Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

Μαλιστα, καλο ακουγεται, θατοχω στα υποψιν για το μελλον... Ευχαριστω!

Πολύ καλή κίνηση από τη fuji, α μη τι άλλο είναι εταιρία που ακούει τα παράπονα και αν μπορεί τα διορθώνει.

Να κανουμε μια μεγαλη παραγγελια απο τον Γαλλο.

Οργανωσε το Παναγιωτη. Εναν φακο θα τον παρω...

Μπαινω σε πειρασμους με τις τιμες του Γαλλου κ δεν πρεπει...

Μήπως για τον Sigma 18-35 1.8;
Κι εγώ μέσα για powerbuy. :p

Λεγοντας powerbuy χτυπατε χαμηλοτερες τιμες; Στο ιδιο προιον ολοι ή και διαφορετικα;

...ισως θελει τιποτα ο κ.Βλασιδης...

Λεγοντας powerbuy χτυπατε χαμηλοτερες τιμες; Στο ιδιο προιον ολοι ή και διαφορετικα;

...ισως θελει τιποτα ο κ.Βλασιδης...

Να το ξεκαθαρίσω...
Προσωπικά δεν εννοώ τίποτε για το powerbuy. Και ειδικά για το εξωτερικό πάντα ψωνίζω μόνος για να μην πάρω κάποιον άλλο στο λαιμό μου. Με τα δυο παραπάνω μηνύματα εννοούσα ότι μετά τον αρχικό ενθουσιασμό σου για τη κορυφαία (μια από τις κορυφαίες) κόμπακτ που αγόρασες, ετοιμάζεσαι πλέον να έλθεις είτε προς την παρέα μας των dslr είτε προς την παρέα μας των ακάθρεφτων.

Με το καλό λοιπόν, αλλά προσεκτικά....

Η ερωτηση για το powerbuy ηταν για τον tzo...

Προς x100s ξενοκοιταζω, αλλα που θα παει θα μου περασει, γιατι οντως η xz-2 με καλυπτει πληρως. Για την ωρα. :)

Θεωρητικά ναι, μια ομαδική αγορά δίνει περιθώρια για περαιτέρω έκπτωση, αλλά πρακτικά είναι δύσκολο να οργανωθεί powerbuy με πωλητή από το εξωτερικό, με ξεχωριστούς παραλήπτες και διαφορετικά είδη.

Κάτσε να του στείλω ένα mail για 3 x100s να δούμε πόσο μας τις αφήνει και για το sigma 18-35.
O atari άργησε αλλά μπήκε στο κλίμα.
Το σίγουρο είναι ότι εδώ μέσα φίλε θα κερδίσεις λίγους αλλά καλούς φίλους και θα ξοδέψεις πολλά λεφτά.:ernaehrung004:

Για στειλε ρε tiniake, να δουμε τι θα απαντησει... Η τιμη της γμτ ακομη κ 790ε ειναι απαγορευτικη...
Ε ρε που μπλεξαμε!

Για στειλε ρε tiniake, να δουμε τι θα απαντησει... Η τιμη της γμτ ακομη κ 790ε ειναι απαγορευτικη...
Ε ρε που μπλεξαμε!

Πόσο την θες?
Μην περιμένεις θαύματα στην Ελλάδα έχει πάνω από 1000 ευρώ αν μας την δώσει στα 750 νομίζω είναι μια χαρά τιμή,στα 700 πάω με τα πόδια να τη φέρω από τη Γαλλία.