Τον προηγούμενο μήνα έκανα τα πρώτα γενέθλια της Χ-Τ20.
Ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ένας χρόνος και ξεπέρασα στα 12000 κλικ.
Δεν είναι πάρα πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η μοναδική μου φωτογραφική και το κινητό δε το χρησιμοποιώ για φωτογραφία.
Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστηση του φίλου με το νέο του απόκτημα.
Με χαροποιεί το γεγονός ότι επηρεάστηκαν φίλοι και μέσα από το φόρουμ εδώ και δια ζώσης και προέβησαν σε αντίστοιχη αγορά
με τη δική μου χωρίς να το μετανιώσουν.
Δε θα πω αν η μηχανή μου είναι καλύτερη από των άλλων γιατί υπάρχουν πια σε αυτό το εύρος τιμής πάρα πολλές και καλές επιλογές.
Θα πω όμως με βεβαιότητα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή μηχανή με άριστα αποτελέσματα σε φωτογραφία και βίντεο.
Έχω μείνει ευχαριστημένος από την ευκολία χρήσης των αρχείων μετά τη λήψη και αναφέρομαι στα jpeg που στα δικά μου μάτια είναι εξαιρετικά,
και το τονίζω στα δικά μου μάτια και γούστα γιατί εδώ μέσα έχω δει να μην αρέσουν και σε κάποιους και είναι σεβαστό.
Ωστόσο για εμένα και στα μάτια των περισσοτέρων χωρίς κόπο έχεις έτοιμες φωτογραφίες για χρήση ψηφιακή ή εκτύπωση.
Αυτό όμως δεν έρχεται σε αντίθεση ότι παράλληλα υπάρχουν και εξαιρετικά raw για τους λάτρεις της επεξεργασίας.
Το κενό που είχα από την Χ-Μ1 και Χ-Τ10 στο βίντεο είναι παρελθόν και πια τη χρησιμοποιώ χωρίς ενδοιασμό και στα βίντεο μου.
Όπως έχω ξαναγράψει μια δεύτερη και τρίτη μπαταρία είναι απαραίτητη για all day χρήση και απορώ γιατί ακόμη δεν έχω κάνει κίνηση αγοράς.
Για να μην κουράζω θα κλείσω λέγοντας ότι για την ερασιτεχνική χρήση που κάνω με τους κατά καιρούς πειραματισμούς μου η μηχανή
είναι ότι πρέπει και δεν αναγκάζομαι να λαχταρώ άλλες μηχανές ακόμη και ακριβότερες, μάλλον θα γεράσουμε μαζί,
εκτός και αν η Χ-Τ30 έχει κάτι το εξαιρετικό και την απαρνηθώ.
Μαζί λοιπόν η μηχανή σε κάθε χαρά και πανηγύρι και για αυτό θα σας ποστάρω το καλύτερο review.
5 φωτογραφίες απείραχτες με στάνταρ χρωματικό προφίλ, auto iso και nr-4 και νύχτα και μέρα. Η πρώτη είναι με τον δανεικό 56αρη που είναι καθηλωτικός,
οι υπόλοιπες με το διαμάντι τον 18-55 που αξίζει και το τελευταίο του ευρώ.
F4 Εφήβων - Τήνος 2018 by
Panos Tiniakos, on Flickr
Πρωταθλητές 2018 (1) by
Πρωταθλητές 2018 (2) by
Πρωταθλητές 2018 (3) by
Πρωταθλητές 2018 (4) by