δεν πηγες στην ΧΤ3 λογω IBIS ?
μεγειά και από μένα!!!
δεν περίμενες και μία x-t100 ή κάνω λάθος;
ωραία, καλοδούλευτη,Εγώ! Που μόλις την πήρα! Πρώτη εντύπωση (σε σχέση με Χ-Τ2 και X-Pro2) η διαφορά στην ταχύτητα εστίασης, πραγματικό πυροβόλο η Χ-Η1. Δεύτερη εντύπωση το γκριπ, που είναι α λα dslr pro και προσφέρει σίγουρο κράτημα, ειδικά με μεγάλους φακούς. Τρίτη εντύπωση η ποιότητα κατασκευής, που ναι μεν είναι καλύτερη (βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή) αλλά και που δεν το δείχνει! Στα δικά μου χέρια δεν έχει την αίσθηση στιβαρότητας των "παλιών", θα τη χρησιμοποιήσω ευρέως το ερχόμενο ΣΚ σε ένα event και θα επανέρθω.
Μην γράφεις τέτοια για αργό ΑF γιατί θα πέσουν να σε φάνε και ας εχεις Fuji πια, πιστευω οτι με καναδυό firmware θα στρώσει .... με γειες Νικόλα η XH1, δυστυχώς αν εχεις μάθει από τα γεννοφάσκια σου με ibis πολύ δυσκολα το αποχωρίζεσαι.
ωραία, καλοδούλευτη,
οταν είχα την xt2 και της έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, μετα πήγαινε σφαίρα το af, φαντάζομαι θα δίνει ρεστα η xh1, εξαρτάται βέβαια κ απ τον φακό
κάθε φούτζι που βγαίνει, μας λένε για τρομερή βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη και ότι είναι κοντά στην κορυφή πλέον, , και μετά κάθε αναβάθμιση την κάνει ακόμη καλύτερη,
θα έπρεπε σήμερα να έχουν αφήσει τις canon και nikon dslr, πολύυυυ πολυυυ πίσω
δεν αντιλέγω ότι σήμερα πλέον έχουν βελτιωθεί πολύ και είναι πλέον πολύ καλές,
αλλά εδώ και χρόνια το διαβάζω αυτό, οπότε προφανώς στα προηγούμενα μοντέλα ήταν απλώς υπερβολές
αμα πιάσεις στα χερια σου αληθινη fuji, θα καταλάβεις τι εννοουνε, και τι εννοούμε
η xm1 που εχεις ειναι αρχαια, βαλτην βιτρίνα για ενθύμιο
την ειχα πριν 5-6 χρόνια, τοτε καλή ήτανε
είναι μηχανή 5αετιας η xm1, η fuji έχει πάει σε άλλο επίπεδο, έχουν περάσει απ τα χέρια μου όλα τα fuji σώματα, εκτός της xh1 και της xt3, μεταξύ αυτων ειχα κ η xm1, καλή μηχανή αλλά παλιάγιατί τι έχει η Χ-Μ1; δεν είναι αληθινή φούτζι;
μια χαρά μηχανή είναι, απλά ο x-trans δεν είναι του γούστου μου ,
οπότε σύντομα θα πάω στην φούτζι με το καλύτερο IQ στο apsc, την Χ-Τ100 :eviltongue:
......
που αν ισχύανε όλα αυτά, pl;eon σήμερα οι μεγάλες κανονικον θα ωχριούσανε σe ταυχύτητα απόκρισης και af
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.