Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

Δεν είναι "ακριβή" για συμπληρωματική ενός έτσι και αλλιώς "παλιού" σώματος?

Δεν είναι "ακριβή" για συμπληρωματική ενός έτσι και αλλιώς "παλιού" σώματος?

Ακριβή είναι. Για αυτό αναγκαία και ικανή συνθήκη η πώληση υπάρχοντος και μη χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού. Ουσιαστικά ψάχνω τρόπο να αξιοποιήσω τους Takumar. Με την K5 τα ποσοστά επιτυχούς εστίασης, ακόμη και μέρα, είναι τραγικά παρά τη συνεχή εξάσκηση. Πρακτικά η απορία μου είναι αν το evf της ΧΤ1 αξίζει την αγορά της για χρήση manual φακών. Συν βέβαια τη φορητότητα και διακριτικότητα σε σχέση με μια dslr. Π.χ. την Κ3 που δοκίμασα στην photovision δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά στο σκόπευτρο για manual ώστε να το σκεφτώ.

partisan [INDENT said:

βλεπω ο τυπος κανει οικονομια στο iso:smash: [/INDENT]
Ο φωτογράφος εννοείς; Μπορούσε να πάει και πιο πάνω το iso;

με τον ιδιο φακο που εχει ο τυπος σε f8 iso 6400

40 festival KNE by partis90, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχω δοκιμαση πολλους nikon mf στην xt1 με απολυτη επιτυχια, ακομα και non-al..

ευχαριστώ. Αν βρεθεί κάτι σε καλή τιμή θα δοκιμάσω (βασικά από, περίπου συνάδελφο, που πηγαινοέρχεται Κίνα).

Με την K5 τα ποσοστά επιτυχούς εστίασης, ακόμη και μέρα, είναι τραγικά παρά τη συνεχή εξάσκηση.
offtopic αλλά σε τι θέματα έχεις πρόβλημα? Ακόμα και σε κινούμενα υπάρχουν ρυθμίσεις που βελτιώνουν την κατάσταση.

:ernaehrung004: χρησιμοποίησα τον Canon 50mm fd F1.4 και 28 mm 2.8. Ο 28αρης έδωσε τις καλύτερες φωτογραφίες, αλλά είναι κάτι το νοσταλγικο στον 50αρη, με το ικανοποιητικο bokeh από f1.8 κ πάνω που σε κερδίζει αμέσως.

Με πρόλαβες μόλις ετοιμαζόμουν να το ποστάρω.
Αυτό είναι η fuji = νέα μηχανή με νέο firmware.
Αν ήταν Sony θα ήταν Χ-Τ2!
Αν πάντως το βίντεο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κόβω το γάλα από τα παιδιά μου άμεσα και σε μερικούς μήνες την αγοράζω!

Με πρόλαβες μόλις ετοιμαζόμουν να το ποστάρω.
Αυτό είναι η fuji = νέα μηχανή με νέο firmware.
Αν ήταν Sony θα ήταν Χ-Τ2!
Αν πάντως το βίντεο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κόβω το γάλα από τα παιδιά μου άμεσα και σε μερικούς μήνες την αγοράζω!

Αν ισχύουν όσα δείχνει το βίντεο θα είναι εξαιρετικό update!! Ενα από τα καλύτερα που έχει δοθεί για μηχανή...

Υ.Γ. Η sony πράγματι θα έβγαζε νέα μηχανή, άλλα μεταξύ μας αυτά που δείχνει το βίντεο τα κάνει ήδη και η A5100 του 400 ευρου εδώ και ένα χρόνο!!!