Fuji XT-3 φωτογραφία

παιδια μην κολλάτε στην fuji, υπάρχουν κ άλλες μάρκες, αφήστε εμάς στον πόνο μας

η xe2s πουλάει ακόμα,

μήπως αγόρασε καποιος την xt3 να μας πει;

Όπως πάντα, η αλήθεια είναι όντως κάπου στη μέση....

Τουλάχιστον η XT3 έχει τώρα ένα αρνητικό λιγότερο!

Μήπως με διαβάζουν;

Ακόμη δεν στέγνωσε το μελάνι της γκρίνιας μου για το FAT32 από χτες και προχτές! :p

Χαχα! Αυτό θα έγραφα κι εγώ.

Τουλάχιστον αυτοί βγάζουν beta firmware και όχι beta μηχανές όπως μερικοί μερικοί... :afro:

Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Όταν θα βγει η Χ-Η2 που θα έχει ibis σας θέλω έτοιμους.
Μην μου λέτε μετά δεν μου αρέσει το χρώμα.

Δεν θα μας αρέσει η τιμή!!!χαχα

Αν αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας γινόταν πραγματικότητα, προσωπικά θα έκανα κωλοτούμπες για μια εβδομάδα έτσι και ήμουν κάτοχος.

Εδώ και μόνο που το σκέφτομαι, με το ζόρι κρατιέμαι.

Είναι στον άνθρωπο. Ο φίλος τζο, ας πούμε, θα έλεγε: Τι, είχε τόσο καιρό ibis και δεν ήταν ενεργοποιημένο; Θα την πέταγε στον τοίχο και θα την έσπαγε.. :smash:

Τζο, ελπίζω να αντέχεις λίγο πείραγμα...-bye-

Ετοιμος πλεον για την αγορα της Χ-Τ3 με βασικο φακο τον XF 18-55 F/2.8-4 ΟΙS και σαν δευτερο τον XF 23mm f/2 R WR. Δεν ξερω εαν την εχει αγορασει καποιος αλλος, αλλα Δευτερα κανω καταθεση με PayPal και την παραγγελνω.
Ποιο απο τα δυο e-shop να επιλεξω απο την εμπειρια σας ? Η τιμη πανω κατω "+ -" ειναι στα ιδια, δεν κολλαμε τωρα εκει.

https://www.e-infin.com/eu/
ή
https://www.eglobalcentral.eu/

Παρακατω σας παραθετω την απαντηση του eglobalcentral σε ερωτηση μου για το firmware της καμερας.

Dear Customer,
Thank you for your message.

With regard to your inquiry. Please be kindly informed, that all items sold or listed or our site are 100% new, genuine and usable worldwide, we do not sell any refurbished item. We source our products from reputable and worthy supplier worldwide. Please do not worry about it.

Items come with standard set of accessories and box from the manufacturer.
Fujifilm X-T3 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
NP-W126S Li-Ion Battery Pack
BC-W126S Battery Charger
EF-X8 Shoe Mount Flash
Body Cap for Fujifilm X-Mount Cameras
Shoulder Strap
Strap Clip
Protective Cover
Clip Attaching Tool
Hot Shoe Cover
Vertical Grip Connector Cover
Connector Cover
Sync Terminal Cover
Cable Protector

You better buy International version of the camera by paying extra 9.99 EUR as it has multi languages.
You can download official firmware updates from Fuji.
Should you have any further inquiries, please feel free to contact us.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Σιγά μην τους φιλήσω και τα πόδια που ξεκόλλησαν από το FAT32!

Χαχα! Τωρα το διάβασα αυτό!

Καλά ντε, δεν είπαμε να τους φιλήσεις και τα πόδια. Ένα φιλικό χτυπηματάκι στην πλάτη το αξίζουν.

Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα θα άπλωνα χαλί να πέσω στα γόνατα να προσκυνήσω τον θεό Kaizen. :p

Σοβαρά τώρα, δεν αντιλέγω ότι η Fuji προσπαθεί. Γι’ αυτό άλλωστε αναπτερώθηκε το ενδιαφέρον μου γι’ αυτήν.

