Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

Στη μηχανή τώρα και προσπάθησα μέσω usb.Τις προάλλες σε card reader ,τα ίδια πάλι.Τσέκαρα και το lock

1. φορματ την καρτα στην μηχανη
2. κατεβαζουμε το αρχειο στην επιφ. εργ.
3. σε card r. περναμε το αρχειο στην καρτα οχι σε φακελο
4. την καρτα στην μηχανη/ push disp back και open

το κανω εδω και χρονια σε ολα τα μοντελα fuji

μέχρι το 3 τα έκανα όπως τα λες ,δυστυχώς δε λειτούργησε.Θα πάρω άλλο card reader να δω μπας και τα καταφέρω,ευχαριστώ

Last edited:

Λοιπόν ,τα κατάφερα ,έβαλα το νέο firmware για το φακό .Το θέμα είναι ότι πάω να κάνω update το σωμα σε 3.10 και μου λέει body firmware στην αρχή 2.00 ,οπότε δίστασα και δεν το συνέχισα (πήγα να κάνω το update χωρίς φακό πάνω,αλλά και με φακό τα ίδια). Καμιά ιδέα;

Last edited:

λεει καπου οτι πρεπει να εχεις επανω στη μηχανη τον φακο?:chinscratch:

ναι σου λεει οτι εχεις το 2 και πας για 3.1, τι φοβασαι???

πρωτα σου βγαζει για body, πατας οκ

χωρίς το φακό πήγα να κάνω αρχικά .Έχω την graphite silver που έχει 3.0 firmware και όχι 2.0 ,αυτό με προβλημάτισε

ωραια, απο το 3, θα πας στο 3.1

εγω στην δικια μου ειχα 3 στο body και 3.1 lens

Στο φακό μου έγραφε κανονικά από τάδε έκδοση θα πάω στην 3.12 .Στη μηχανή σκέτο 2.00 ,όχι από 3.00 θα πάω σε 3.10 και σκέφτομουν ότι έπρεπε να είναι όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο στο 6ο λεπτό ακριβώς και μου φάνηκε περίεργο.

https://www.youtube.com/watch?v=BC7zfyN8ke0

α... δεν γινεται δουλεια ετσι, μεχρι και το τριτο βημα ,που σου λεει να μην κλεισεις την μηχανη, μπορεις να αναστειλειςτην εφαρμογη...

τσπ, αν νομιζεις οτι θα παθεις ζημια, παρε αυριο το πρωι ενα τηλ. στην φουτζι:call2:

Έχω πάρει ήδη τη fuji ,θα μου απαντήσουν αύριο . Πήρα και vertical grip ,πολύ καλή αίσθηση ,βελτιώνει απίστευτα το πιάσιμο της μηχανής με το επιπλέον shutter button,τουλάχιστον στα δικά μου μεγάλα χέρια,δεν το περίμενα.
20150420_144401_2_1.jpg

να τους ξαναπαρεις εσυ αυριο,γιατι ξεχνανε...σκοτωθηκαν στην δουλια:flipout:

μεγεια το grip!

Δουλειά είχαν εκτός ,στο service και στη fuji hellas ομοίως ,τουλάχιστον έτσι μου είπαν :-D .Ευχαριστώ :)

α... ετσι το λενε τωρα...:flipout:

service δεν εχει η fuji hellas:violent-smiley-030:
η στον πικοπουλο σε στελνουν , η γερμανια νομιζω....:ban-aki:

Δεν έχει ακόμη θέμα οπότε το βάζω εδώ.
Στα μέσα του μήνα θα έχουμε γεννητούρια για την σειρά Χ και το μικρό αδελφάκι της Χ-Τ1 θα είναι γεγονός.
Χ-Τ10 λοιπόν χωρίς διακόπτη Iso,χωρίς το κορυφαίο EVf της Χ-Τ1 και σίγουρα με φτηνότερη τιμή.
Το ποια θα είναι αυτή είναι άγνωστη αλλά σίγουρα θα καθορίσει και την επιτυχία ή όχι του μοντέλου.
Θεωρώ ότι χρειάζεται μια φτηνή Χ-Τ10 αλλά πραγματικά φτηνότερη από την Χ-Τ1 ώστε να μην υπάρχει δίλημμα μεταξύ των 2.
http://www.fujirumors.com/mark-this...e2-build-in-flash-and-comes-with-xc-kit-lens/

Μεγαλύτερη σύγχυση θα φέρει ένα μοντέλο x-t10 παρά θα λύσει το πρόβλημα της τιμής της x-t1 ,αν ισχύουν οι φήμες,γιατί το χάσμα μεταξύ x-e2 και x-t1 δεν είναι μεγάλο όσο η διαφορά τιμής.Ανάλογα με την τιμή και τα χαρακτηριστικά ,μπορούν να τεθούν τα ερωτήματα στους αγοραστές:
- γιατί x-t10 και όχι xe-2 που ενδέχεται να πέσει με την άφιξη της x-t10; ή το αντίστροφο ,αν είναι φθηνότερη η x-t10 ,θα πρέπει να πάει για απόσυρση η x-e2
- γιατί να αναβαθμίσει κάποιος από x-m1 σε x-t10 ,αφού θα είναι αποκλειστικά kit πιθανότητα με xc 16-50; εις διπλούν το φθηνό kit φακό;