Fuji XT-3 φωτογραφία

απ αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα, η διαφορα στη φωτο ειναι μικρη .
Πιο πολυ εστιασαν στο βιντεο και στο AF συστημα.

Δεν υπαρχουν δυστυχως καλοι ανταπτορες στη fuji για να βαλεις με αξιωσεις αλλους φακους, οσοι υπαρχουν ειναι μετριοι και λιγο δοκιμασμενοι.
Ουτε η γνωστη metabones δε βγαζει καποιον καλο ανταπτορα για το συστημα δυστυχως....οποτε μονο native φακοι (εκτος αν θελεις να δουλευεις manual focus)

αλλωστε τι νοημα θα ειχε να παρεις την ΧΤ3 που εχει τοσο καλη εστιαση και να βαλεις φακους με ανταπτορα?

δεν μας ειπες επισης αν σ ενδιαφερει το βιντεο που σαφως χρειαζεσαι το IBIS ?

Αν οχι, τοτε ο 16-55 ειναι ιδανικος φακος, εστω και χωρις σταθεροποιηση.

Επισης, αν οχι παλι, γιατι να μη πας στη πολυ πιο φτηνη ΧΤ2... ιδια σχεδον εικονα θα εχεις και με τα υπολοιπα χρηματα παιρνεις το φακο .
Δε φανταζομαι οτι τραβας πουλια και σπορ , για να μη σου φτανει η ταχυτητα της XT2 !

Τα πράγματα είναι απλά αν δεν σε νοιάζει και τόσο πολύ το βίντεο πάρε τον 16-55...ακόμα και χωρίς σταθεροποίηση με το f2,8 και το καλό υψηλό iso της μηχανής θα είσαι σχετικά οκ ακόμα και σε βράδυ, αν σε νοιάζει το βίντεο τότε πάρε τον 18-55 καθώς η σταθεροποίηση που έχει ο φακός είναι πολύ σημαντική σε βίντεο.

Τα βιντεο που θα κληθει ν' αποθανατησει κατα κυριο λογο η καμερα θα ειναι με πρωτο θεμα την μικρη μας που αναμενουμε να ρθει στον κοσμο σε 3 μηνες. Η καμερα αγοραζεται για χαρη της και μονο και θα την καταγραφει στα παιχνιδια της κ.τ.. κ.τ.λ..
Σιγουρα λοιπον θα υπαρχουν βιντεο...

Παιδια σας ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα και για τις συμβουλες σας....
Οποτε παω για.......
1) X-T3
2) XF18-55mm F2.8-4 R LM OIS
3) XF 35mm f/1.4
Και για αρχη νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα ολα αυτα.

Και κατι αλλο, στο σαιτ του eglobalcentral αναφερει κατι για φλασαρισμα γλωσσων με 10 ευρω εξτρα κοστος, διοτι η μηχανη εχει μεσα μονο Αγγλικα. Αξιζει κατι τετοιο ? Επηρεάζει το Firmware της μηχανης σε κατι ? Ρωταω διοτι απο τη στιγμη που Ελληνικα ΔΕΝΝΝΝ μηπως ειναι ματαιο η περιττο να της πειραξουν το Firmware με φλασαρισματα κ.τ.λ.

Παιδια σας ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα και για τις συμβουλες σας....
Οποτε παω για.......
1) X-T3
2) XF18-55mm F2.8-4 R LM OIS
3) XF 35mm f/1.4
Και για αρχη νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα ολα αυτα.

Και κατι αλλο, στο σαιτ του eglobalcentral αναφερει κατι για φλασαρισμα γλωσσων με 10 ευρω εξτρα κοστος, διοτι η μηχανη εχει μεσα μονο Αγγλικα. Αξιζει κατι τετοιο ? Επηρεάζει το Firmware της μηχανης σε κατι ? Ρωταω διοτι απο τη στιγμη που Ελληνικα ΔΕΝΝΝΝ μηπως ειναι ματαιο η περιττο να της πειραξουν το Firmware με φλασαρισματα κ.τ.λ.

