Fuji XT-3 φωτογραφία

Anker PowerBank PowerCore+ 26800 mAh USB-C PD (με Power Delivery)
προτεινόμενο από τη Fujifilm τόσο για φόρτιση της μπαταρίας όσο και για τροφοδοσία των μηχανών της ενώ λειτουργούν:
http://digital-cameras.support.fuji...YcE9kY0Vfb3poQnhGaHA1RFVheWMyQTlQcHVnJTIxJTIx

8OATK0.jpg

Fk15Rl.jpg

LAGAcy.jpg

Aκόμα σε ισχύ η προσφορά στο amazon.es στα 50 ευρώ
Αποστολή προς Ελλάδα μέσω mailboxde.com

Μόνο το PD out δίνει 9V/3A για τροφοδοσία της μηχανής ενώ λειτουργεί.
Με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού εμφανίζει στην οθόνη και την ένδειξη ότι είναι στο ρεύμα.
400 λεπτά βίντεο τραβάει με το PowerCore+ 26800.

To usb out δίνει 5V/3A.
Απλά φορτίζει την μπαταρία, όταν η μηχανή είναι κλειστή.
Αν ανοίξεις τη μηχανή, δεν εμφανίζεται η ένδειξη ότι είναι στο ρεύμα.

Re: Απάντηση: Re: Fuji XT-3 φωτογραφία

Για να φορτίζω το PowerCore πήρα και το PowerPort Speed PD 5:

Fctg1C.jpg

Σύνδεσα τη μηχανή στο PD out του PowerPort και δεν εμφανίζεται η ένδειξη στην οθόνη της μηχανής ότι είναι στο ρεύμα.
9V/3A κι εδώ το PD out, αλλά δεν το δέχεται η μηχανή ως συνεχή τροφοδοσία. Εκτός και αν λειτουργεί ως συνεχής τροφοδοσία αλλά δεν εμφανίζεται η ένδειξη απλά.

Ενώ τον μετασχηματιστή 9V/2A που συνδέεται στο battery grip τον δέχεται ως συνεχή τροφοδοσία εμφανίζοντας την αντίστοιχη ένδειξη στην οθόνη της μηχανής.

έχει δοκιμάσει κανείς από τους κατόχους τα 30fps με γρήγορη κάρτα ; Ισχύει η δήλωση του Tony Northup ότι είναι 'overstatement' ;

Νεο αποκτημα για την Χ-Τ3, το φλας επρεπε να αγοραστει.
Απολυτα ικανοποιημενος για την χρηση που το θελω μετα τις πρωτες δοκιμες.

48981214_299354287358300_7481598945324433408_n.jpg48408377_336698717151020_7214237329932681216_n.jpg

ωραίο φλας,
έχω το nissin i40, και είμαι πολύ ευχαριστημένος, το i60 που το εχω δουλέψει, είναι ακόμα καλύτερο
καλες φλασιές !!😊

μεγειά για το φλας,

θέλεις να πεις γιατί το επέλεξες;
ή σε σχέση με godox που παίζουν αρκετά για fuji

Η χρηση μου ειναι 100% ερασιτεχνικη, γιαυτο αγορασα σχετικα φθηνο φλας.
Κατα κυριο λογο αποθανατιζω την οικογενοια και καποιες φορες φωτογραφιζω ακροβατικα στη σχολη της γυναικας που η χρηση φλας ειναι απαραιτητη λογο υπερβολικα χαμηλου φωτισμου.
Το Godox το απέρριψα μολις ειδα το μεγεθος του και το βαρος του.
Απο βδομαδα αναμενω και τον ασυρματο ανταπτορα AIR 1.

Επισης κατι αλλο παιδια..
Ειχα παρατηρησει οτι η ταπα του Sync βγαινει αρκετα ευκολα.
Ε, τελικα την εχασα καπου και παει ΤΕΛΟΣ η ταπα.
Που μπορω να βρω μια αλλη και επισης υπαρχει καποιος τροπος να μην βγαινει ευκολα ?
btr.JPG

To CVR-XT3 χρειάζεσαι, που το περιέχει. Είναι το ολοκληρωμένο σετ με όλα τα καπάκια της X-T3.
Και από Αμερική πιο φτηνά, εδώ.

Δεν φεύγει όμως με τίποτα από μόνο του, βιδωτό είναι, απλά δεν προνόησες να το σφίξεις.
Από το εργοστάσιο δεν είναι κάργα σφιγμένο.

γεια σου ΤΖο.Ξερεις αν υπαρχει αντιστοιχο σετ και για την χτ2;