Fuji X-T1

Fuji X-T1 ?

Το σχόλιο αφορούσε στις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν και υπάρχουν ήδη σε πολλές mirror less. Στο caf έχει επίσης μείνει πίσω , οι m4/3 Kai is Sony είναι καλύτερες σ αυτό .
Για το βίντεο δεν αναφέρθηκα γιατί εκεί είναι πολλά χρόνια πίσω.

Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

ermis με εξωτερική τροφοδοσία τραβάς βίντεο και τέσσερις ώρες.

Συγχαρητήρια στη Fuji που βελτιώνει τα μοντέλα της με update, εύχομαι και η Sony να το εφαρμόσει ......
τυφλα να χουνε οι βινεοκαμερες δλδ, η απλη λογικη λεει ότι αν εγκλωβίσεις ενα μεγαλο αισθητηρα βλεπε sony a7s σ ένα μικρο σωμα κ τραβηξεις βιντεο κατακαλοκαιρο 4ωρες θα την καψεις την μηχανη, ενώ μια βινεοκαμερα δεν καταλαβαινει τ α@@χιδια της, κάθε πραμα στον τομεα του, για κλιπσακια μια χαρα είναι όπως λεει κ ο φιλος μου πιο πανω τραβας καλα και ποιοτικα μιας κ εχεις το αβανταζ της εναλλαγης φακων

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μη βγαζεις λαθος συμπερασματα (το μονο ειναι δικια σου προσθηκη) ... δεν ειπα οτι εχει μονο καλο jpg, σε σχεση μ αυτα που αναφερθηκαν μιλαω.
Η ΧΤ1 ειναι μια μηχανη οπως ολες ... με τα καλα και τα κακα της, τις ιδιοτροπιες της, τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια της.

το οτι ειναι πολυ καλο κι ελαστικο το RAW της σονυ ειναι γνωστο , για της ΧΤ1 δε γνωριζω, αλλα ετσι κι αλλιως ελαχιστοι τη παιρνουν γι αυτο.
ειπαμε και ξαναλέμε ότι οι Φουτζι απευθύνονται σε φωτογραφους και όχι σε βιντεακηδες αλλα παρολα αυτά σε βιντεο που εχω τραβηξει με την X-T1 μια χαρα μου φανηκε, καμια σχεση με το θαψιμο που ριχνετε εδώ μεσα

Fuji X-T1 ?

Δεν αντιλέγω, όμως παρόλο που απευθύνεται σε φωτογράφους είχε ελλείψεις , που καλύπτονται ευτυχώς με updates, όπως αναφέρθηκα παραπάνω.

Το βίντεο είναι γεμάτο aliasing και moire , και μόλις πρόσφατα προστέθηκε 24-25p που είναι απαραίτητο σε Ευρώπη.
Τεσπα , μια χαρά μηχανή είναι και να τη χαίρεσαι , απλά όχι για όλους, όπως και οι δικές μας το ίδιο.

Απάντηση: Fuji X-T1 ?

Δεν αντιλέγω, όμως παρόλο που απευθύνεται σε φωτογράφους είχε ελλείψεις , που καλύπτονται ευτυχώς με updates, όπως αναφέρθηκα παραπάνω.

Το βίντεο είναι γεμάτο aliasing και moire , και μόλις πρόσφατα προστέθηκε 24-25p που είναι απαραίτητο σε Ευρώπη.
Τεσπα , μια χαρά μηχανή είναι και να τη χαίρεσαι , απλά όχι για όλους, όπως και οι δικές μας το ίδιο.
ξαναγραφω, ολες οι μηχανες κ οι φακοι καλες-καλοι είναι, οι φωτογραφοι πρεπει να βελτιώνονται

εγω sony εχω για την ωρα, στο μελλον λεω να χτυπησω καμια X-T1

ευχαριστω παντως

Re: Fuji X-T1 ?

Και εγώ είμαι fuji fun αλλά δε φοβάμαι να την ξεβρακώσω.
Ορίστε ένα από τα ελάχιστα βίντεο που έχω τραβήξει με Χ-Μ1 + 16-55mm.
Νομίζω ότι με ένα iphone μπορεί να είχα καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
https://www.youtube.com/watch?v=MnbB6rDt1PA

Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Και εγώ είμαι fuji fun αλλά δε φοβάμαι να την ξεβρακώσω.
Ορίστε ένα από τα ελάχιστα βίντεο που έχω τραβήξει με Χ-Μ1 + 16-55mm.
Νομίζω ότι με ένα iphone μπορεί να είχα καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
https://www.youtube.com/watch?v=MnbB6rDt1PA
Τωρα τι σχεση εχει η X m1 με την X-T1?

