Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

Ανεπίσημες πηγές από το amazon.com αναφέρουν ότι η Χ-Τ1 τους τελευταίες 2 μήνες είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Αμερική στις mirroless.
Μάλιστα αναφέρουν ότι πουλάει στο amazon όσο πουλάνε όλες οι άλλες μαζί και ότι τόσες πολλές προπαραγγελίες είχαν να δουν από την d800.
Φαίνεται ότι οι Αμερικάνοι δεν πτοήθηκαν από την περίεργη για κάποιους εργονομία των πλήκτρων.

Από εδώ ξεκίνησαν όλα και απορώ αλλά τα έχει πει καιρό τώρα ο μελωδός...
Ήταν μια σπίθα στην αρχή.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δε νομιζω... πιο πολυ ρετρο rangefinder θυμιζουν , ειδικα οι νεες sony a7/r - olympus OMd kai Fuji XT1 δε θυμιζουν ακριβως dslr.
Aλλα αυτο δε νομιζω οτι εχει καμια σημασια....
Το καρούμπαλο που φιλοξενεί το evf τις κάνει να μοιάζουν με rangefinder δηλαδή. .. οκ, ότι πειτε !
ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΦΏΤΟ ΒΡΕ ...

Τις πιο πολλές φώτο τελευταίες 2 μέρες εγώ τις ανέβασα με την ταπεινή Χ-Μ1, οι υπόλοιποι κοιτάτε τα καρούμπαλα...

Τις πιο πολλές φώτο τελευταίες 2 μέρες εγώ τις ανέβασα με την ταπεινή Χ-Μ1, οι υπόλοιποι κοιτάτε τα καρούμπαλα...

Εσύ φίλε Πανο μια χαρά τα λες. Η fuji σου ταιριάζει στο στυλ φωτογραφίας που σε ενδιαφέρει και ακόμα παραπάνω ! Είσαι βασιλιάς !

θα μπορούσες να εκφράσεις γνώμη αν έχεις δουλέψει με όλων των ειδών τις μηχανές. Εχεις δουλέψει;

Προφανως και δεν εχω δουλεψει, αλλα αν αυτο ειναι λογος για να μην μπορω να πω την αποψη μου, οκ παω πασο.

Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Προφανως και δεν εχω δουλεψει, αλλα αν αυτο ειναι λογος για να μην μπορω να πω την αποψη μου, οκ παω πασο.
Φυσικά και μπορείς να πεις την γνώμη σου απλά καλό ειναι πολλές φορές να μην είμαστε απόλυτοι σε αυτά που λέμε γιατί όντως κανεις δεν προλαβαίνει να δοκιμάζει τα πάντα με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια ,
Στην μάχη DSLR vs mirrorless βλέπω εκατερωθεν απόψεις που δεν στέκουν γιατί πολυ απλά εχουν βασιστεί σε reviews και όχι σε προσωπική επαφή με τις μηχανές ή εχουν δοκιμαστεί παλαιότερα μοντέλα που δεν εχουν καμία απολύτως σχέση με την σημερινή πραγματικότητα.

Η κατηγορία των mirrorless ξεκίνησε ως συςτημα για μικρότερο όγκο μέγεθος αλλα ειναι νομοτελειακά γραμμένο για όποιον διαβάζει τις τεχνολογικές εξελίξεις οτι αν δεν συμβεί κατι περίεργο σε λίγα χρόνια θα αντικαταστήσει πλήρως την κατηγορία των DSLR σε όλες τις υποκατηγορίες μεγέθους βάρους. Oι λόγοι ειναι πολλοί και χιλιοειπωμενοι, όπως και το μηχανικό κλείστρο μόλις ειναι έτοιμη η τεχνολογία για την πλήρη μετάβαση θα αντικατασταθεί απο ηλεκτρονικό.

Για την ώρα ας χαρούμε αυτά που έχουμε ο καθένας, οι γνώμες όλων σεβαστές ειναι αλλα το νήμα εδώ αφορά την ΧΤ1 και πως θα βοηθήσουμε τον Παναγιώτη να την πάρει γρηγορότερα στα χέρια του.

Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Η κατηγορία των mirrorless ξεκίνησε ως συςτημα για μικρότερο όγκο μέγεθος αλλα ειναι νομοτελειακά γραμμένο για όποιον διαβάζει τις τεχνολογικές εξελίξεις οτι αν δεν συμβεί κατι περίεργο σε λίγα χρόνια θα αντικαταστήσει πλήρως την κατηγορία των DSLR σε όλες τις υποκατηγορίες μεγέθους βάρους.

αυτό είναι το μόνο για το οποίο πιστεύω ότι κανείς δεν έχει αντίρρηση.

Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Για την ώρα ας χαρούμε αυτά που έχουμε ο καθένας, οι γνώμες όλων σεβαστές ειναι αλλα το νήμα εδώ αφορά την ΧΤ1 και πως θα βοηθήσουμε τον Παναγιώτη να την πάρει γρηγορότερα στα χέρια του.

Απλή η λύση ότι θέλει ο καθένας και τα υπόλοιπα από εμένα και η Χ-Τ1 θα πάει στα σωστά χέρια.:award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Εγω προσφέρομαι να στην φέρω απο Πειραιά - Τήνο να γλιτώσεις τα μεταφορικά ....:BDGBGDB55: εεεεε και στο καράβι ολο και κανένα γλάρο θα τραβήξω να δώ το display lag .....:violent-smiley-030:

Επειδή δε σκοπεύω άμεσα να ανέβω Αθήνα, όποιος είναι καλός άνθρωπος ας μου την στείλει με courier για μία μέρα να την δω και θα του την στείλω πίσω με courier.
Έξοδα αποστολής δικά μου.

Βλάσση εγώ την Α7 την δούλεψα και με τον 180αρη Σονναρ και με τον Sigma 70-300 και δεν έχω κανενα παράπονο απο την συμπεριφορά της. Για ζύγισμα, με τον Sonnar δεν μπορούμε φυσικά να μιλήσουμε. Και με την μεσαίου φορμά Pentagon, είναι προσθιοβαρές το σύνολο. Λογικό με τέτοιο γομάρι που είναι.
Αλλά με τον Σιγμα, δεν είδα ιδιέτερη διαφορά απο ότι με την F90x. Ούτε με τον 135αρη Sonnar αισθάνθηκα άσχημα.

Πέρα από την πλάκα με βλέπω για καιρό να μένω με την X-M1.
Πολλά τα έξοδα και μαζεμένα και τα πιο πολλά χρήματα της d7000 πήγαν για το κέφι των πρασινομπλε %$#%%$% κυβερνώντων.
Τα 1300 του κιτ μου φαίνονται πολλά αν το καλοκαιράκι είμαστε κάτω από τα 1000 ευρώ κάτι μπορεί να γίνει.

Απάντηση: Fuji X-T1 ?

Μιας και μιλάγαμε στο τι επιλέγει η πιτσιρικαρια και ότι κριτηριο ειναι πολλες φορες το μικρό μέγεθος :

P4030392.jpg