Σ' ευχαριστώ για την απάντηση ! Άρα να μείνω σίγουρος ότι θα 'χει Ελληνικά απ' το εργοστάσιο; (τους ξαναρώτησα γράφοντας τις γλώσσες που ανέφερες, να δω τι θα απαντήσουν)
Να προσέχουμε τι γράφουμε και πως το γράφουμε γιατί μας διαβάζει αρκετός κόσμος και πιθανόν να βγάλει εσφαλμένα συμπεράσματα.
Αν τώρα αυτά που γράφουμε δεν έχουν τη σωστή διατύπωση καλύτερα να μην τα ποστάρουμε γιατί πιο πολύ σύγχυση προκαλούν παρά βοηθούν.
Το πρόβλημα του φόρουμ τον τελευταίο καιρό είναι ότι έχουν γίνει κάποιες "συμμαχίες".
Εγώ δε θα μπω σε αυτό το παιχνίδι.
Αν θες πάντως τη γνώμη μου όσο λάθος μπορεί να ήταν οι ειρωνείες και οι επιθέσεις απέναντι σου
τόσο λάθος ήταν χτες και τα γραφόμενα σου.
Μπορεί να μην το έκανες σκόπιμα αλλά ο μόνος που σε κατάλαβε ήταν ο Γιάννης.
Δεν θα ήταν λοιπόν καλύτερα να διαχωριζαμε τους "φωτεινούς" (διάφραγμα) από τους "γρηγορους" (AF);
ς....τον 35mmf1.4 τον έχεις κυρίως για φώτος κινούμενων αντικειμένων όπου χρειάζεσαι γρήγορη ταχύτητα και για το dof, η σταθεροποίηση θα βοηθούσε στο βίντεο ή σε σταθερά αντικείμενα άλλα προσωπικά δεν είναι αυτό που θέλω από έναν φακό όπως ο fuji 35mmf1.4....είναι και το τι θέλει ο καθένας βέβαια....προσωπικά θα χάριζα anytime την σταθεροποίηση στον olympus 25mmf1,8 αν γινόταν 25mmf1.....
Ολες οι νεες δυνατοτητες της xe2 με το νεο firmware, υπαρχουν ηδη στις xt1 kai xt10 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.