Και το HLG πολύ σηκαντική προσθήκη θα είναι, αλλά κι εδώ θα γκρινιάξω. Είναι δυνατόν να προσφέρεις 10bit και να μην προσφέρεις μαζί και HLG;

Γενικά βιάζονται να βγάλουν μηχανές οι εταιρίες, αλλά η Fuji ακόμη πιο πολύ.

Αυτό που συμπεραίνω εγώ είναι ότι η X-H2 θα είναι το πλέον ολοκληρωμένο μοντέλο της Fuji.
Αυτά που προστίθενται και θα προστίθενται στην X-T3 ακολουθούν την πορεία ολοκλήρωσης της X-H2.
Για την X-H2 τα ετοιμάζουν.

Πως και έγινε ο 35 f1.4, 23 f2.0?

Εγώ περισσότερο εμπιστεύομαι το e-infin παρά το άλλο. Όχι ότι έχω κάποια κακή εμπειρία με το global, απλά το site τους βγάζει μία κακή αίσθηση φτήνιας..

Καλύτερα να πουν τη γνώμη τους αυτοί που έχουν κάνει αγορές από εκεί.

Από το e-infin που πήρα κάτι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το προϊόν, ταχύτητα, εξυπηρέτηση κτλ. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι ξέχασαν να βάλουν το καλώδιο ρεύματος της κάμερας. :flipout:

Φιλος εχει και τους δυο σε Χ-Τ2 και μου ειπε ξεκαθαρα πας στον 23ρι f2.0 για βιντεο και πιο γρηγορο AF. Τωρα θα δουμε.........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα θα άπλωνα χαλί να πέσω στα γόνατα να προσκυνήσω τον θεό Kaizen. :p

Σοβαρά τώρα, δεν αντιλέγω ότι η Fuji προσπαθεί. Γι’ αυτό άλλωστε αναπτερώθηκε το ενδιαφέρον μου γι’ αυτήν.

Και το HLG πολύ σηκαντική προσθήκη θα είναι, αλλά κι εδώ θα γκρινιάξω. Είναι δυνατόν να προσφέρεις 10bit και να μην προσφέρεις μαζί και HLG;

Γενικά βιάζονται να βγάλουν μηχανές οι εταιρίες, αλλά η Fuji ακόμη πιο πολύ.

Αυτό που συμπεραίνω εγώ είναι ότι η X-H2 θα είναι το πλέον ολοκληρωμένο μοντέλο της Fuji.
Αυτά που προστίθενται και θα προστίθενται στην X-T3 ακολουθούν την πορεία ολοκλήρωσης της X-H2.
Για την X-H2 τα ετοιμάζουν.

Λογικά η X-H2 θα είναι πολύ ολοκληρωμένη μηχανή. Βασικά και η X-T3 είναι, αλλά της λείπει το ibis.

Με την Χ-Η2 και το ibis θα απολαμβάνεις όλους τους prime με σταθεροποίηση. Και όχι μόνο, 16-55 2.8 κ.ο.κ. Χαμός, λεφτά να έχεις να χαλάς..

Θα έχει και καλύτερο κράτημα, ας ελπίσουμε και νέα μπαταρία, ίσως και 4.2.2, ε;

Έχω την αίσθηση ότι αυτή δεν θα την κοστολογίσουν όπως την X-T3 όμως, θα θελήσουν να διαχωρίσουν λίγο τις κατηγορίες. Πιστεύω ότι δεν θα έχει κάτω από 2.000, μακάρι να διαψευσθώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Και dual IS με τους φακούς με IS θα έχει η X-H2, όπως θα έχει σε λίγο και η X-H1 με το firmware update.

Γι’ αυτό και προβληματίστηκα για τον npetrouu μήπως να μην προσπεράσει τόσο εύκολα την περίπτωση της X-H1.

Πιο σταθερές λήψεις εντός σπιτιού σε φωτογραφία και βίντεο με το στάσιμο θέμα του νεογέννητου είναι πιο σημαντικές από τα 10bit και τα 4K/60p της X-T3.