Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

Μεγειές, καλοκλίκωτη - αναμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις!

ευχαριστω παιδες!
οταν βρω χρονο, θα σας .....γραψω...:chinese:

Απάντηση: Fuji X-T1 ?

προσωπικα το πιο θεωρω λογικη επιλογη.
συγχαρητηρια για την αγορα.
ποσο πηγε;

Re: Απάντηση: Fuji X-T1 ?

Ευχαριστώ Λεόν, μεταχειρισμένη 3 μηνών 40% κάτω από την αρχική τιμή (τιμές Ελλάδας) με ότι βλέπεις στην φωτο που ανήρτησα, και φυσικά εχω και το υπόλοιπο τις εγγυήσεις.
Τώρα δυο πραγματάκια, τα περισσότερα, ήδη είναι γνωστά, για τον X αισθητήρα κ.τ.λ
Εγω γύρισα τουλάχιστον 18 χρόνια πίσω , όταν είχα αγοράσει την NIKON F4s... το ιδιο πράγμα είναι και η fuji , απλα αρκετά κιλα? πιο ελαφριά..
Όλα γίνονται manual- προσωπικα δεν εχω κανένα πρόβλημα με τα κουμπιά και της ροδέλες ,η μηχανή έχει πολύ καλή εργονομία στα χεριά μου, και με το γκριπ , και χωρις… και όπως είναι ήδη γνωστό το evf είναι τεράστιο, με πολύ καλή ανταπόκριση, η σπαστή οθόνη, αρκετά πρακτική, το af είναι το πιο γρήγορο, σε σχέση με ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα από fuji. δοκιμάζοντας τον 55-200mm, προχθές το βράδυ, σε μια συναυλία του Πασχαλίδη, το af τα πήγε περίφημα, σε σύγκριση με μια d700 που είχε μαζί ένας φίλος (ένταξη μην βαράτε … η d700 είναι λίγο καλύτερη)
Αυτά τα λίγα προς το παρόν , όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω και μερικές φωτο…..-bye-

Είναι μηχανάρα για αυτό και πουλάει πολύ καλά στο εξωτερικό(Ελλάδα πια όλα είναι ακριβά με τόση φτώχεια).
Μάλιστα διάβαζα σήμερα στο ίντερνετ ότι οι προσφορές στην Χ-Ε2 στο εξωτερικό οφείλονται στην Χ-Τ1 η οποία από όταν βγήκε έχει βυθίσει τις πωλήσεις της Χ-Ε2.

μερικες "δυσκολες"...βραδυνες ...και χειροποιητες (χωρις τριποδο), απο την συναυλια του Πασχαλιδη στα Γιαννενα, εδω

στην Αμερικη παντως η τιμη της ως μεταχειρισμενη εφτασε και στα 725 ευρω σε γνωστο φορουμ...

καλησπέρα και απο εμένα , υπάρχει κάποιο σαιτ έμπιστο ώστε να την βρω σε καλύτερη τιμή απο Ελλάδα ?
και κατι άλλο, πακετο παει με τον 18-55 ?
ευχαριστώ