Fuji XT-2 φωτογραφία

Έλεγα απο Ελλάδα αλλά με προβλημάτισε λίγο το θέμα της εγγύησης.
Ήταν η 2η επιλογή μου το Amazon αλλά και πάλι εάν πάθει κάτι πάλι 12μήνες θα σου αναγνωρίσουν στην Fuji Greece

Από που θα την πάρεις γιατί στο εξωτερικό έχει και δώρο το Power Booster Grip.
https://www.amazon.de/Fujifilm-Syst...UTF8&qid=1496335956&sr=8-3&keywords=x-t2&th=1

Στο γερμανικό amazon η τιμή είναι 1999. Στο γαλλικό 1805.
Άρα δεν είναι τόσο μεγάλη προσφορά γιά κάποιον που δεν θέλει όπωσδήποτε το battery grip.
Στην γαλλία η προωθητική ενέργεια της Fujifilm είναι 200 ευρώ έπτωση στην X-pro 2. Δυστυχώς.

εγω θα επερνα την προσφορα με το γκριπ και θα το πωλουσα 250 ευρω....:a0210:

εγω θα επερνα την προσφορα με το γκριπ και θα το πωλουσα 250 ευρω....:a0210:
Εγώ θ αγόραζα από Ελλάδα, δεν είναι κ μεγάλη η διαφορά τιμής, εξάλλου, παλιότερα που είχα χρειαστεί το service είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος

Re: Απάντηση: Fuji XT-2 φωτογραφία

Στο γερμανικό amazon η τιμή είναι 1999

Βάλε και +100 ευρώ τα κερατιάτικα (μεταφορικά και διαφορά ΦΠΑ) που ισχύουν για το 99,9% από μας. 2.049 από mediamarkt με 48 άτοκες

Re: Απάντηση: Fuji XT-2 φωτογραφία

Δεν μας λέει κάτι καινούριο το βίντεο. Και πώς να μας πει, αφού είναι από τον Οκτώβριο του '16.

Δεν μας λέει κάτι καινούριο το βίντεο. Και πώς να μας πει, αφού είναι από τον Οκτώβριο του '16.
Μικρό το κακό, ισως κάποιοι αλλοι όπως κ εγώ, να μην το εχουν παρακολουθήσει

Με τι κόστος άραγε αν κάνουν κάτι τέτοιο.
Επίσης η Fuji δεν είναι Σόνυ να μπορεί να κρατήσει 10 μοντέλα σε παραγωγή. Άρα μήπως το ετοιμάζει για επόμενο μοντέλο και όχι για διαφορετικό;

Πάντως Τέο οι φωτογραφίες σου και χωρίς Fuji και χωρίς ibis μια χαρά είναι! Απορώ γιατί έδωσα τον 12αρη samyang.