Fuji XE-2 !!! ( & XE-2s)

ευτυχώς είναι κρυμμένοι αυτοί που πήραν με 380ε την x-e2 μπας και ξεχάσουμε να βαράμε το κεφάλι μας στοι τοίχο

Απάντηση: Re: Fuji XE-2 !!! ( & XE-2s)

Δεν παίζει αυτό το "συγκριτικό", έχει γίνει πριν την (πρόσφατη) αναβάθμιση 4.0 της Χ-Ε2, που την κάνει ίδια με την X-E2s
http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/x/fujifilm_x_e2/features/page_08.html

ΥΓ
Εγώ την πήρα 350 με 500 κλικ :)
είναι ακριβότερη και οχι αδικαιολογητα, ναι μεν έχει γίνει αναβάθμιση και στην απλή αλλά όσον αφορα το iso στην παλία παει μεχρι 25000 ενώ στην καινούρια το διπλασια, έχουνε διαφορά στο buffer 10 η παλια και 18 xe2s και στα σημεια εστίασης γιαυτό και είναι ακριβότερη η καινούρια και η παλία εξακολουθεί να είναι φθηνότερη, και ισως στο μέλλον πάρει και περισσότερες αναβαθμίσεις η καινουρια,

ασχετο: όπως έχω ξαναπεί η μηχανή δεν κάνει τον φωτογράφο, και η παλιά μια χαρά είναι, προσωπικά όμως αν την αγόραζα θα έπαιρνα την καίνουρια, έχει διαφορά και στα πλήκτρα(ευκολότερο πάτημα) απ οτι έχω διαβασει, ίσως έχει κ άλλες διαφορές που θα μ ένδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποιος κάτοχος έδω

Τα σημεία εστίασης έγιναν 77 και στην Χ-Ε2, σε jpeg τα ΙSO ξεπερνούν τις 50.000 και στις δύο, αισθητήρας και σύστημα εστίασης είναι ακριβώς τα ίδια και στις δύο, το ηλεκτρονικό κλείστρο δίνει ταχύτητα 1/32.000 (πάλι και στις δύο)

http://bestmirrorlessblogs.com/news/fujifilm-x-e2s-vs-x-e2/

Όχι αλλά θα το κάνω μόλις ..περπατήσω καθόσον μια τούμπα απέφερε περιποιημένο διαστρεμματάκι...
Τα τυχερά του επαγγέλματος βλέπεις..

Να 'σαι καλά Νίκο! Μου θύμησες μια Canon AE-1 Program που έφυγε πακέτο με έναν 35-70 f4.00 από το "ρολόϊ" του Πόρου και έσκασε στην πλαγιά. Κατεβήκαμε έντρομοι να δούμε το... κουφάρι, και ω του θαύματος εκτός από μια μικρή αμυχή, το μηχανάκι με συνόδεψε άλλα 20 χρόνια - μέχρι που το αποχωρίστηκα (βλακωδώς...)!

Χαχαχαχααααααα
μόνο που αν έφευγα στην πλαγια με το μηχανακι που οδηγουσα, σίγουρα δεν θα σας συνόδευα στο εξής :)

στο σκοπευτρο της xe2 η μηχανη δειχνει το καδρο συμφωνα με το exposure που εχω βαλει, ξερει κανεις πως το απενεργοπιω ωστε να δειχνει συνεχεια φωτεινο καδρο?
φανταζομαι για ολες fuji θα ειναι το ιδιο, αλλα εγω την χε2 εχω
οταν τραβαω στο studio εχει σκοταδι στο σκοπευτρο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

α το βρηκα σε περιπτωση που θα το θελει κανεις:)

set up 1
screen set up
preview exp in manual mode = off

και ενα αλλα ενδιαφερον απο το φορουμ που το βρηκα ... θα το ελεγξω το βραδυ, αλλα μαλλον για αυτο δεν ασχοληθικα ποτε με αυτο με την GX1 μου:)

It's too bad that it can't automatically detect the flash or trigger and then turn this function on and off as appropriate. I read that
Panasonic cameras do this automatically.

Last edited: