Fuji X-T1

Καιρός να κάνουν πράξη κάποιοι τις δηλώσεις που έγραφαν ότι θα τη χτυπούσαν αν έπεφτε η τιμή της :twoguns:.Όσο για το purnima ,φταίνε οι ισοτιμίες και το χαμηλό ευρώ ,αλλά και πάλι η προσφορά σκοτώνει.Τι στο καλό ,τζάμπα τους παίρνουν τους 18-135 εκεί στο rajala

Προσφορά ημέρας η X-T1, μαζί με τον 18-135, όχι μόνο σε μαύρο, αλλά και στην ακριβότερη έκδοση Graphite Silver, πάλι στα 1300 ευρώ!

http://www.rajalacamera.fi/fujifilm-x-t1-graphite-fujinon-xf-18-135-3-5-5-6-ois-r-paketti.html

Σκέτο το σώμα Graphite κάνει 1162 στην purnima, οπότε τα 1300, μαζί με τον 18-135 φακό (αξίας 600-800 ευρώ), είναι σούπερ τιμή.
http://www.purnimadigital.com/appareils-photos/hybride/fujifilm/fujifilm-x-t1-boitier-nu-silver.html

Εγω εχω να πω οτι με 1250 παιρνεις α7 με τον κιτ και μαλιστα απο την αμαζον.. Μπρος στην ομορφια, θα προτιμουσα το FF σε αυτα τα λεφτα. (Προσωπικη αποψη παντα)

Για μενα που δυσκολευομαι οταν οι τιμες φευγουν απο το 1000ρικο, ενα σωμα πιο φτηνο οπως πχ χτ10 ή α6000 με τους κιτ, ειναι πιο συμφερον γιατι μετα μπορω να παρω και κανα φακο παραπανω και στο τελος να εχω δωσει τα ιδια ή και λιγοτερα. Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια γιατι το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο.. Μακαρι να μπορουσα να πατησω το confirm χτες και να μην με τσουζε μετα, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι.

Το ff σαν όνομα και μονο δεν μου λέει πολλά.
Προτιμώ για πολλούς λόγους το φωτογραφικό αποτέλεσμα μιας fuji x-t1 + κιτ φακό παρα μια sony a7 + κιτ φακό.

Απάντηση: Re: Fuji X-T1

Εγω εχω να πω οτι με 1250 παιρνεις α7 με τον κιτ και μαλιστα απο την αμαζον.. Μπρος στην ομορφια, θα προτιμουσα το FF σε αυτα τα λεφτα. (Προσωπικη αποψη παντα)

Για μενα που δυσκολευομαι οταν οι τιμες φευγουν απο το 1000ρικο, ενα σωμα πιο φτηνο οπως πχ χτ10 ή α6000 με τους κιτ, ειναι πιο συμφερον γιατι μετα μπορω να παρω και κανα φακο παραπανω και στο τελος να εχω δωσει τα ιδια ή και λιγοτερα. Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια γιατι το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο.. Μακαρι να μπορουσα να πατησω το confirm χτες και να μην με τσουζε μετα, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι.
Ότι πληρωσεις παιρνεις

Θα τρολλαρω λιγο επι της ευκαιριας, λεγοντας οτι θα με εντυπωσιασει ενα φακος / καμερα μολις δω διπλα-διπλα φωτογραφια και απο αλλο συνδιασμο (φακο/καμερα)

Μόνες, ολες εντυπωσιακες - δύνανται να - δειχνουν

Ίσως ο tiniakos εννοούσε ότι η τιμή είναι εξευτελιστικη για Fuji και σε σχέση με τον ακριβό 50-140. Για τις επιδόσεις του είναι καλή η τιμή.

Purnima.
Σήμερα μου συνέβη κάτι περίεργο στο κινητό (Android). Πήγε να μου κάνει update ένα άγνωστο αρχείο, το οποίο ακυρωσα. Έπειτα το έψαξα στο ίντερνετ να δω αν είναι ιός και μου βγάλε ότι είναι firmware της Xt10.