Fujifilm X-H1

μεγειά και από μένα!!!

δεν περίμενες και μία x-t100 ή κάνω λάθος;

Ναι της συζύγου, εξαιρετικό μηχανάκι αλλά με σχετικά αργό AF, οπότε πάει κι αυτή υπέρ πίστεως ...μιας Χ-Τ20 :)
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση: Re: Fujifilm X-H1

Μην γράφεις τέτοια για αργό ΑF γιατί θα πέσουν να σε φάνε και ας εχεις Fuji πια, πιστευω οτι με καναδυό firmware θα στρώσει .... με γειες Νικόλα η XH1, δυστυχώς αν εχεις μάθει από τα γεννοφάσκια σου με ibis πολύ δυσκολα το αποχωρίζεσαι.

Εγώ! Που μόλις την πήρα! Πρώτη εντύπωση (σε σχέση με Χ-Τ2 και X-Pro2) η διαφορά στην ταχύτητα εστίασης, πραγματικό πυροβόλο η Χ-Η1. Δεύτερη εντύπωση το γκριπ, που είναι α λα dslr pro και προσφέρει σίγουρο κράτημα, ειδικά με μεγάλους φακούς. Τρίτη εντύπωση η ποιότητα κατασκευής, που ναι μεν είναι καλύτερη (βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή) αλλά και που δεν το δείχνει! Στα δικά μου χέρια δεν έχει την αίσθηση στιβαρότητας των "παλιών", θα τη χρησιμοποιήσω ευρέως το ερχόμενο ΣΚ σε ένα event και θα επανέρθω.
ωραία, καλοδούλευτη,
οταν είχα την xt2 και της έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, μετα πήγαινε σφαίρα το af, φαντάζομαι θα δίνει ρεστα η xh1, εξαρτάται βέβαια κ απ τον φακό

κάθε φούτζι που βγαίνει, μας λένε για τρομερή βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη και ότι είναι κοντά στην κορυφή πλέον, , και μετά κάθε αναβάθμιση την κάνει ακόμη καλύτερη,
θα έπρεπε σήμερα να έχουν αφήσει τις canon και nikon dslr, πολύυυυ πολυυυ πίσω

δεν αντιλέγω ότι σήμερα πλέον έχουν βελτιωθεί πολύ και είναι πλέον πολύ καλές,
αλλά εδώ και χρόνια το διαβάζω αυτό, οπότε προφανώς στα προηγούμενα μοντέλα ήταν απλώς υπερβολές

Μην γράφεις τέτοια για αργό ΑF γιατί θα πέσουν να σε φάνε και ας εχεις Fuji πια, πιστευω οτι με καναδυό firmware θα στρώσει .... με γειες Νικόλα η XH1, δυστυχώς αν εχεις μάθει από τα γεννοφάσκια σου με ibis πολύ δυσκολα το αποχωρίζεσαι.

Χαχαχα εχω ησυχη τη συνειδηση μου φιλε. Το ειχα αναφερει στο νημα της Χ-Τ100 και λιγες μερες μετα βγηκε firmware που βελτιωσε δραματικα την κατασταση. Αν εχεις συνηθισει το AF των ακριβοτερων σωματων σιγουρα σου φαινεται πιο αργο. Και οσον αφορα το σταθεροποιητη.... μας εχει καλομαθει η Oly ...χρονια πολλα τωρα 😁

ωραία, καλοδούλευτη,
οταν είχα την xt2 και της έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, μετα πήγαινε σφαίρα το af, φαντάζομαι θα δίνει ρεστα η xh1, εξαρτάται βέβαια κ απ τον φακό

Προσωπικα ποτε και πουθενα δεν εχω γραψει μεχρι στιγμης οτι καποια φουτζι διακρινεται απο την ταχυτητα εστιασης. Ειναι η πρωτη φορα που -σε σχεση με οτιδηποτε εχω δοκιμασει- θα πω οτι οχι απλα ειναι γρηγορο στην ΧΗ1 αλλα πυροβολαει. Πριν καταλαβεις τι εχει γινει αυτη εχει νεταρει και εχει πυροβολησει.

κάθε φούτζι που βγαίνει, μας λένε για τρομερή βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη και ότι είναι κοντά στην κορυφή πλέον, , και μετά κάθε αναβάθμιση την κάνει ακόμη καλύτερη,
θα έπρεπε σήμερα να έχουν αφήσει τις canon και nikon dslr, πολύυυυ πολυυυ πίσω

δεν αντιλέγω ότι σήμερα πλέον έχουν βελτιωθεί πολύ και είναι πλέον πολύ καλές,
αλλά εδώ και χρόνια το διαβάζω αυτό, οπότε προφανώς στα προηγούμενα μοντέλα ήταν απλώς υπερβολές

αμα πιάσεις στα χερια σου αληθινη fuji, θα καταλάβεις τι εννοουνε, και τι εννοούμε

η xm1 που εχεις ειναι αρχαια, βαλτην βιτρίνα για ενθύμιο

την ειχα πριν 5-6 χρόνια, τοτε καλή ήτανε

Re: Απάντηση: Fujifilm X-H1

αμα πιάσεις στα χερια σου αληθινη fuji, θα καταλάβεις τι εννοουνε, και τι εννοούμε

η xm1 που εχεις ειναι αρχαια, βαλτην βιτρίνα για ενθύμιο

την ειχα πριν 5-6 χρόνια, τοτε καλή ήτανε

γιατί τι έχει η Χ-Μ1; δεν είναι αληθινή φούτζι;

μια χαρά μηχανή είναι, απλά ο x-trans δεν είναι του γούστου μου ,

οπότε σύντομα θα πάω στην φούτζι με το καλύτερο IQ στο apsc, την Χ-Τ100 :eviltongue:

γιατί τι έχει η Χ-Μ1; δεν είναι αληθινή φούτζι;

μια χαρά μηχανή είναι, απλά ο x-trans δεν είναι του γούστου μου ,

οπότε σύντομα θα πάω στην φούτζι με το καλύτερο IQ στο apsc, την Χ-Τ100 :eviltongue:
είναι μηχανή 5αετιας η xm1, η fuji έχει πάει σε άλλο επίπεδο, έχουν περάσει απ τα χέρια μου όλα τα fuji σώματα, εκτός της xh1 και της xt3, μεταξύ αυτων ειχα κ η xm1, καλή μηχανή αλλά παλιά

προφανώς δεν έχει σχέση με τα σημερινά μοντέλα, ειδικά σε ταχύτητα af και γενικότερα ανταπόκρισης

ακόμη και η 100 που κοιτάω, μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτήν που έχω, και πάλι είναι πολύ πιο αργή από τα "μεγάλα" μοντέλα

απλά σχολίασα το γεγονός, ότι κάποιοι μερικά μοντέλα πριν, γράφανε για το ταχύτερο AF που υπάρχει, από τότε βγήκανε ακόμη ταχύτερα μοντέλα και ένα σωρό αναβαθμίσεις,
που αν ισχύανε όλα αυτά, pl;eon σήμερα οι μεγάλες κανονικον θα ωχριούσανε σe ταυχύτητα απόκρισης και af

Αυτό δεν πρέπει να σου κάνει απορία.
Και η samnsung λέει π.χ. βγάζω την tv με την ταχύτερη απόκριση και μετά από 1-2 χρόνια σου λέει η τωρινή είναι η πιο γρήγορη.
Παντού στην τεχνολογία αυτό γίνεται πάντα διαφημίζεται κάτι ως το καλύτερο.