Fuji XT-3 φωτογραφία

Ναι, μιλησα και με email μαζι τους..... μου ειπαν 6 με 8 μερες για παραδοση.
Αλλα δεν βλεπω το 8....... μονο το 6 χαχαχαχαχα

Για να σου έδωσαν τόσο σύντομα ευρωπαϊκό tracking number σημαίνει ότι σώμα και φακό τα είχαν ήδη σε παρακαταθήκη στην ευρωπαϊκή τους αποθήκη.

Μακαρι.......... υπομονη λιγες μερες λοιπον. Δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω !

με το καλό να παραλάβεις, φοβερό το μηχανάκι, αν δεν πάρω GFX50R, με βλέπω γιαυτην
θα περιμένουμε με αγωνία εντυπώσεις

Σημερα θα παω και για ενα Flash. Λεω για το Nissin i60A το οποιο ειναι και ασυρματο και θα βολεψει απιστευτα..

30ml62v.jpg

Υπαρχει καποια καλυτερη προταση μεχρι 200κατι ευρω ?

Πολυ αξιολογες οι τιμες της Godox. Το θεμα ειναι να αξιζει κιολας, μην αγοραζω παλι flash...

Είχα το i40 σε m43 και άλλαξα σε TT350 σχεδόν ίδια απόδοση αλλά ποιο ευέλικτο το Godox και καλύτερη συμβατότητα.

Στην Fuji πήρα εξ αρχής το Godox και ηρέμησα, και σε συνδιασμό το το Χ1Τ μπορώ να δουλέψω και το ΤΤ350 που έχω από τα m43

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θέλεις on-camera να χρησιμοποιείς το φλας, εγώ είμαι υπέρ του Nissin i60A.

Πολύ μικρότερος όγκος από το αντίστοιχης απόδοσης Godox 685.

Στον ίδιο όγκο του i60A, το Godox 350 έχει αισθητά χαμηλότερη ισχύ και χρόνο επαναφόρτισης.

Αν θέλεις on-camera να χρησιμοποιείς το φλας, εγώ είμαι υπέρ του Nissin i60A.

Πολύ μικρότερος όγκος από το αντίστοιχης απόδοσης Godox 685.

Στον ίδιο όγκο του i60A, το Godox 350 έχει αισθητά χαμηλότερη ισχύ και χρόνο επαναφόρτισης.

Ισχύει μην ξεχνάς βέβαια ότι το Nissin i60A κάνει σχεδόν τα 3πλά λεφτά από το Godox 350.
Με 81 ευρώ με μεταφορικά καθάρισες με το Godox 350. (Με παζαράκι ο παρακάτω σου κόβει και άλλα 2-3 ευρώ). To έχω στην Olympus em1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για ερασιτεχνική χρήση προφανώς, κανένα θέμα, λειτουργεί άψογα!
https://www.ebay.co.uk/itm/UK-Godox...m=192236386874&_trksid=p2045573.c100505.m3226

Βλέπω την ασημί προτιμούν οι αγοραστές της X-T3. Ειδικά αυτοί που έχουν ήδη φακούς.

Στο amazon.com:
Στην 9η θέση η ασημί σκέτο σώμα, στην 29η η πρώτη μαύρη με 18-55.

Στο amazon.de:
Στην 15η θέση η ασημί σκέτο σώμα, στην 25η η πρώτη μαύρη με 18-55.

Αν και θα περίμενα ως πρωτοεμφανιζόμενη μηχανή να καταλάμβανε η X-T3 υψηλότερη θέση στις πωλήσεις.

Μια ερωτηση σχετικα με τις μπαταριες της Χ-Τ3.
Η μηχανη φοραει την NP-W126 με κοστος της Original Fuji καπου στα 90 ευρω.
Απ' οτι βλεπω βγαζουν μπαταριες τοσο η DURACELL αλλα και η Ansmann.
Και οι δυο εταιριες ειναι γνωστες στον χωρο της μπαταριας, τις εχει δοκιμασει κανεις ?
Να τις εμπειστευτω και να αγορασω 1-2 μπαταριες Ansmann - DURACELL ή οχι ??