Αν είναι η μόνη ή η κύρια διαφορά τα καλύτερα jpeg, δεν νομίζω ότι είναι αρκετός λόγος να μένεις στη Fuji.
Η επιλογή της Fuji θα κέρδιζε σοβαρό έδαφος αν υπήρχε προοπτική να αποκτήσεις τους δυνατούς της σταθερούς (56/1.2, 90/2) σε συνδυασμό με τον 18-55/2.8-4 που ήδη έχεις.
Εχω την nex5n με τον κιτ 16-50 και σκεφτομαι για κατι καλυτερο. Βασικα μου λειπει το οφθαλμοσκοπιο οποτε σκεφτομαι να αλλαξω σωμα.
Αν παω στην α6000 θα χρειαστω οπωσδηποτε φακο γιατι ο 16-50 δεν με καλυπτει. Ενω με την x-t10, εστω και με τον xc 16-50 θα εχω καλυτερη ποιοτητα νομιζω.
Ισως το καλυτερο να ηταν η x-t10 με τον 18-55 2.8-4 αλλα ξεφευγει πολυ προς τα πανω. Απο την αλλη ομως δεν βιαζομαι οποτε με τον καιρο θα πεσουν οι τιμες.
Επιμενω σε aps c αισθητηρα γιατι θελω καλη αποδοση στα ψηλα iso. Ποια η αποψη σας αγαπητοι μου φιλοι;
Θα έλεγα να την δοκιμάσεις λίγο ως εργονομία. Επειδή είμαι από την πλευρά της Sony & Nikon, μόλις έπεσε στα χέρια μου Fuji ρετρό στυλ (έπαιξα για 20 λεπτά μαζί της) με παραξένεψε πολύ.
Συμφωνώ κι εγώ οτι η εργονομία ειίναι θέμα συνήθειας. Ισα ισα πού με τα περισσότερα κουμπάκια πιστεύω οτι θα είναι πιό εύχρηστη.Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως διαφορετική στον χειρισμό από τις υπόλοιπες μηχανές...είναι θέμα γούστου άλλα όπως και αν είναι μετά από λίγο την συνηθίζεις.....
Εγώ πια δεν κάνω επιπόλαιες αγορές.
Κοντά στα 600 ευρώ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ που να πλησιάζει την Χ-Τ10.
Αναμένω μια πτώση κοντά στα 500 ευρώ για το σώμα για να κάνω την κίνηση μου.
Έχω και προίκα τον 18-55 οπότε είμαι έτοιμος.
Το έψαξα πάρα πολύ.
Σε κοντινά χρήματα δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε φωτογραφική εμπειρία.
Τα κουσούρια της Fuji τα ξέρω αν και το μεγάλο που ήταν η εστίαση φαίνεται να το έχει αφήσει στο παρελθόν.
Περίπου στα επίπεδα της α6000 το είδες το σκόπευτρο της X-T10;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.