Α ολα κι όλα οι Mastodon θέλουν καλά μηχανήματα για να τους φχαριστηθείς.και δεν σου το χα
"οτι εισαι χαιεντας"
Ήσουν μικρος και δεν προλαβες τους Loudness.....Αυτούς εδώ τους Ιάπωνες τους είχα αγοράσει (στα τυφλά) στα τέλη των 90's..Και παραδόξως μου άρεσαν.
Το παρακάτω ήταν η επιτυχία του δίσκου..
Τι μικρός μωρέ..Δεν άκουγα τέτοια ούτε τότε..Σποραδικά για καμιά μπύρα.Ήσουν μικρος και δεν προλαβες τους Loudness.....
Το πέτυχες το φλουρί?Τι μικρός μωρέ..Δεν άκουγα τέτοια ούτε τότε..Σποραδικά για καμιά μπύρα.
Edit..Η παρακάτω φωτό είναι από πρωτοχρονιά του '98..Ο ρουχισμός δεν παραπέμπει σε powerμεταλλα.![]()
Οχι πέτυχα το φετινό...Τότε δεν έδινα σημασία..Μπορεί και να το κατάπια.Το πέτυχες το φλουρί?![]()
Στις δοκιμες ηχειων ειχα παει με mastodon,rush και εναν ακυρο τζαζο Ιαπωνα που μου αρεσε η παραγωγη του Takuya Kuroda.Α ολα κι όλα οι Mastodon θέλουν καλά μηχανήματα για να τους φχαριστηθείς.
Η εταιρία του γιαπωνέζου ήταν η TBM?Στις δοκιμες ηχειων ειχα παει με mastodon,rush και εναν ακυρο τζαζο Ιαπωνα που μου αρεσε η παραγωγη του Takuya Kuroda.
Το ηχεία έχεις, θύμισέ μου.Στις δοκιμες ηχειων ειχα παει με mastodon,rush και εναν ακυρο τζαζο Ιαπωνα που μου αρεσε η παραγωγη του Takuya Kuroda.
Είχα ακούσει τα rx6 παλαιότερα και ήταν μια χαρά..Ειδικά για τις μουσικές που ακούμε..Νομίζω ότι είσαι κομπλέ από ηχεία..Ας μην παλεύουμε συνέχεια με τα ρούχα μας.Τα ηχεια μου ειναι τα monitor audio rx8 που αντικατεστησαν τα audiovector mi3 Signature λογω παντοφλας χιχιχι!
Ειχα βαλει μπατζετ πριν 8 χρονια περιπου τα 1,500 ευρω και τα rx8 στ αυτια μου ξεχωρισαν σαν την μυγα μες το γαλα. Βεβαια διαβαζοντας εδω μεσα ανακαλυψα και αλλες μαρκες που δυστυχως αγνοουσα την υπαρξη τους και ισως κουμπωνανε και καλυτερα αλλα δε βαριεσαι. Τα rx8 ηταν η χρυση τομη ακουσματος αλλα και design.
Το αλμπουμ του Ιαπωνα ηταν το rising son και εταιρεια πρεπει να ναι η blue note.
Όταν το αγόρασα δεν είχα ιδέα..Ύστερα το βρήκα έξω από τα νερά μου..Έπειτα κατάλαβα ότι κανείς δεν έπαιζε όπως αυτούς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Δεν είχα ιδέα γι'αυτούς.
Και απ'ότι ακούω μέχρι στιγμής είμαι αδικαιολόγητος.
Το lιne up εξηγεί πολλά όπως είπες.
Thanx...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.