Ο EZ δεν ειναι ο μικρούλης της Olympus;(όταν ειναι μαζεμένος )
Κ ως προς τ αλλες συγκρίσεις για την απόδοση φακων κ σταθεροποιηση φακού -σώματος αντίστοιχα;
Φυσικά, απαντήστε όταν εχετε χρόνο ( κ διάθεση)
Ευχαριστω κ παλι
ο λόγος ήταν ότι και καλά έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας χωρίς τη σταθεροποίηση. Αν το σκεφτείς πάντως ούτε ο πρώτος nikon 24-70 είχε σταθεροποίηση, ούτε ο νέος sony 24-70 G master. βέβαια στη sony έχουν τα σώματα σταθεροποίηση (τα καινούρια) αλλά λογικά θα έχουν και τα fuji σωματα σταθεροποίηση στην επομενη γενιά.Από primes εγώ θα επέλεγα τον 23mm, τον 35αρη f2 που έχω και έναν από τους 52mm ή 90mm
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τον 16_55mm f2. 8 εννοείς?
Πολύ περίεργη η απόφαση της fujifilm να μη βάλει σταθεροποιηση σ αυτό το φακο
Από primes εγώ θα επέλεγα τον 23mm, τον 35αρη f2 που έχω και έναν από τους 52mm ή 90mm
Τον 16_55mm f2. 8 εννοείς?
Πολύ περίεργη η απόφαση της fujifilm να μη βάλει σταθεροποιηση σ αυτό το φακο
Εδώ έβαλε στον υπερευρυγωνιο 10-24.... Πολύ περίεργο
Ο μονος λογος που κοιταω αυτη την τριαδα ειναι γιατι ειναι ακριβως τα
Εστιακα μου μηκη. Εκτος αυτου ειναι και εξαιρετικα χρηστικη η ομαδα αυτη γιατι πχ ο ευρυγωνιος ειναι μικρος δηλαδη κανει για χρηση οταν δεν θελω ολο το τσαντακι μαζι, ο νορμαλ ειναι φωτεινος και κανει για βραδυ και ο τελε ειναι μικροτερος απο κατι αλλα θηρια( ενα 15/100 τραβαω με τελε) . Δεν εχω ψαξει καλα ακομα για ελλαδα η εξωτερικο. Απο που με συμφερει τιμολογιακα ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.