Παρεπιπτωντως εχω τραβηξει βιντεο και με X-M1 και δεν εχει καμια σχεση μ αυτά που ανεβάζεις,

Εγώ δεν κατάλαβα τι είχε το βίντεο. Κάπως έτσι δεν τραβάνε οι dslr;

Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Τωρα τι σχεση εχει η X m1 με την X-T1?

Παρεπιπτωντως εχω τραβηξει βιντεο και με X-M1 και δεν εχει καμια σχεση μ αυτά που ανεβάζεις,

Χ-Μ1 με Χ-Τ1 στα βίντεο είναι πάρα πολύ κοντά.
Ίσως και να μην το έχω στο βίντεο.
Αυτό είχα πρόχειρο και το πόσταρα.
Αν έχεις κάτι παρόμοιο για συγκριτικό βάλτο να έχουμε περισσότερο υλικό για ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Χ-Μ1 με Χ-Τ1 στα βίντεο είναι πάρα πολύ κοντά.
Ίσως και να μην το έχω στο βίντεο.
Αυτό είχα πρόχειρο και το πόσταρα.
Αν έχεις κάτι παρόμοιο για συγκριτικό βάλτο να έχουμε περισσότερο υλικό για ασφαλέστερα συμπεράσματα.
αμα το βρω κ καταφερω να τ ανεβασω θελω γνωμες

Μα για αυτό γράφουμε εδώ και ανεβάζουμε για να κρίνουμε καλύτερα.
Οι καλύτεροι αξιολογητές είμαστε εμείς οι τελικοί χρήστες.

@Under Fire
Από την X-M1 στην α5100 που έχεις τώρα δεν αντιλήφθηκες καμία αναβάθμιση σε χαρακτηριστικά/ευχρηστία/ποιότητα στο βίντεο;
Αν όχι, σίγουρα δεν θα σου λείψει τίποτε και όταν πάρεις την X-T1.

νέες φωτογραφίες της ΧΤ10. προσωπικά μου αρέσει πολύ η εμφάνισή της
http://www.mirrorlessrumors.com/new-images-of-the-x-t10-leaked

fuji_x-t10_b001.jpg

fuji_x-t10_t001.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

@Under Fire
Από την X-M1 στην α5100 που έχεις τώρα δεν αντιλήφθηκες καμία αναβάθμιση σε χαρακτηριστικά/ευχρηστία/ποιότητα στο βίντεο;
Αν όχι, σίγουρα δεν θα σου λείψει τίποτε και όταν πάρεις την X-T1.
Γιαννη μονο στο βιντεο είναι καλυτερη η σονυ, εξαλλου μονο για το βιντεο την αγορασα την σονυ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Γιαννη μονο στο βιντεο είναι καλυτερη η σονυ, εξαλλου μονο για το βιντεο την αγορασα την σονυ

Για το βίντεο κι εγώ σε ρώτησα. Πάλι καλά που αναγνωρίζεις τις διαφορές, γιατί πριν όλα καλά τα βάφτισες.

Εμένα πιο πολύ προς x30 μου φέρνει η xt10 παρά προς xt1. Παει προς το μοντερνο με στοιχεια ρετρο, και αφηνει το ρετρο με στοιχεια μοντερνου η fuji αποτι βλεπω (εμφανισιακα παντα). To ιδιο εκανε και απο x20 σε x30. Οχι οτι με χαλαει..

fuji.png

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1 ?

Για το βίντεο κι εγώ σε ρώτησα. Πάλι καλά που αναγνωρίζεις τις διαφορές, γιατί πριν όλα καλά τα βάφτισες.
πρωτον δεν βαφτίζω, δευτερον: πιστευω στα δικα μου ματια ότι οι fuji είναι καλυτερες φωτογραφικα από οποιαδήποτε σονυ,
προσεξε φωτογραφικα λεω,

Re: Απάντηση: Fuji X-T1 ?

Επιμένεις τώρα για τη φωτογραφία, ενώ το βίντεο της Fuji πριν υπερασπιζόσουν.
H ερώτησή μου ήταν σαφής και αφορούσε το βίντεο της α5100 που έχεις τώρα σε σχέση με την X-M1 που είχες πριν, ή δεν ξέρω αν εξακολουθείς να έχεις τώρα.

Και μόνο το γεγονός ότι αναγκάστηκες να πάρεις ξεχωριστή μηχανή (α5100) για να έχεις αξιοπρεπές βίντεο, απαντά από μόνο του την ερώτησή μου βέβαια.

Το "όλα καλά τα βαφτίζεις" αφορούσε αυτό το post:
ξαναγραφω, ολες οι μηχανες κ οι φακοι καλες-καλοι είναι, οι φωτογραφοι πρεπει να βελτιώνονται