Full Metal Jacket

Αυτούς εδώ τους Ιάπωνες τους είχα αγοράσει (στα τυφλά) στα τέλη των 90's..Και παραδόξως μου άρεσαν.
Το παρακάτω ήταν η επιτυχία του δίσκου..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτούς εδώ τους Ιάπωνες τους είχα αγοράσει (στα τυφλά) στα τέλη των 90's..Και παραδόξως μου άρεσαν.
Το παρακάτω ήταν η επιτυχία του δίσκου..
Ήσουν μικρος και δεν προλαβες τους Loudness.....

Ήσουν μικρος και δεν προλαβες τους Loudness.....
Τι μικρός μωρέ..Δεν άκουγα τέτοια ούτε τότε..Σποραδικά για καμιά μπύρα. :)

Edit..Η παρακάτω φωτό είναι από πρωτοχρονιά του '98..Ο ρουχισμός δεν παραπέμπει σε powerμεταλλα. :)

Attachments

• 8 001-002 (2019_07_22 19_05_59 UTC)-01.jpeg
    8 001-002 (2019_07_22 19_05_59 UTC)-01.jpeg
    154.6 KB · Views: 12
Hταν καλύτεροι από πολλά αμερικάνικα και ευρωπαικά γκρουπ που έκαναν επιτυχία τοτε στα 80'ς.
Και είχαν απίστευτο κιθαρίστα και τραγουδιστή.

• Like
Reactions: Haagenti
Τι μικρός μωρέ..Δεν άκουγα τέτοια ούτε τότε..Σποραδικά για καμιά μπύρα. :)

Edit..Η παρακάτω φωτό είναι από πρωτοχρονιά του '98..Ο ρουχισμός δεν παραπέμπει σε powerμεταλλα. :)
Το πέτυχες το φλουρί?:p

Τα ηχεια μου ειναι τα monitor audio rx8 που αντικατεστησαν τα audiovector mi3 Signature λογω παντοφλας χιχιχι!

Ειχα βαλει μπατζετ πριν 8 χρονια περιπου τα 1,500 ευρω και τα rx8 στ αυτια μου ξεχωρισαν σαν την μυγα μες το γαλα. Βεβαια διαβαζοντας εδω μεσα ανακαλυψα και αλλες μαρκες που δυστυχως αγνοουσα την υπαρξη τους και ισως κουμπωνανε και καλυτερα αλλα δε βαριεσαι. Τα rx8 ηταν η χρυση τομη ακουσματος αλλα και design.

Το αλμπουμ του Ιαπωνα ηταν το rising son και εταιρεια πρεπει να ναι η blue note.

Τα ηχεια μου ειναι τα monitor audio rx8 που αντικατεστησαν τα audiovector mi3 Signature λογω παντοφλας χιχιχι!

Ειχα βαλει μπατζετ πριν 8 χρονια περιπου τα 1,500 ευρω και τα rx8 στ αυτια μου ξεχωρισαν σαν την μυγα μες το γαλα. Βεβαια διαβαζοντας εδω μεσα ανακαλυψα και αλλες μαρκες που δυστυχως αγνοουσα την υπαρξη τους και ισως κουμπωνανε και καλυτερα αλλα δε βαριεσαι. Τα rx8 ηταν η χρυση τομη ακουσματος αλλα και design.

Το αλμπουμ του Ιαπωνα ηταν το rising son και εταιρεια πρεπει να ναι η blue note.
Είχα ακούσει τα rx6 παλαιότερα και ήταν μια χαρά..Ειδικά για τις μουσικές που ακούμε..Νομίζω ότι είσαι κομπλέ από ηχεία..Ας μην παλεύουμε συνέχεια με τα ρούχα μας.

Όπως στα λέει ο Σπύρος.
Αφού τα ηχεία κούμπωσαν στο σύστημά σου,λίγη σημασία έχει αν υπάρχουν καλύτερα.

Ένα από τα πολυμορφικά άλμπουμ των 90's στον χώρο που δεν έτυχε όμως της ανάλογης αναγνώρισης.
Κάθε κομμάτι ένα ανεξερεύνητο μέχρι τότε τοπίο στο παζλ του απείρου.
Το line up έπαιξε σοβαρό ρόλο σε όλο αυτό.
Το awaken δεν ήταν ένα άλμπουμ με συγκεκριμένη ηχητική ταυτότητα.
Ήταν ένα από τα εγχειρήματα που άνοιξαν τους ορίζοντες προς την πλήρη απελευθέρωση.

The Blood Divine_Wilderness

• Like
Reactions: lentozo
Δεν είχα ιδέα γι'αυτούς.
Και απ'ότι ακούω μέχρι στιγμής είμαι αδικαιολόγητος.
Το lιne up εξηγεί πολλά όπως είπες.
Thanx...

• Like
Reactions: Haagenti
Δεν είχα ιδέα γι'αυτούς.
Και απ'ότι ακούω μέχρι στιγμής είμαι αδικαιολόγητος.
Το lιne up εξηγεί πολλά όπως είπες.
Thanx...
Όταν το αγόρασα δεν είχα ιδέα..Ύστερα το βρήκα έξω από τα νερά μου..Έπειτα κατάλαβα ότι κανείς δεν έπαιζε όπως αυτούς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μετα τον Todd μου ξυπνησε η αναγκη για λιγο καλο us metal που ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Ετσι θυμηθηκα τους symphony x και το αλμπουμ paradise lost που το θεωρω εξαιρετικο. Γενικα αντε αλλο ενα αλμπουμ απο αυτους να μου αρεσει.

Εμφανισιακα θυμιζουν ταβερνιαρηδες meets μπουζουκια αλλα σε αυτον τον δισκο δινουν ρεστα μελωδικου σωστου μεταλ.

Sympony x - set the world on fire.