Fuji XT-3 φωτογραφία

Οι πρωτες φωτογραφιες....
Σιγουρα ο ΟΣΚΑΡ (το σκυλακι στο βαθος) δεν πολυνοιαζεται....]

Θα νοιαστει......αυτος θαναι το πρωτο "θυμα" ως συνηθως των φωτογραφων. :D

Aντε να την χαρεις οσο δεν παει.

Ακομη δεν την εχω πιασει στα χερια μου.... Η γυναικα την εχει στη δουλεια, εκει εγινε η παραδοση.
Σε καμια ωρα θα την επεξεργαστω.

Re: Απάντηση: Fuji XT-3 φωτογραφία

Και άφησες τη γυναίκα να κάνει unboxing?!:7SFGSFG:
Σε θαυμάζω.:firstprize:

Χαχαχα καλιο φωτό unboxing και στο χέρι παρά ο ίδιος και καρτέρι.

Λοιπον ενα πρωτο αρνητικο.....

Η λαβη της X-T3 ειναι σχετικα μικρη για την παλαμη-δαχτυλα μου, συνολικα καμια 15ρια ΚΛΙΚ προλαβα να κανω και εμεινε απο μπαταρια η καμερα.
Αυτην την στιγμη η μπαταρια φορτιζει και κατεβαζω την εκδοση λογισμικου 1.01 για Firmware Update, οποτε η συνεχεια σε 1-2-3 ωρες μεχρι να φορτισει η μπαταρια....

Ερωτηση...... Μου εβγαλε 5-6 φορες το μήνυμα WRITE ERROR μετα το ΚΛΙΚ και φυσικα δεν αποθηκευσε φωτογραφιες στην καρτα μνημης, καρτα μνημης εχω μια SONΥ SD του 2012 ...αυτην που βλεπετε παρακατω.
Θελω να πιστευω οτι φταιει η πολυ χαμηλη σταθμη μπαταριας, ή πρεπει να αγορασω καποια πιο συγχρονη-γρηγορα τυπου U3 ? Αυτην που βλεπετε την ειχα αγορασει το 2012 και την δουλευα στην Sony DSC-HX200V που ειχα τοτε.
Να συμπληρωσω οτι πριν βαλω την καρτα μνημης στην καμερα, της εκανα ενα LOW LEVEL FORMAT μεσω του υπολογιστη σε FAT32.

4 φωτο με τον 50ρι πανω στην καμερα οπως την εβγαλα απο το κουτι της ...ολα Auto
https://flic.kr/p/2aLzLAw

2018-10-09 16.16.53.jpg
IMG_20181009_162236.jpg

1. Μεγεια και καλοκλίκωτη!

2. Πάρε καινουργια SD. Ειναι παλιά και πολύ πιθανό να εχει φθαρεί. Μην ξεχνάς οτι οι flash εχουν περιορισμένο αριθμό read/writes

3. Την SD πάντα την φορμάρουμε μέσα απο την κάμερα.

Εφυγα για την Sony SDXC 64GB SF-G Series UHS-II μεχρι να φορτισει η μπαταρια...

μην κανεις το λαθος και περασεις το νεο firmware με αυτη την καρτα η αδεια μπαταρια.... καλοκλικοτη!!!!:ernaehrung004:

Θα της περασω το νεο firmware 1.01 με την καινουργια καρτα που παω να αγορασω τωρα.

Θα της περασω το νεο firmware 1.01 με την καινουργια καρτα που παω να αγορασω τωρα.

Προς τι τόση βιασύνη να περαστεί άρον-άρον το τελευταίο firmware ακόμη δεν έπιασες καλά-καλά τη μηχανή στα χέρια σου;

Εξοικειώσου λίγο πρώτα με τη μηχανή. Έχεις καιρό να περνάς firmware στην πορεία.