην Ελλαδα (η πρωτη). Μου αρεσε αλλα υπαρχουν συμβιβασμοι που πρεπαι να κανει καποιος. Ελπιζω η ΧΤ2 να ειναι πολλα βηματα εμπρος. Παντως εαν πεσει καμια ΧΤ1 σε καλη τιμη θα την παρω (-μαλλον).
Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες εδω ειμαστε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.