Under Fire
AVClub Enthusiast
Καλησπέρα, ερώτηση προς όλους τους χρήστες Fuji, ψάχνω spare μπαταρία(ιες), κάποια πρόταση από Amazon UK, η εμπειρία από Fujicel που βρήκα στην Ελλάδα?
Παρε patona ειναι οκ
Καλησπέρα, ερώτηση προς όλους τους χρήστες Fuji, ψάχνω spare μπαταρία(ιες), κάποια πρόταση από Amazon UK, η εμπειρία από Fujicel που βρήκα στην Ελλάδα?
.... Την Χ-Ε2 όμως δεν την έχω για αυτό το λόγο αλλά για το αρχείο που δίνει και κατά 90% τη δουλεύω με αναλογικούς ΟΜ και ένα focal reducer + speed booster της Camdiox (ένα στοπ φωτεινότητα κέρδος και εστιακή απόσταση όσα γράφει ο κάθε φακός, αφού το κροπ Χ1,5 εξαλοίφεται από το 0,72Χ)
Μα εγω δεν μιλω φίλε για εσενα που την πηρες τωρα την ΧΕ2 τσαμπα αλλα γιαυτον που την πηρε εξαρχης και την πλήρωσε φουλ τιμη και η μηχανη ηταν γαϊδούρι στην εστιαση και την πούλησε ....
Δηλ. Αρχικούς αγοραστές οπως εσυ και εγω την ΕΜ1.... Αν την ΕΜ1 την παρει τωρα καποιος 700ευρω δηλ. όσο πωλείται σε grey market προφανως και δεν θαχε κανενα προβλημα που μετα απο 2 χρονια της εβαλε focus peaking της προκοπής, ηλεκτρονικό κλειστρο, βιντεο της προκοπής και αλλα πεντακοσια εξτρα (hires δεν περνει ετσι κιαλλιως)....
Νεες λειτουργιες οπως το focus stacking, keystone, Livecomposite κ.α, ναι ειναι πρόσθετα που μετα στα βαζει και λες ευχαριστω πολυ γιατι δεν τα ηξερες απο πριν αλλά όχι και να ευχαριστούμε για το αυτονόητο δηλ. να κανουν την μηχανη να εστιαζει αξιοπρεπώς ... Ακομη μετα απο 2 χρονια περιμένουμε να βελτιώσει η Oλυμπους στην ΕΜ1 το CAF (τωρα στο τελευταιο firmware εστρωσε καπως και ακομη blackout υπαρχουν μεταξυ των καρε στο EVF) ενω αν δεις τις διαφημίσεις της εποχής το εκθείαζε ...
Υ.Σ. Ωραία γεύση μου άφησαν οι φωτογραφίες σου :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.