Στα αληθεια υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει μενου καμερας σε αλλη γλωσσα πλην αγγλικων ?

Εγω εννοειται δεν θα εδινα μια για κατι τετοιο. Απολυτως αχρηστο και κυριως δεν θα εμπιστευομουν να μου ξεσφραγισουν την καμερα μου καποιοι και να κανουν κατι σε αυτην. Ακομα και να την φυσηξουν να φυγει η σκονη απο το εξωτερικο κελυφος.

Ξεσφραγίσουν; Καλό! Εμένα η gh5 μου ήρθε χωρίς καλώδιο ρεύματος από εκεί! :) Τους ζήτησα επανειλημμένα να μου το στείλουν, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά.
Μου είπαν να πάω να αγοράσω ένα και να τους στείλω την απόδειξη για να μου βάλουν τα λεφτά. Θεοί.

Και εγώ Ελληνικά βάζω στα μενού πάντα, όχι ότι αν ήταν στα Αγγλικά θα με πείραζε άλλα προτιμώ την δική μας γλώσσα.

Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Επιτέλους! Αδικαιολόγητη η προσκόλλησή τους τους στο παρελθόν με το Fat32.

Τώρα θα ακουστούν πάλι εκθειάσεις του τύπου kaizen, για κάτι που όφειλαν εδώ και χρόνια να κάνουν.

Τίποτα δεν όφειλαν να κάνουν.
Τα χαρακτηριστικά είναι στο χαρτί. Τα διαβάζεις και αν δεν σου κάνουν δεν αγοράζεις το προϊόν.
Το ότι δίνουν συνεχώς έξτρα πράγματα χωρίς κανένα αντίτιμο, οι χρήστες μόνο ως καλό μπορούν να το εκλάβουν.
Όταν παίρνεις μία μηχανή που κάνει 10 πράγματα και στην πορεία σου δίνουν άλλα 10, τι πρέπει να κάνεις; Να τους βρίσεις;

Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Τίποτα δεν όφειλαν να κάνουν.
Τα χαρακτηριστικά είναι στο χαρτί. Τα διαβάζεις και αν δεν σου κάνουν δεν αγοράζεις το προϊόν.
Το ότι δίνουν συνεχώς έξτρα πράγματα χωρίς κανένα αντίτιμο, οι χρήστες μόνο ως καλό μπορούν να το εκλάβουν.
Όταν παίρνεις μία μηχανή που κάνει 10 πράγματα και στην πορεία σου δίνουν άλλα 10, τι πρέπει να κάνεις; Να τους βρίσεις;

Δεν είναι ακριβώς έτσι, η αλήθεια είναι πάντα κάπου στην μέση, ισχύουν αυτά που λές, άλλα γενικότερα η Fuji ειδικά παλιότερα έβγαζε να το πω κάπως χοντρά ''Beta'' προϊόντα. Να σου πω ένα παράδειγμα η Fuji X-E2, την παρουσίαζε σαν ''σφαίρα'' σε εστίαση στα χαρτιά άλλα στην πράξη η μηχανή σερνόταν, τόσο σε εστίαση (ειδικά το βράδυ) όσο και σε ταχύτητα λειτουργίας, έπρεπε να φάει ένα σκασμό Updates σε βάθος 2-3 ετών για να φτάσει σε σημείο να κάνει ότι υποσχόταν και ότι μπορούσε να κάνει το Software εξαρχής, ενώ π.χ. η Sony A6000 straight from the Box με Firmware 1.0 έκανε ότι υποσχόταν με Maximum αξιοποίηση του Hardware.
Από την άλλη η Fuji έχει μάθει να ακούει τους καταναλωτές της και διορθώνει/προσθέτει πράγματα κάτι που δεν το κάνει σχεδόν κανένας άλλος (άντε εξαιρώ την olympus σε κάποιες μηχανές) και αυτό είναι προς τιμή της και μπράβο της!