Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Είστε σίγουροι ότι έχει εγγύηση στην Ελλάδα από Grey Market?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δεν ξέρω ,δεν τον πήρα .Για 150-160 pancake ,μια χαρά θα ήταν .Από 400αρές που έχει.
Απο purnima ισχυε κανονικαΕίστε σίγουροι ότι έχει εγγύηση στην Ελλάδα από Grey Market?
Δεν ξέρω ,δεν τον πήρα .Για 150-160 pancake ,μια χαρά θα ήταν .Από 400αρές που έχει.
Παντως σαν πρωτη εμπειρια επειδη η Fuji σαν μηχανη εχει αλλη φιλισοφια ειναι ΑΡΙΣΤΗ.Παιδια η μηχανη εχει αλλα και πολλα κολπα,πολλες ευκολιες και χρηστικες ρυθμισεις.Αλλος κοσμος κυριολεκτικα
Βαριέμαι να ξαναγράψω τι πέρασα στην αγορά του 50 140 και όταν χρειάστηκε καθαρισμό, εσωτερικό η xt1. Απίστευτη κοροϊδία από την αντιπροσωπεία, από την οποία ποτέ κανείς δεν απάντησε και μόνο με το εξωτερικό service) άλλο μαρτύριο αυτό) μιλούσα. Αν βρω το μήνυμα θα το αντιγράψω.Επίσης μου είχε αρέσει η τηλεφωνική αντιμετώπιση τόσο με την εταιρεία όσο και με το service .Ελπίζω να μην έχει αλλάξει αυτό.
Παντως σαν πρωτη εμπειρια επειδη η Fuji σαν μηχανη εχει αλλη φιλισοφια ειναι ΑΡΙΣΤΗ.Παιδια η μηχανη εχει αλλα και πολλα κολπα,πολλες ευκολιες και χρηστικες ρυθμισεις.Αλλος κοσμος κυριολεκτικα
Έχω βάλει κόσμο σε έξοδα με τα δείγματα μου.
Καλύτερα να μην ανεβάζω.
Θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος;
Βαριέμαι να ξαναγράψω τι πέρασα στην αγορά του 50 140 και όταν χρειάστηκε καθαρισμό, εσωτερικό η xt1. Απίστευτη κοροϊδία από την αντιπροσωπεία, από την οποία ποτέ κανείς δεν απάντησε και μόνο με το εξωτερικό service) άλλο μαρτύριο αυτό) μιλούσα. Αν βρω το μήνυμα θα το αντιγράψω.
Στάλθηκε από το LG-K120 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε Teodot.Επειδη και εγω πρωτη φορα πιανω πιανω στα χερια μου fuji δεν γνωριζα πως εχει πληθος διευκολυνσεων για ποιο ανετη φωτογραφιση απο τον χρηση.Κυριολεκτικα την φερνεις στα μετρα σου.Με το διαφραγμα π.χ,το αλλαζεις πανω απο τον φακο σε χρονο dt,χωρις να μπαινεις σε ροδελες ή σε μενου.
Γιώργο γέμιζε χρώμα η οθόνη.
Velvia έχεις επιλέξει;
Καλα κ με την ροδελα αλλαζεις διαφραγμα πολυ γρηγορα κ σε αλλες μηχανες αλλα η αισθηση του κλικ στην αλλαγη του διαφραγματος οντως ειναι πολυ ωραια![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.